Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Arkadaşlar iyi akşamlar .Bir şey soracağım .Betanın iki kat artıp artmadığı ne kadar süre takip edilmeli bilginiz var mı ?
Az önce buraya yazacağıma başka bir konuya atmaşım mesajı
Ben toplamda 2 kez verdim 2 gün arayla, artış %100ün üzerindeydi doktora sordum tekrar kan vermene gerek yok dedi bi daha baktırmadım. Ama 3-4 kere arka arkaya artışı takip edenler epey var gördüğüm kadarıyla

Merhaba, sana bir kitap önersem onu alıp okur musun? Evet çok iyi anlıyorum çocuğuma bir şey olursa kaygını ama bir bebeğe bir şey olacaksa 7/24 evde dahi yatsan sadece tuvalete kalksan yine olur. Sakınan göze çöp batar derler, stresi bir şekilde kontrol altında tutman lazım. Kitabın adı bebeğinize fransız kalın. Şiddetle alıp okumanı tavsiye ediyorum. Rahatlatacağına ve bazı şeyleri daha rahat yöneteceğine inanıyorum.

Kızlar günaydın, bir arkadaşa öneri de bulundum herkese yönelik olması adına tekrar yazıyorum. Çok stresli anneler görüyorum, önümüzde daha çooook zaman var stresi yönetmek ve rahatlamanız adına “Bebeğinize Fransız Kalın” kitabını tavsiye ediyorum. Bence işe yarayacaktır öyle düşünüyorum Siz ne kadar evhamlı olursanız bebeğinize yansır o da öyle olur. Anne karnında başlar bazı süreçler. O yüzden kızlarım bence kendinizi stres altına sokmayın, biraz daha rahat olun. Bebeklerimiz sağlıklıysa vee rabbim eğer onlara bu dünyada nefes verdiyse doğacaklardır.

Yanlış anlama ama bence psikolojik destek almalısın. Bulantı kusma hamilelikte çoğunlukla olur. İmkansız bir şey bundan kaçmak. Kendine zehir edersin bu süreci

deadline merhaba canım nasılsın. Nasil gidiyor hamilelik. Eğer bilgileri yazarsan tabloya ekleyim. Seni eklemişim ama hiç bir bilgini yazmamışım
Merhaba kusura bakmayın çok hastaydım iki haftadır bir de beta değerlerimde bir gariplik oldu hastaneye yattım falan çok stresli iki hafta geçirdim çok şükür iyiyim şimdi
Yazmayı unutmuşum başka eksik varsa yazarım
Yaşım 35 ilk hamileliğim tüp bebek tedavisi oldum
Son adet tarihim 29 Aralık
Kese göründü 6 Şubatta kalp atışı için iki haftadır çağırıyorlar ama henüz görülmedi
haftaya tekrar randevum var
İnşallah her şey yolunda gider baya stres oldum baya da

Kızlar ben de kızımdan önce iki düşük yaşadım her iki gebeliğim de ikizdi yani dört kaybım var.
Öyle olunca benim de anksiyetem oldu sürekli kaybetme korkum oldu sürekli tuvalete gittiğimde acaba kan mı geldi acaba bir şey mi oldu karnım ağrıyor normal mi bugün ağrımıyor normal mi eşim yanımda yoktu farklı ilkeldeydik tayin aldıramadık hemen kendime zehir ettim tüm hamileliği. Tabi şimdi hani Allah korusun bir şey olsa da avunurum evladım var diyorum ama her şeyi akışına bıraktım hayırlı ise Rabbim nasip etsin hayırsızsa zaten Olmayacak ne yapsanız da. Ben tüm gün yattım İlaç kullandım iğne kullandım en iyi doktorlara gittim olmayacağı varsa olmuyor. Tabi tedbir bizden taktir allahtan ama biraz kendimizi kontrol edebiliriz. Lütfen tadını çıkarın içinizde onu koruyup içinizde büyütüp besliyorsunuz en kolay zamanları

Lütfen üzülüp stres yapmayın benim de tüp bebek. 26 Aralık sat. Haftaya çağırdılar beni normalde ben dayanamayıp bugün gittim. İki kese bardı biri duyuldu diğeri duyulmadı. Haftaya girsem her şey net olacaktı şimdi bir de buna stres yapıcam. Bence tüp bebekte bu gecikmeler yaşanıyor. Embriyoların dışarda geçirdiği 3 veya 5 gün oluyo sonuçta. Tekrar konduklarında ileri veya geri olabilirler. İçinizi ferah tutun lütfen

Merhaba. Simdi iyi olmana sevindim.
Kese kaçıncı haftada göründü

Başınız sağ olsun, hepsi çok zor şeyler çok ciddi travmalar. Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıkla kucağına al evladını Benim de ilk hamileliğim bradikardik embriyo teşhisiyle sonlandı kalbi durdu. Neler yaptım ilk gebelik ya aman yatayım uzanayım toz almazdım, köpeğimizi bile eşim gezdirirdi ama sonuç kayıp. O yüzden anladım ki bir bebek doğacaksa gerçekten bir şekilde doğuyor. Şimdi çok rahatım eşim ve annem hatta arkadaşlarım müdahale etmeye kalktılar ay yat dinlen aman çay bile doldurma dediler yaaa durun dedim bir saniye böyle olmaz böyle geçmez bu 9 ay sağlıklıysa rabbim bize bu bebeğe anne ve baba olmayı yazdıysa ben zaten doğuracağım. Mantığım böyle benim de

Kızlar bebek arabası vs ne zaman almayı düşünüyorsunuz ? Güzel şeylerden bahsedelim hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alacağız inşaallah…
İlk bebeğimde bebek arabası almamıştım. Bunda alırsam doğduktan sonra alırım herhalde.

Kızlar bebek arabası vs ne zaman almayı düşünüyorsunuz ? Güzel şeylerden bahsedelim hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alacağız inşaallah…
Ben sanırım 4 veya 5 ay bittikten sonra başlayacağım alışveriş yapmaya. İki marka var almak istediğim ikisi de biraz pahalı sıfır almak istemiyorum, dolaptan buldum çok temiz güzel kullanımlı olanlar var. Yıkarım temizlerim kullanırım sanırım oradan alıp.

Ya teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz benimde sanırım iki kese varmış biri tutunamamış o yüzden ilk başta beta değerim yüksekti sonra sabit kaldı sonra tekrar arttı ikinci keseyi hiç görmediler ama ultrasonda sonra çok az kanamam oldu ama şu an görünen tek kese iyi duruyor bir sıkıntı yok dediler aslında çok rahattım ama beni sürekli çağırdıkları için stres oldum bir de kalp atışı kesin Haftaya görünür demişlerdi görünmeyince üzüldüm neyse görünüşte herşey yolundaymış ama bugün 6+2 dediler kese büyüklüğüne göre haftayı daha fazla hesaplamıştım ona da şaşırdım kafam iyice karıştı yani ama biraz akışına bırakacağım artık

Peki sizce kabin boy mu travel mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…