- 18 Aralık 2023
- 1.277
- 1.166
- 53
biraz araştırmak gerekiyor bunu canım zararı olmaz yok diye biliyorum ama iyi araştırmak lazım işteGeçen instada bir kadın dogumcunun videosuna denk geldim kesinlikle yapılmaması gerekiyor diyordu kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biraz araştırmak gerekiyor bunu canım zararı olmaz yok diye biliyorum ama iyi araştırmak lazım işteGeçen instada bir kadın dogumcunun videosuna denk geldim kesinlikle yapılmaması gerekiyor diyordu kızlar
Ben de pcosluyum aynısı benim içinde geçerli bi de bazı insanlar rahat olur hani çok takmaz ya ben ekstra takıyorum evde lazerim de var onu bile atmaya korktum 9 ay napıcam bilemedim en azından bacağıma falan lazere gitsem keşkebunu biraz araştırmam gerekiyor çünkü ben pcosluyum kıl benim travmam yüzüme de gidiyorum bitti hiçbir yerimde yok şu an sadece rötuş amaçlı gidiyorum. Bebeğe zarar vereceğini nedense düşünmüyorum ama iyi araştırmak lazım
Ben 13 yaşımdan bu yana kılla mücadele ediyorum çok şükür bitti ama hormonel dalgalanmalardan dolayı yine çıkacak bunun maalesef kaçarı yok olacak. Ve dediğin gibi vajinayı nasıl alacağız? Eşime de hiç aldırmak istemiyorumYa valla ben de uzun süredir gidiyorum ama bitiremedik henüz. Ben de sorucam yine doktora biraz da kendim araştıracağım yoksa ağlaya döneceğim gibi geri. Hele karın büyüdükten sonra alt bölgeyi almak zaten imkansız. Lazere gittiğim için jilet yapıyordum ama böyle zor olacak yani. Yoksa ben de devam etmek istiyorum ama zararlı bir şey de yaptırmak istemem tabi
Tabi canım yani insan en çok oturup kendini sorgulamalı ben ne yaptım bunu neden yaşadım diye muhakkak insanız hepimiz yanlış yapıyoruz önemli olan ahlaklı iyi bir insan olmak için çabalamakİmgihan dünyası kimin başına ne geleceği belli olmuyor işte belki o farklı sınanacak bilmiyorki . İnsanları hassas noktalarından kırmayım diye düşünmüyorlar .Allah korkusu şart.. bir konuş bin düşün demi .
Valla yavrum seni çok iyi anlıyorum çocukluğum kılla tüyle geçti kıl gördüğüm zaman şimdi tansiyonum oynuyor travma işte bunlar. Evde yapmada bilen kişiye git yakarsın falan bir de kendini yüksek atıştanBen de pcosluyum aynısı benim içinde geçerli bi de bazı insanlar rahat olur hani çok takmaz ya ben ekstra takıyorum evde lazerim de var onu bile atmaya korktum 9 ay napıcam bilemedim en azından bacağıma falan lazere gitsem keşke
Ya hadi bikiniyi dişimi sıkıp ağdayla kendim halletsem hani o bölgeye yakın diye ama bacaklarımla nası baş edeceğim ayrıca kollarıma da lumea ile atıyordum ve yüzüme deYa valla ben de uzun süredir gidiyorum ama bitiremedik henüz. Ben de sorucam yine doktora biraz da kendim araştıracağım yoksa ağlaya döneceğim gibi geri. Hele karın büyüdükten sonra alt bölgeyi almak zaten imkansız. Lazere gittiğim için jilet yapıyordum ama böyle zor olacak yani. Yoksa ben de devam etmek istiyorum ama zararlı bir şey de yaptırmak istemem tabi
Bayadır yapıyorum ben evde ama koluma yüzüme koltukaltıma falan bu süreçte bikinime yapmam veya göbeğime orayı ağda ile halletmeye çalışacağımValla yavrum seni çok iyi anlıyorum çocukluğum kılla tüyle geçti kıl gördüğüm zaman şimdi tansiyonum oynuyor travma işte bunlar. Evde yapmada bilen kişiye git yakarsın falan bir de kendini yüksek atıştan
Gittiğim cihazlar yüzünden omuzlarımda bile ters kıllanma oldu sırtıma doğru baş etmek çok zorValla yavrum seni çok iyi anlıyorum çocukluğum kılla tüyle geçti kıl gördüğüm zaman şimdi tansiyonum oynuyor travma işte bunlar. Evde yapmada bilen kişiye git yakarsın falan bir de kendini yüksek atıştan
Öyle mi yapsam o zaman acaba aslında 24ü gibi gitsem iyi olur ama o gün de nöbetim var zaman geçmek bilmiyoraslında kuzucum o zamanda kalp stresine girersin 6+5 hibi gitsen kalbi duyama ihtimalin yüksek 6+2 de kalp duyulmayabilir 3-4 gün sonra gitmek daha iyi ben öyle planlıyorum
Sorun olmuyor mu benim de lazer yarıda kaldıBen gidiyorum canım sadece vajinayı elletmiyorum korkudan
Olur diyen de var olmaz diyen de var yaSorun olmuyor mu benim de lazer yarıda kaldı
Ben kuaföre ağdaya gidicem tek mantıklı gelen bana şuan buYa hadi bikiniyi dişimi sıkıp ağdayla kendim halletsem hani o bölgeye yakın diye ama bacaklarımla nası baş edeceğim ayrıca kollarıma da lumea ile atıyordum ve yüzüme de
Kuaförüm yapmıyor gebelikte hormonlardan dolayı kıllanma yapabilir ve bebeğe ister istemez zarar verebilirmişOlur diyen de var olmaz diyen de var ya
Ağda bana çözüm değil ki 2 güne çıkıyor artı tüm vücudum batık oluyor kaşınıp döküyor öyle söyleyeyimBen kuaföre ağdaya gidicem tek mantıklı gelen bana şuan buhele doğuma yakın düşünmek bile istemiyorum ani bir şey olur vs hep tertemiz pürüpak gezmek istiyorum
o da her an mümkün olmuyor işte
Hmmm benim öyle olmuyo ya. En iyisi lazeri bi netleştirmek gerekirAğda bana çözüm değil ki 2 güne çıkıyor artı tüm vücudum batık oluyor kaşınıp döküyor öyle söyleyeyim
Yok canım rötuş gibi gidiyorum zaten gitmezsem duramamSorun olmuyor mu benim de lazer yarıda kaldı
Ay sen gidiyorum diyince bi ufak rahatladım en azından bacağıma gidebilirimYok canım rötuş gibi gidiyorum zaten gitmezsem duramam![]()
Benim annemin de hiç olmamış bulantısı, hatta halalarımın falan da olmamış. İnsallah senin de benim de olmaz. Hatta kimsenin olmasın ya bulantı çok zor. Sen kaç haftalıksın?Benimki koku ile bulantı öğrendikten 5gün sonra başladı ama öyle büyün gün bulanmıyorum ya bence herkeste olmuyor . Dabahları özellikle buzdolabı kokusu rahatsız ediyor beni yada ağır kokular okadar . Annem bize hamileliklerinde hiç bulanmamış canım bünyeden bü yeye değişiyor
Birazcık araştır yine de için rahat etsin öyle gitAy sen gidiyorum diyince bi ufak rahatladım en azından bacağıma gidebilirim