- 3 Şubat 2025
- 123
- 163
- 18
Ben de çok severiiiim. Bu Kasım’da burası buz gibiydi Antalya’da şortla kısa kolluyla gezmiştik. Sen de sıcacık havanın keyfini çıkar canımYaaaa pek severim ben karlı havaları ama göremiyorumAntalya’da yaşıyorum kısa kollu geziyorum şu an
Bana son adet tarihinizi keseye göre değiştirin diyen doktor kafamı karıştırdı. Tamam o zaman son adet tarihime göre güncelliyorum teşekkürlerBenim söylemek istediğim şuydu. Mesela benim oğlumda sat'a göre 6+4 ken 5 hastalıkla uyumlu dedi. Yani 10 11 gün fark vardı. Sonraki gittiğimde yani sat'a göre 8 haftalikken 7+2 dedi. Yani ilkinde fark 10 11 gunken sonraki haftada 5 güne düşmüş. Sonra büyüdükçe haftasını yakaladı.
Merhaba aslında çok normal. 5+1 de kesem bile yoktu o yuzden geç döllenme olmuştur. Vajinal baksaydi kesin görürdü ama gerek görmemiş. Bide bilgileri yazarsan seni tabloya ekleyeyim. Yaş kaçıncı çocuk tahmini doğum tarihiMerhaba arkadaşlar, burda yeniyim. SAT 10.1. 2025, 6+0 bugün kadın doğuma gittim, kese gözüktü ama embriyo gözükmedi. Vajinal bakmaya gerek yok dedi doktor, normal dedi gönderdi. Ama burda ve başka sayfalarda 5. Haftadan sonra kalp atışı duyanlar bile var. Biraz endişelendim. Vajinal muayene yapıldı mı sizde ilk doktor görüşmesinde? Devlet hastanesine gittim, özele de mi gitsem diye düşündüm. Onun haricinde de bi bilgilendirme vs yapmadı doktor. Yeme içme vs vs.
Canım birkaç gün geçmesini beklemeden şudur budur diyemeyiz geciktikten sonra test yap pozitif çıkarsa da kan testi ver inşallah vardır hayırlısıylaMrb hanimlar benim durumumun konuyla alakasi yok ama kusura bakmayin hamile bayanlara sormak istedim 6sinda pik oldum 9zunda kasik ve bel agrim oldu bel agrim hic bitmedi kasik agrisi arada bir oldu bugun adet gunum gelen yok ama sabah cok asiri adet agrisi yasadim arada bir gogsumde agri oluyor bel devam dugyu degisikligi var bu sekilde hamilelik belirtisi yasayan var mi bu arada 2gun once erken gebelik testi yaptim negatif skmdiden teşekkür ederim yorumunuz icin
Eveeet Ankara dehşet soğuk gelsem şimdi donarım sanırım uzun zamandır hiç o kadar soğuk görmedimBen de çok severiiiim. Bu Kasım’da burası buz gibiydi Antalya’da şortla kısa kolluyla gezmiştik. Sen de sıcacık havanın keyfini çıkar canım
Gelebilme ihtimali varsa dolaşsın ilk aylarda sıkıntı oluyor çok.Hem birazda hasret gideririrsinizUmarımhamile kalmadan önce diyordum ne olacak, doğuma yakın gelir kalır bir süre sonra gider. Ama şimdi her anda istiyorum, ne olacak böyle bilmiyorum
Ben regl olacağım gün test yaptım pozitifti. Kasık ve bel ağrım vardı. Adet olacak gibiydim aynı ama olmadım. Bence regl 2 3 gün geçsin bi de öyle yapın test.Mrb hanimlar benim durumumun konuyla alakasi yok ama kusura bakmayin hamile bayanlara sormak istedim 6sinda pik oldum 9zunda kasik ve bel agrim oldu bel agrim hic bitmedi kasik agrisi arada bir oldu bugun adet gunum gelen yok ama sabah cok asiri adet agrisi yasadim arada bir gogsumde agri oluyor bel devam dugyu degisikligi var bu sekilde hamilelik belirtisi yasayan var mi bu arada 2gun once erken gebelik testi yaptim negatif skmdiden teşekkür ederim yorumunuz icin
Teşekkür ederim canım yorumun için ilk defa dün ates basması yasadim tabi umitlendimCanım birkaç gün geçmesini beklemeden şudur budur diyemeyiz geciktikten sonra test yap pozitif çıkarsa da kan testi ver inşallah vardır hayırlısıyla
Cidden buz gibi şuan evden de çalıştığım için gerek olmadıkça çıkmıyorum şu aralar hem dinlenmişte oluyorumEveeet Ankara dehşet soğuk gelsem şimdi donarım sanırım uzun zamandır hiç o kadar soğuk görmedimEvet canım Antalya’nın tadını her gün çıkartmak lazım sıcacık memleket
Yarın 8 haftalik oluyorum canım. Sağlıkla kucağına al inşallahMerhabalar kızlar daha 2 haftalığız biz sizler ne kadarlıksınız tahmini doğum Ekim bakalım Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin
canım tedaviyle oldu benim
Teşekkür ederim canım yorumun için inşallah vardirBen regl olacağım gün test yaptım pozitifti. Kasık ve bel ağrım vardı. Adet olacak gibiydim aynı ama olmadım. Bence regl 2 3 gün geçsin bi de öyle yapın test.
Anladım canım fitil mi kullanıyorsunBana hiç söylemedi Dr bilmiyorum. Ama büyük galiba çünkü bak kesenin yanındaki kesik gibi olan yer ver ya o
Yok yok üşütme kendini sıcacık otur mis gibi evindeCidden buz gibi şuan evden de çalıştığım için gerek olmadıkça çıkmıyorum şu aralar hem dinlenmişte oluyorum
Aaa bende sormadım ama benim genelde hep sağ tarafta olur. Çünkü benim sol tüp durumu pek iyi değilBen hiç sormadim ama bu gittigimde sorcam ne tarafta olduğunu.
Oh maşaAllahYarın 8 haftalik oluyorum canım. Sağlıkla kucağına al inşallah
Ay beni de ekler misin? Sat: 10 Ocak, yaş:24 tahmini doğum tarihi:19 EkimMerhaba aslında çok normal. 5+1 de kesem bile yoktu o yuzden geç döllenme olmuştur. Vajinal baksaydi kesin görürdü ama gerek görmemiş. Bide bilgileri yazarsan seni tabloya ekleyeyim. Yaş kaçıncı çocuk tahmini doğum tarihi
Hayır Dr popodan iğne yazdı bide serum bide duphaston hap onu 20 gün iç dedi. Kaldı 8 günüm.Anladım canım fitil mi kullanıyorsun
Güzel haberlerini bekliyoruzTeşekkür ederim canım yorumun için inşallah vardir
Kaçıncı çocuk eklerim tabiAy beni de ekler misin? Sat: 10 Ocak, yaş:24 tahmini doğum tarihi:19 Ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?