Günaydın canım. Güzel heberlerle gel inşallahKızlarım günaydın, çok güzel geçsin gününüzBirazdan hastaneye gideceğim kese kontrolü için çağırmıştı doktorum. Çok heyecanlıyım umarım bir aksilik çıkmaz stres bastı…
Bana sorduklarında çok istiyorsanız kendiniz yapın insanların yatak odalarını merak etmeyin bu kadar dediğim oldu. Ama insan işte bazen öyle bir psikolojide oluyor ki kendini ezik hissediyor. Empatiden yoksun yaşına hürmet bekleyen ama hayattaki tek başarısı çocuk doğurmak olan insanlardan nefret ediyorum. Dilerim sağlıkla yavrunuzu kucağınıza alınÇok doğru bi keresinde düğünde Bir kadın hayatımda ilk defa gördüm yani. Yenimi evlisin dedi hayır 3 sene oldu dedim .( O zamanda 3 aylik hamileyim). Çocuğun varmi dedi hayır yok dedim. Aaa olmuyormu dedi. Oluyor biz istemiyoruz dedim. Halbuki ben o 3 senede ne kayıplar yaşadım. Yani hiç anlamıyorlar belkide olmuyor demiyorlar..
Ben gidiyorum canım sadece vajinayı elletmiyorum korkudanGebelikte lazere giden var mı arkadaşlar tüylerinizden nası kurtuluyorsunuz ?
İnşallah canımmmGünaydın canım. Güzel heberlerle gel inşallah
Gebelikte lazere giden var mı arkadaşlar tüylerinizden nası kurtuluyorsunuz ?
Geçen instada bir kadın dogumcunun videosuna denk geldim kesinlikle yapılmaması gerekiyor diyordu kızlarBen gidiyorum canım sadece vajinayı elletmiyorum korkudan
Yok sağlıkçı değilimAspirin kullaniyormusunuz, sağlıkçısınız sanırım
Peki gitmeyin diyorlar ne düşünüyorsunuz benim tüylerim çok yoğun ve hassas biriyim doğuma temiz pak gitmek isterimBen gidiyorum canım sadece vajinayı elletmiyorum korkudan
Cahil desen cahill kelimesi hafif kalıyor bu insanlara ne diyeceğimi bilmiyorum cidden . Laf a dolaşıyorlar bence çünki bu kadar düşincesiz olup bu yaşa gelemezler diye düşünüyorumÇok doğru bi keresinde düğünde Bir kadın hayatımda ilk defa gördüm yani. Yenimi evlisin dedi hayır 3 sene oldu dedim .( O zamanda 3 aylik hamileyim). Çocuğun varmi dedi hayır yok dedim. Aaa olmuyormu dedi. Oluyor biz istemiyoruz dedim. Halbuki ben o 3 senede ne kayıplar yaşadım. Yani hiç anlamıyorlar belkide olmuyor demiyorlar..
Ama bende zararıyla alakalı bir çalışma yayınlanmadı bebeğe zararı yok hormonal olarak boşa gider diye yaptırmayın diye okumuştumGeçen instada bir kadın dogumcunun videosuna denk geldim kesinlikle yapılmaması gerekiyor diyordu kızlar
Bence o insanlarında eksiklikleri yüzüne vurulduğu için böyle davranıyorlar onlarında hayatlarında kendileri gibi cahil insanlar olmuştur eminim ama insan algılamıyor yanlış yaptı ben yapmayayım demiyor 1 düşünüp 40 konuşuyor nerde başına ne gelecek asla bilemiyor insanCahil desen cahill kelimesi hafif kalıyor bu insanlara ne diyeceğimi bilmiyorum cidden . Laf a dolaşıyorlar bence çünki bu kadar düşincesiz olup bu yaşa gelemezler diye düşünüyorum
Benimki koku ile bulantı öğrendikten 5gün sonra başladı ama öyle büyün gün bulanmıyorum ya bence herkeste olmuyor . Dabahları özellikle buzdolabı kokusu rahatsız ediyor beni yada ağır kokular okadar . Annem bize hamileliklerinde hiç bulanmamış canım bünyeden bü yeye değişiyorKızlar günaydın. Bugün 5+4 oldum. Hala mide bulantısı başlamadı. Daha erken mi yoksa artık başlamaz mı, ne diyorsunuz? Sizin ne zaman başladı?
Her hamilelik farklıdır. Bazı belirtiler ortak olsa da kişiden kişiye değişiklik gösterir. İlk gebeliğimde ne yediysem çıkardım istemsiz birşey çok kötü Allah kimseye yaşatmasın suyu dahi kusar mı insan. Ne yesem cikardim, çoğu sevdiğim yemekten nefret ettim yemedim. Çok zor bi süreçti. Ama 2.de daha rahattım sadece sabah aç karna bi acı su gibi olurdu oda 2 3haftada gecti. Şimdi ise 3. gebeliğim aşırı iştahsızım midem sabahlari açken bulaniyor ama kusma yok. Cinsiyetle alakası olduğunu düsünmüyorum pek.Mide bulantısının cinsiyetle bi alakası var mı acaba
bunu biraz araştırmam gerekiyor çünkü ben pcosluyum kıl benim travmam yüzüme de gidiyorum bitti hiçbir yerimde yok şu an sadece rötuş amaçlı gidiyorum. Bebeğe zarar vereceğini nedense düşünmüyorum ama iyi araştırmak lazımPeki gitmeyin diyorlar ne düşünüyorsunuz benim tüylerim çok yoğun ve hassas biriyim doğuma temiz pak gitmek isterim
İmgihan dünyası kimin başına ne geleceği belli olmuyor işte belki o farklı sınanacak bilmiyorki . İnsanları hassas noktalarından kırmayım diye düşünmüyorlar .Allah korkusu şart.. bir konuş bin düşün demi .Bence o insanlarında eksiklikleri yüzüne vurulduğu için böyle davranıyorlar onlarında hayatlarında kendileri gibi cahil insanlar olmuştur eminim ama insan algılamıyor yanlış yaptı ben yapmayayım demiyor 1 düşünüp 40 konuşuyor nerde başına ne gelecek asla bilemiyor insan
Ama bende zararıyla alakalı bir çalışma yayınlanmadı bebeğe zararı yok hormonal olarak boşa gider diye yaptırmayın diye okumuştum
Ya valla ben de uzun süredir gidiyorum ama bitiremedik henüz. Ben de sorucam yine doktora biraz da kendim araştıracağım yoksa ağlaya döneceğim gibi geri. Hele karın büyüdükten sonra alt bölgeyi almak zaten imkansız. Lazere gittiğim için jilet yapıyordum ama böyle zor olacak yani. Yoksa ben de devam etmek istiyorum ama zararlı bir şey de yaptırmak istemem tabibunu biraz araştırmam gerekiyor çünkü ben pcosluyum kıl benim travmam yüzüme de gidiyorum bitti hiçbir yerimde yok şu an sadece rötuş amaçlı gidiyorum. Bebeğe zarar vereceğini nedense düşünmüyorum ama iyi araştırmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?