Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Bana son adet tarihinizi keseye göre değiştirin diyen doktor kafamı karıştırdı. Tamam o zaman son adet tarihime göre güncelliyorum teşekkürler

Merhaba aslında çok normal. 5+1 de kesem bile yoktu o yuzden geç döllenme olmuştur. Vajinal baksaydi kesin görürdü ama gerek görmemiş. Bide bilgileri yazarsan seni tabloya ekleyeyim. Yaş kaçıncı çocuk tahmini doğum tarihi

Canım birkaç gün geçmesini beklemeden şudur budur diyemeyiz geciktikten sonra test yap pozitif çıkarsa da kan testi ver inşallah vardır hayırlısıyla

Ben de çok severiiiim. Bu Kasım’da burası buz gibiydi Antalya’da şortla kısa kolluyla gezmiştik. Sen de sıcacık havanın keyfini çıkar canım
Eveeet Ankara dehşet soğuk gelsem şimdi donarım sanırım uzun zamandır hiç o kadar soğuk görmedim Evet canım Antalya’nın tadını her gün çıkartmak lazım sıcacık memleket

Umarım hamile kalmadan önce diyordum ne olacak, doğuma yakın gelir kalır bir süre sonra gider. Ama şimdi her anda istiyorum, ne olacak böyle bilmiyorum
Gelebilme ihtimali varsa dolaşsın ilk aylarda sıkıntı oluyor çok.Hem birazda hasret gideririrsiniz

Ben regl olacağım gün test yaptım pozitifti. Kasık ve bel ağrım vardı. Adet olacak gibiydim aynı ama olmadım. Bence regl 2 3 gün geçsin bi de öyle yapın test.

Eveeet Ankara dehşet soğuk gelsem şimdi donarım sanırım uzun zamandır hiç o kadar soğuk görmedim Evet canım Antalya’nın tadını her gün çıkartmak lazım sıcacık memleket
Cidden buz gibi şuan evden de çalıştığım için gerek olmadıkça çıkmıyorum şu aralar hem dinlenmişte oluyorum

Merhabalar kızlar daha 2 haftalığız biz sizler ne kadarlıksınız tahmini doğum Ekim bakalım Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin

canım tedaviyle oldu benim
Yarın 8 haftalik oluyorum canım. Sağlıkla kucağına al inşallah

Ay beni de ekler misin? Sat: 10 Ocak, yaş:24 tahmini doğum tarihi:19 Ekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…