Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
benim zaten az sezeryan göbeğim vardı. O yuzden zatn 3 aylık hamile gibiyim evet o 20 li haftalar muhteşem bebek kipirdasin diye dürtüp duruyordum. Oda tepki veriyor uyuyor olsa bile uyanıyor çok tatlı

Ama bundan kimsenin haberi yok ne zamandır eşimden gizli biriktirdiğim le aldım. Ama biriktirdiğim zaten kendi çalıştığım

benim zaten az sezeryan göbeğim vardı. O yuzden zatn 3 aylık hamile gibiyim evet o 20 li haftalar muhteşem bebek kipirdasin diye dürtüp duruyordum. Oda tepki veriyor uyuyor olsa bile uyanıyor çok tatlı
yaaa eveet kesinlikle öyle iletişimde olmak muhteşem bir duygu

Selaaam canimBenimde iştahim sifir sabah zar zor ite kaka yedim folik asit alcam diye böyle giderse zayiflarim gibi sabhta migdem cok bulaniyor ama karnimda küp gibi patlamaya hazir bomba gibiyim çokta yiyemiyorum halbuki 1.5litre suyu zor içiyorum

yaaa eveet kesinlikle öyle iletişimde olmak muhteşem bir duygu
Benim sıpa son aylarında baş aşağıydi elleride oradaydı kasiklarimi parmaklarıyla oynuyordu bu baya hissediliyordu çok güzel duygu.

Kızlar hani şu kendi evimizde her an bebeğin kalp atışını dinlenen alet var ya onlar kullanışlı mi çokta pahalı değildi onlar.

Bir yerde sabah folik asit alımının mide bulantısı yapabileceği yazıyordu o sebeple ben gece uyumadan önce alıyorum isterseniz bir doktora danışın siz de , belki tetikliyorlardır . Bu arada gece içmeme rağmen benim de sabah bulantım oluyor öğlene doğru geçiyor bir de midem biraz bozulmuş gibi üşütmedim de ama hormonel değişiklikler sebep olabilir yazıyor bazı sitelerde
Eşime dökülüyorum ben dedim sabah 6da kalkıp işe gidiyorum yolda tuzlu çubuk kraker yiye yiye. Allah yardımcımız olsun

Hem yatırım amaçlı aldım ileride gelinime veririm

Oyy kuzum sen bide çalişan hamişsin kiyamam ben evdeyim yine dinlenebiliyorum Rabbim yardimcin olsun

Oyy kuzum sen bide çalişan hamişsin kiyamam ben evdeyim yine dinlenebiliyorum Rabbim yardimcin olsun
Maalesef hem de yoğun stres altında bi çalışma hayatım var hayırlısıyla atlatsak şu günleri. 9 yıldır mezun olduğumdan beri aralıksız çalıştım doğum izni ilk defa bir mola olucak tabi mola denirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…