• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Başınız sağ olsun, hepsi çok zor şeyler çok ciddi travmalar. Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıkla kucağına al evladını 💖 Benim de ilk hamileliğim bradikardik embriyo teşhisiyle sonlandı kalbi durdu. Neler yaptım ilk gebelik ya aman yatayım uzanayım toz almazdım, köpeğimizi bile eşim gezdirirdi ama sonuç kayıp. O yüzden anladım ki bir bebek doğacaksa gerçekten bir şekilde doğuyor. Şimdi çok rahatım eşim ve annem hatta arkadaşlarım müdahale etmeye kalktılar ay yat dinlen aman çay bile doldurma dediler yaaa durun dedim bir saniye böyle olmaz böyle geçmez bu 9 ay 😅 sağlıklıysa rabbim bize bu bebeğe anne ve baba olmayı yazdıysa ben zaten doğuracağım. Mantığım böyle benim de
Bu aydınlanmada olmamıza sevindim. Kabulleniş ve teslimiyetiniz çok güzel bence de böyle olması gerekiyor. Umarım sağlıkla keyifle ilerler bu günlerimizi çok arayacağız 😂

Merhaba. Simdi iyi olmana sevindim.
Kese kaçıncı haftada göründü
Son adet tarihine göre hesaplayıp mı yazıyoruz yoksa söyledikleri haftaya göre mi ultrason büyüklüğünde söylediklerine göre mi 5+0 demişlerdi gördüklerinde
bu hafta 6+2 deyim kalp atışı göremedik daha

Kızlar ben de kızımdan önce iki düşük yaşadım her iki gebeliğim de ikizdi yani dört kaybım var.
Öyle olunca benim de anksiyetem oldu sürekli kaybetme korkum oldu sürekli tuvalete gittiğimde acaba kan mı geldi acaba bir şey mi oldu karnım ağrıyor normal mi bugün ağrımıyor normal mi eşim yanımda yoktu farklı ilkeldeydik tayin aldıramadık hemen kendime zehir ettim tüm hamileliği. Tabi şimdi hani Allah korusun bir şey olsa da avunurum evladım var diyorum ama her şeyi akışına bıraktım hayırlı ise Rabbim nasip etsin hayırsızsa zaten Olmayacak ne yapsanız da. Ben tüm gün yattım İlaç kullandım iğne kullandım en iyi doktorlara gittim olmayacağı varsa olmuyor. Tabi tedbir bizden taktir allahtan ama biraz kendimizi kontrol edebiliriz. Lütfen tadını çıkarın içinizde onu koruyup içinizde büyütüp besliyorsunuz en kolay zamanları 😂
Seni çok iyi anlıyorum benimde kimyasallar dışında 3 kaybım var. Birini hatta doğduktan 2 gün sonra kaybettim. Inanirmisin 4 kilo bebeğimi kaybettim. Dogurucam diye sancilarla sevine sevine girdiğim hastaneden eşim cenazesini çıkardı. 2 de düşük. Sonra allaha şükür 1 oglum oldu ona hamileyken korkumu bir bilsen. Ultrasona her girdiğimde içimden dua ede ede gözlerim yaşlarla giriyordum. Bakmaya başlayınca kalbi atiyormu diye soruyordum. Hayırlı değilse al rabbim diye dua ediyordum. Inanirmisin içimde hareket eden bebeğime Hayırlı değilse al benden diyordum. Çünkü bunu diyecek kadar acılar yaşadım hayırlısı kelimesini acı şekilde öğrendim. Her ay her ay hastanede yatıyordum düşmemesi için tedavi oluyordum. Inanirmisin bir sorun olmasa dahi giriyordum hastaneye. Allaha şükür sağlıkla doğdu. Hatta 20 gün sonra 1 yaşında olacak. Hep düşünürüm hiç olmaması mı olupta kaybetmek mi insanın içini yakar diye. Sonra derim ateş düştüğü yeri yakar.

Bu aydınlanmada olmamıza sevindim. Kabulleniş ve teslimiyetiniz çok güzel bence de böyle olması gerekiyor. Umarım sağlıkla keyifle ilerler bu günlerimizi çok arayacağız 😂
Başla türlü olmaz kafayı yeriz valla öyle mi böyle mi diye diye hasta oluruz stresten 😅😅 benim stresten midem bulanır, midem bozulur o yüzden kendime bunu yapamıycam bebekte sütlaç olmasın karnımda 😅 Tecrübesizim doğunca nasıl bir anne olurum merakla bekliyorum nasıl günler geliyorsa 🥳🤩

Seni çok iyi anlıyorum benimde kimyasallar dışında 3 kaybım var. Birini hatta doğduktan 2 gün sonra kaybettim. Inanirmisin 4 kilo bebeğimi kaybettim. Dogurucam diye sancilarla sevine sevine girdiğim hastaneden eşim cenazesini çıkardı. 2 de düşük. Sonra allaha şükür 1 oglum oldu ona hamileyken korkumu bir bilsen. Ultrasona her girdiğimde içimden dua ede ede gözlerim yaşlarla giriyordum. Bakmaya başlayınca kalbi atiyormu diye soruyordum. Hayırlı değilse al rabbim diye dua ediyordum. Inanirmisin içimde hareket eden bebeğime Hayırlı değilse al benden diyordum. Çünkü bunu diyecek kadar acılar yaşadım hayırlısı kelimesini acı şekilde öğrendim. Her ay her ay hastanede yatıyordum düşmemesi için tedavi oluyordum. Inanirmisin bir sorun olmasa dahi giriyordum hastaneye. Allaha şükür sağlıkla doğdu. Hatta 20 gün sonra 1 yaşında olacak. Hep düşünürüm hiç olmaması mı olupta kaybetmek mi insanın içini yakar diye. Sonra derim ateş düştüğü yeri yakar.
Okurken yaşadığım günler aklıma geldi sizi okadar iyi anlıyorum ki. Benim eşim doktor sürekli acile gidip ona ultrasonla kalp atışına baktırıyordum deli gibi. Sizinki çok çok daha kötü keşke gelip bi sarılabilsem size de hüngür şakır ağlayıp rahatlasak..
ama sınavım buymuş diyorum kızım var benim de okadar kıymetli ki. Yaralarımı sardı diyemiyorum onların acısı içimde baki ama merhem oldu. Bakalım inşallah güzel geçicek bu sefer inanıyorum 💕

