Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Gelebilme ihtimali varsa dolaşsın ilk aylarda sıkıntı oluyor çok.Hem birazda hasret gideririrsiniz
Vize almamız gerekiyor maalesef, çıkacak mı o da belli değil inşallah çıkar. Doğum için kesin başvurucaz ama ondan önce gelir mi bilemiyorum

Hayır Dr popodan iğne yazdı bide serum bide duphaston hap onu 20 gün iç dedi. Kaldı 8 günüm.
Şifa olsun inşallah bende cumartesiye kadar iğne olacağım sonra hap

Hap bittikten sonra ultrasona girsemmi acaba. Dr gerek yok 12 13 haftada girebilirsin dedi ama merak ediyorum

Hap bittikten sonra ultrasona girsemmi acaba. Dr gerek yok 12 13 haftada girebilirsin dedi ama merak ediyorum

Vize almamız gerekiyor maalesef, çıkacak mı o da belli değil inşallah çıkar. Doğum için kesin başvurucaz ama ondan önce gelir mi bilemiyorum
Hayırlısı olsun.Aynen anca doğuma yetisebilir heralde.Saglicakla gelsin inşallah bebişim

Ben cuma gideceğim özele , haftaya da devlete gideceğim

Merhaba hayırlı olsun. Sağ salim alalım kucağımıza inşallah

yazılanları hep toplu okuyabılıyorum hangı birini etiketleyecegımı bilemedigimden toplu yazarak katılabiliyorum Benım sıfır ıstah ya az zayıflasam bari dicem ama bı ekmek yiyebiliyorum kokular mahvediyo beni. Bide karnım büyüdu benım ya ıcıme cekemıyorum göbeğimi Umudum ılk uc ay biraz zayıflamak. Bu istahsızlıgı değerlendirmem lazım. sonra zaten alıcaz kilo. duygusallık degıl ama agrasiflik geldi banada depresifim. 20li haftaları cok seviyorum bir an önce o günler gelsin istiyorum herkese selaaam öpüyorum kızlar

Ayy ne guzel insan kendini şimartmali bence Gulerek kullanin
Ama bundan kimsenin haberi yok ne zamandır eşimden gizli biriktirdiğim le aldım. Ama biriktirdiğim zaten kendi çalıştığım param

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…