Benim arada artiyo o his ama hep ayni yer ağriyo sizdede öylemi.Ağrı değilde çekme hissiyatı gibi biryeş oldu iki gün sürdü ikinci gün daha azaldı geçti dün oldu en son işte
Benim dün gece uyumadan önce sol kasığım çok ağrıdı normal diye düşünüyorum internette de yazıyor bu haftalarda olur diye.Kizlar tek tarafli kasiği ağriyan varmi
Ben toplamda 2 kez verdim 2 gün arayla, artış %100ün üzerindeydi doktora sordum tekrar kan vermene gerek yok dedi bi daha baktırmadım. Ama 3-4 kere arka arkaya artışı takip edenler epey var gördüğüm kadarıylaArkadaşlar iyi akşamlar .Bir şey soracağım .Betanın iki kat artıp artmadığı ne kadar süre takip edilmeli bilginiz var mı ?
Az önce buraya yazacağıma başka bir konuya atmaşım mesajı
Benim bazen çok ağriyo korkuyorum yaaBenim dün gece uyumadan önce sol kasığım çok ağrıdı normal diye düşünüyorum internette de yazıyor bu haftalarda olur diye.
Merhaba, sana bir kitap önersem onu alıp okur musun?Kızlar selam. Ben kendimi aşırı stresli hissediyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Bahsetmiştim burada. Midemin bulanmasından çok korkuyorum. Ölüm gibi benim için gerçekten. Bulandığı an titremeye baslıyorum. Sonunda bugün onu yaşadım. Kıyma kavururken aşırı derecede tiksindim ve midem bulanmaya başladı. Gittim geldim yemeğin başına, belki psikolojiktir dedim ama yok. Çok fena oldum. Kusmadım ama hiçbir şey de yiyemedim. Canım istemiyor hala. Sabah nasıl yemek yerim, yarın akşam nasıl yerim onu düşünüyorum. Bebeğim için yemem lazım bi yandan da onu düşünüyorum. Böyle anlatıyorum ama gerçekten benim için çok zor. Dişlerimi sıkmaktan çenem ağrıdı. Vücudum kaskatı. Ya bulanırsa diye her an aklımda. Ne yapıcam bana yardım edin. Kafayı yemek üzereyim. Üstüne bir de stresli olduğum için çocuğuma bir şey olursa diye de korkuyorum, stres artıyor vallahi deliricem.
Korkmaaaa hayır kanama olmadığı sürece hiçbir sorun yok doktorum da böyle söylemişti, internette de öyle yazıyorBenim bazen çok ağriyo korkuyorum yaa
Yanlış anlama ama bence psikolojik destek almalısın. Bulantı kusma hamilelikte çoğunlukla olur. İmkansız bir şey bundan kaçmak. Kendine zehir edersin bu süreciKızlar selam. Ben kendimi aşırı stresli hissediyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Bahsetmiştim burada. Midemin bulanmasından çok korkuyorum. Ölüm gibi benim için gerçekten. Bulandığı an titremeye baslıyorum. Sonunda bugün onu yaşadım. Kıyma kavururken aşırı derecede tiksindim ve midem bulanmaya başladı. Gittim geldim yemeğin başına, belki psikolojiktir dedim ama yok. Çok fena oldum. Kusmadım ama hiçbir şey de yiyemedim. Canım istemiyor hala. Sabah nasıl yemek yerim, yarın akşam nasıl yerim onu düşünüyorum. Bebeğim için yemem lazım bi yandan da onu düşünüyorum. Böyle anlatıyorum ama gerçekten benim için çok zor. Dişlerimi sıkmaktan çenem ağrıdı. Vücudum kaskatı. Ya bulanırsa diye her an aklımda. Ne yapıcam bana yardım edin. Kafayı yemek üzereyim. Üstüne bir de stresli olduğum için çocuğuma bir şey olursa diye de korkuyorum, stres artıyor vallahi deliricem.