Ben toplamda 2 kez verdim 2 gün arayla, artış %100ün üzerindeydi doktora sordum tekrar kan vermene gerek yok dedi bi daha baktırmadım. Ama 3-4 kere arka arkaya artışı takip edenler epey var gördüğüm kadarıylan
Anladım canım ,evet öyleymiş dediğin gibi çoğu kişi 3-4 defa tekrarlıyor . Teşekkür ederim cevabın için 🌸

Başla türlü olmaz kafayı yeriz valla öyle mi böyle mi diye diye hasta oluruz stresten 😅😅 benim stresten midem bulanır, midem bozulur o yüzden kendime bunu yapamıycam bebekte sütlaç olmasın karnımda 😅 Tecrübesizim doğunca nasıl bir anne olurum merakla bekliyorum nasıl günler geliyorsa 🥳🤩
Çok da güzel olursunuz ben çocuk bakıyorsam herkes bakar gerçekten merak etmeyin 😂😂

Okurken yaşadığım günler aklıma geldi sizi okadar iyi anlıyorum ki. Benim eşim doktor sürekli acile gidip ona ultrasonla kalp atışına baktırıyordum deli gibi. Sizinki çok çok daha kötü keşke gelip bi sarılabilsem size de hüngür şakır ağlayıp rahatlasak..
ama sınavım buymuş diyorum kızım var benim de okadar kıymetli ki. Yaralarımı sardı diyemiyorum onların acısı içimde baki ama merhem oldu. Bakalım inşallah güzel geçicek bu sefer inanıyorum 💕
Evet gerçekten her birisi ayrı. Şimdi benim kv eşime diyormuş eğer bebek erkek olursa o ilk bebegin ismini koyalım diye. Eşime asla dedim. Benim o bebeğim ayrı Şimdi doğacak olan ayrı. O onun yerine gelmiyor ki. Bak bir daha lafını bile açma dedim. Kv deme de demek istedim kendimi zor tuttum. Daha ilk aydan kendi sinirimi ziplatmayim dedim.

Günde 3 litre su içmemiz gerekiyor güya ama hiçbir şeyden değil sadece sudan tiksiniyorum sizde de var mı bu?

Çok da güzel olursunuz ben çocuk bakıyorsam herkes bakar gerçekten merak etmeyin 😂😂
Evet gerçekten kendimden Başkaya tahammülü olmayan ben bile başına gelince çok iyi bakıyorsun. İlk 1 sene uyku haram onu biliyorum. 😅 ama ilk 3 ayın eline hiç bir ay su dökemez.

Evet gerçekten her birisi ayrı. Şimdi benim kv eşime diyormuş eğer bebek erkek olursa o ilk bebegin ismini koyalım diye. Eşime asla dedim. Benim o bebeğim ayrı Şimdi doğacak olan ayrı. O onun yerine gelmiyor ki. Bak bir daha lafını bile açma dedim. Kv deme de demek istedim kendimi zor tuttum. Daha ilk aydan kendi sinirimi ziplatmayim dedim.
Yani eşiniz sizi anlıyorsa dert etmeyin bence. En iyi kv de bile bir tuhaflık oluyor😕 kendi çocuğunuza istediğiniz ismi koyup geçin. Mesela bana kv öyle bir şey söylese sen bir tane daha doğur sen koy o ismi anne derim. Ama siz bana bakmayın tabi 🤣

Amin inşaallah sizin sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin😍Demek aynı anda doğum yapcaz nasip olursa👏Ben biraz aceleci hemen gidip kan verdim aksama 😅Katlanmalari görmek veriyormuş sanırım otekileri de veririm artık.Sizin yaş kac ilk gebelik mi ?
Amin 🤗
Yaş 29 ilk gebelik. Sizin yaşınız kaç ilk gebelik mi?

kızlar selam kızlar. her türlü örneklere bir örnek daha eklemeye geldim. bugün doktora gittim, normalde 6+4 olması lazımken 5+6 dedi, bebişin boyu da 2 mm dedi, ama kalp atışını da duydu. 5+6 olsa kalp atışı duyulmaz ama boyu da 6+4 değil yani. her şey olabilir her şey😂😂😂

Ya teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz ☺️benimde sanırım iki kese varmış biri tutunamamış o yüzden ilk başta beta değerim yüksekti sonra sabit kaldı sonra tekrar arttı ikinci keseyi hiç görmediler ama ultrasonda sonra çok az kanamam oldu ama şu an görünen tek kese iyi duruyor bir sıkıntı yok dediler aslında çok rahattım ama beni sürekli çağırdıkları için stres oldum bir de kalp atışı kesin Haftaya görünür demişlerdi görünmeyince üzüldüm neyse görünüşte herşey yolundaymış ama bugün 6+2 dediler kese büyüklüğüne göre haftayı daha fazla hesaplamıştım ona da şaşırdım kafam iyice karıştı yani ama biraz akışına bırakacağım artık
Tabi beklicez dış gebe riski falan yoksa. Ayrıca biz tüplüler kalp duyana kadar satı da baz almıcaz bence.

Back