Vize almamız gerekiyor maalesef, çıkacak mı o da belli değil inşallah çıkar. Doğum için kesin başvurucaz ama ondan önce gelir mi bilemiyorumGelebilme ihtimali varsa dolaşsın ilk aylarda sıkıntı oluyor çok.Hem birazda hasret gideririrsiniz
Şifa olsun inşallahHayır Dr popodan iğne yazdı bide serum bide duphaston hap onu 20 gün iç dedi. Kaldı 8 günüm.
Hap bittikten sonra ultrasona girsemmi acaba. Dr gerek yok 12 13 haftada girebilirsin dedi ama merak ediyorumŞifa olsun inşallahbende cumartesiye kadar iğne olacağım sonra hap
Hap bittikten sonra ultrasona girsemmi acaba. Dr gerek yok 12 13 haftada girebilirsin dedi ama merak ediyorumŞifa olsun inşallahbende cumartesiye kadar iğne olacağım sonra hap
Ayy benim ilk gebelik olduğu için Kestiremiyorum en iyisi bi kaç ay sonra alişveriş yapmakŞuan giydiğimde tam oluyor ama baya geniş. Ama benim karnım çok çıkmıyor o yuzden küçük olmaz sonraki aylarda.
Bende bi iyiyim bi ağrilarim oluyor yinede buna şükür kuzum neyin var kuzum geçmiş olsunİyiyim canım biraz rahatsızdım ya sen nasılsın
Hayırlısı olsun.Aynen anca doğuma yetisebilir heralde.Saglicakla gelsin inşallah bebişimVize almamız gerekiyor maalesef, çıkacak mı o da belli değil inşallah çıkar. Doğum için kesin başvurucaz ama ondan önce gelir mi bilemiyorum
İnşallah, çok teşekkür ederimHayırlısı olsun.Aynen anca doğuma yetisebilir heralde.Saglicakla gelsin inşallah bebişim
Oy maşallah kalp atışını da duyarsın umarımSelam biz bu gün mercimeğimle tanıştık 5 haftalığız. Sat 16 Ocak Bat 14 Şubat 'tı benim. Reglime 4 gün kala kaset testte pozitif gördüm bu günde kendisini 29 yaşındayım 2 gebeliğim bir kaybım var
Ben cuma gideceğim özele , haftaya da devlete gideceğimHap bittikten sonra ultrasona girsemmi acaba. Dr gerek yok 12 13 haftada girebilirsin dedi ama merak ediyorum
Evet ilerki aylarda alsan olur.Ayy benim ilk gebelik olduğu için Kestiremiyorum en iyisi bi kaç ay sonra alişveriş yapmak
Merhaba hayırlı olsun. Sağ salim alalım kucağımıza inşallahSelam biz bu gün mercimeğimle tanıştık 5 haftalığız. Sat 16 Ocak Bat 14 Şubat 'tı benim. Reglime 4 gün kala kaset testte pozitif gördüm bu günde kendisini 29 yaşındayım 2 gebeliğim bir kaybım var
Benim de 34 ilk gebelikNerde oturuyorsunuz.Ben İstanbul
Ama bundan kimsenin haberi yokAyy ne guzel insan kendini şimartmali bence Gulerek kullanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?