• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Kızlar merhaba

Kist olduğu için dokturm 2 kutu Qlarista hapını kullanmamı söylemişti

Kullandım 2 kutuyu da bitti. Kutu bittikten 1 hafta sonra falan ilişkşye girdik

Normal şartlarda 3 Şubat'ta olmam gerekiyordu ama 16 gün geçti adetım

Son zamanlarda beyaz akıntı Kabızlık baş dönmesi ve karında şişlik olmaya başladı.

1.5 hafta önce kan testi verdim beta 0.75 çıktı.

Kafam karışıyor yardımcı olabilir misiniz

Hamıle olabilir miyim acaba

Benim de bu PAI geni homozigot bi de mthfr677 heterozigot. Mthfr için sanırım folik asit ve b12 takviyesi veriliyormuş. Bu arada tekrar geçmiş olsun siz gebelik dışında da kalp-damar riskleri içni kullanıyorsunuz o zaman. Allah şifa versin inşallah 💐
Aspirin kullaniyormusunuz, sağlıkçısınız sanırım

Hemen hemen aynı beta değerleri olur benimde 1-2 gün sonra. Bu kadar yüksek beklemiyordum ya bu arada son adet ile uyumlu mu yoksa biraz önde mi acaba sizinki bana biraz yüksek geldi de
Bende betayı görünce çok korkmuştum yüksek diye. Beta kişiden kişiye değişiyormuş 20 bin betası olan mesajları okuyunca rahatlamıştm :D
Bebeğim son adet tarihimle uyumlu şükür 8+4

Erken öğrenmenin stresi de bambaşka oluyormuş gerçekten😄 cuma günü 6+2 falan olmuş olacak insallah görünür bebis heyecanla bekliyorum zaman da geçmek bilmiyor 🥲
aslında kuzucum o zamanda kalp stresine girersin 6+5 hibi gitsen kalbi duyama ihtimalin yüksek 6+2 de kalp duyulmayabilir 3-4 gün sonra gitmek daha iyi ben öyle planlıyorum

O sorup duranlar zaten nefret edilesi, düşüncesiz insanlar ya. Bebek ne zaman, ne zaman doğurcan. İlk çocuğu yapıyorsun bu seferde şey baskısı oluyor
İkinci çocuk ne zaman, 5 yaşına gelmiş ne bekliyorsun..
Ya sizene belki istiyordum olmuyordu
mesela onun tersi de oluyor ikinci çocuk bu dünyaya getirilir mi tek çocuk yeter! tavşan mısın sen! helal sana kendine ne çok güveniyorsun! pes valla gibi gibi! kimse 2. yi doğurmuyor! gibi :(

Ah inşallah bir oğlun olur insallahhh 🙏🏻
Bende kızım olsun çok istiyorum küçüklüğümden beri en yakın arkadaşımı doğurmak gibi bir hayalim var. Tabi önce sağlık ama insan istiyor 🤣 Ben sana dua ettim sende bana dua eder misinn 💓
Rabbim gönlümüzdeki neyse onu nasip etsin inşallah 🥰 benimde ilk bebeğim kız şuan 12 yaşında elbiselerim şampuanım tokalarım herşeyime ortak 😂 arada oturup dedikodu da yapıyor 🤦‍♀️😂
İnşallah önce sağlıklı daha sonrada bir kız bebişin olur🤍 kız bebekler apayrı oluyor o kadar güzel oluyorlar kii bak kızımı atim bebekliği ve şuanki hali
Maşallah kuzuma 🤍

Kızlar merhaba

Kist olduğu için dokturm 2 kutu Qlarista hapını kullanmamı söylemişti

Kullandım 2 kutuyu da bitti. Kutu bittikten 1 hafta sonra falan ilişkşye girdik

Normal şartlarda 3 Şubat'ta olmam gerekiyordu ama 16 gün geçti adetım

Son zamanlarda beyaz akıntı Kabızlık baş dönmesi ve karında şişlik olmaya başladı.

1.5 hafta önce kan testi verdim beta 0.75 çıktı.

Kafam karışıyor yardımcı olabilir misiniz

Hamıle olabilir miyim acaba
Geç dölllenme belki olabilir ama olsada şuan gebe değilsiniz gibi duruyor. Eğer yaşadığınız belirtiler gebelik belirtisi olsaydı betanızın yüksek çıkması lazımdı. En azından 2.3 frlan olsa çok daha başı felan derdik. İnşallah gebesinizdir yinede belli olmaz ama hayal kırıklığı kötü bişey. Negatif çıkmışsa sonuç bazen negatif olduğunu kabul etmek gerekiyor

Yolumuza hep güzel insanlar çıksın inşallah. Rabbim hamileliğimizi sağlıklı hayırlı kolay etsin kucağımıza sağlıkla alalım 🌸🤲🏼 aminn insanlar konuşuyor işte . Cahiller

çok çok haklısın ama o soruyu soran kişimin kızı 2 ci ayında evliliğinin hamile keşke birsz düşünse ya bu kız 6 yıldır evli belki olmuyordur sormayım kırılmasın dökülmesin . Çok zor gerçekten rabbim kolaylıkla sağlıklı ve hayırlı bir evlat olarak kucaklarımızı doldursun 🥰😍 amin 🤲🏼🌸
Aminnnnn aminnnnnn inşallah sağlıkla gelsinler dünyaya 😍😍😍😍🥳❤️

Yolumuza hep güzel insanlar çıksın inşallah. Rabbim hamileliğimizi sağlıklı hayırlı kolay etsin kucağımıza sağlıkla alalım 🌸🤲🏼 aminn insanlar konuşuyor işte . Cahiller

çok çok haklısın ama o soruyu soran kişimin kızı 2 ci ayında evliliğinin hamile keşke birsz düşünse ya bu kız 6 yıldır evli belki olmuyordur sormayım kırılmasın dökülmesin . Çok zor gerçekten rabbim kolaylıkla sağlıklı ve hayırlı bir evlat olarak kucaklarımızı doldursun 🥰😍 amin 🤲🏼🌸
Çok doğru bi keresinde düğünde Bir kadın hayatımda ilk defa gördüm yani. Yenimi evlisin dedi hayır 3 sene oldu dedim .( O zamanda 3 aylik hamileyim). Çocuğun varmi dedi hayır yok dedim. Aaa olmuyormu dedi. Oluyor biz istemiyoruz dedim. Halbuki ben o 3 senede ne kayıplar yaşadım. Yani hiç anlamıyorlar belkide olmuyor demiyorlar..

Back