Merhaba kusura bakmayın çok hastaydım iki haftadır bir de beta değerlerimde bir gariplik oldu hastaneye yattım falan çok stresli iki hafta geçirdim çok şükür iyiyim şimdideadline merhaba canım nasılsın. Nasil gidiyor hamilelik. Eğer bilgileri yazarsan tabloya ekleyim. Seni eklemişim ama hiç bir bilgini yazmamışım
Lütfen üzülüp stres yapmayın benim de tüp bebek. 26 Aralık sat. Haftaya çağırdılar beni normalde ben dayanamayıp bugün gittim. İki kese bardı biri duyuldu diğeri duyulmadı. Haftaya girsem her şey net olacaktı şimdi bir de buna stres yapıcam. Bence tüp bebekte bu gecikmeler yaşanıyor. Embriyoların dışarda geçirdiği 3 veya 5 gün oluyo sonuçta. Tekrar konduklarında ileri veya geri olabilirler. İçinizi ferah tutun lütfenMerhaba kusura bakmayın çok hastaydım iki haftadır bir de beta değerlerimde bir gariplik oldu hastaneye yattım falan çok stresli iki hafta geçirdim çok şükür iyiyim şimdi
Yazmayı unutmuşum başka eksik varsa yazarım
Yaşım 35 ilk hamileliğim tüp bebek tedavisi oldum
Son adet tarihim 29 Aralık
Kese göründü 6 Şubatta kalp atışı için iki haftadır çağırıyorlar ama henüz görülmedi
haftaya tekrar randevum var
İnşallah her şey yolunda gider baya stres oldum baya da
Merhaba. Simdi iyi olmana sevindim.Merhaba kusura bakmayın çok hastaydım iki haftadır bir de beta değerlerimde bir gariplik oldu hastaneye yattım falan çok stresli iki hafta geçirdim çok şükür iyiyim şimdi
Yazmayı unutmuşum başka eksik varsa yazarım
Yaşım 35 ilk hamileliğim tüp bebek tedavisi oldum
Son adet tarihim 29 Aralık
Kese göründü 6 Şubatta kalp atışı için iki haftadır çağırıyorlar ama henüz görülmedi
haftaya tekrar randevum var
İnşallah her şey yolunda gider baya stres oldum baya da
Başınız sağ olsun, hepsi çok zor şeyler çok ciddi travmalar. Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıkla kucağına al evladınıKızlar ben de kızımdan önce iki düşük yaşadım her iki gebeliğim de ikizdi yani dört kaybım var.
Öyle olunca benim de anksiyetem oldu sürekli kaybetme korkum oldu sürekli tuvalete gittiğimde acaba kan mı geldi acaba bir şey mi oldu karnım ağrıyor normal mi bugün ağrımıyor normal mi eşim yanımda yoktu farklı ilkeldeydik tayin aldıramadık hemen kendime zehir ettim tüm hamileliği. Tabi şimdi hani Allah korusun bir şey olsa da avunurum evladım var diyorum ama her şeyi akışına bıraktım hayırlı ise Rabbim nasip etsin hayırsızsa zaten Olmayacak ne yapsanız da. Ben tüm gün yattım İlaç kullandım iğne kullandım en iyi doktorlara gittim olmayacağı varsa olmuyor. Tabi tedbir bizden taktir allahtan ama biraz kendimizi kontrol edebiliriz. Lütfen tadını çıkarın içinizde onu koruyup içinizde büyütüp besliyorsunuz en kolay zamanları
İlk bebeğimde bebek arabası almamıştım. Bunda alırsam doğduktan sonra alırım herhalde.Kızlar bebek arabası vs ne zaman almayı düşünüyorsunuz ? Güzel şeylerden bahsedelim hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alacağız inşaallah…
ay ben şimdiden bakıyorumİlk bebeğimde bebek arabası almamıştım. Bunda alırsam doğduktan sonra alırım herhalde.
Ben sanırım 4 veya 5 ay bittikten sonra başlayacağım alışveriş yapmaya. İki marka var almak istediğim ikisi de biraz pahalı sıfır almak istemiyorum, dolaptan buldum çok temiz güzel kullanımlı olanlar var. Yıkarım temizlerim kullanırım sanırım oradan alıp.Kızlar bebek arabası vs ne zaman almayı düşünüyorsunuz ? Güzel şeylerden bahsedelim hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alacağız inşaallah…
Ya teşekkür ederim doğru söylüyorsunuzLütfen üzülüp stres yapmayın benim de tüp bebek. 26 Aralık sat. Haftaya çağırdılar beni normalde ben dayanamayıp bugün gittim. İki kese bardı biri duyuldu diğeri duyulmadı. Haftaya girsem her şey net olacaktı şimdi bir de buna stres yapıcam. Bence tüp bebekte bu gecikmeler yaşanıyor. Embriyoların dışarda geçirdiği 3 veya 5 gün oluyo sonuçta. Tekrar konduklarında ileri veya geri olabilirler. İçinizi ferah tutun lütfen
Peki sizce kabin boy mu travel miBen sanırım 4 veya 5 ay bittikten sonra başlayacağım alışveriş yapmaya. İki marka var almak istediğim ikisi de biraz pahalı sıfır almak istemiyorum, dolaptan buldum çok temiz güzel kullanımlı olanlar var. Yıkarım temizlerim kullanırım sanırım oradan alıp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?