• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Kızlarım günaydın, çok güzel geçsin gününüz ✨ Birazdan hastaneye gideceğim kese kontrolü için çağırmıştı doktorum. Çok heyecanlıyım umarım bir aksilik çıkmaz stres bastı…
Günaydın canım. Güzel heberlerle gel inşallah

Çok doğru bi keresinde düğünde Bir kadın hayatımda ilk defa gördüm yani. Yenimi evlisin dedi hayır 3 sene oldu dedim .( O zamanda 3 aylik hamileyim). Çocuğun varmi dedi hayır yok dedim. Aaa olmuyormu dedi. Oluyor biz istemiyoruz dedim. Halbuki ben o 3 senede ne kayıplar yaşadım. Yani hiç anlamıyorlar belkide olmuyor demiyorlar..
Bana sorduklarında çok istiyorsanız kendiniz yapın insanların yatak odalarını merak etmeyin bu kadar dediğim oldu. Ama insan işte bazen öyle bir psikolojide oluyor ki kendini ezik hissediyor. Empatiden yoksun yaşına hürmet bekleyen ama hayattaki tek başarısı çocuk doğurmak olan insanlardan nefret ediyorum. Dilerim sağlıkla yavrunuzu kucağınıza alın💕

Gazel2110 Gazel2110 canim sen kese kalp atışını gördün mü

Kızlar günaydın. Bugün 5+4 oldum. Hala mide bulantısı başlamadı. Daha erken mi yoksa artık başlamaz mı, ne diyorsunuz? Sizin ne zaman başladı?

Merhabalar ben de 2 gün önce bu şekilde öğrendim. Yarın kan vermeye gideceğim regl'm çok düzenli değil ama sat 8 ocak :dua:
IMG_3261.jpeg

Lioo Lioo canım geçen yazmıştım tabloda sıkıntı vardı ekleyemedin. Kalp atışını 6+6da duyduk çok şükür☺️

Şimdii benim daha önce yumurta takibimi yapan dr gidecekmiş. Yeni doktor araştırmam lazım randevu da hemen bulunmuyor maalesef ama kalp atımını duyduktan sonra ne zaman gidilmeli doktorunuz söyledi mi?
Canım özellikle seni merak ediyorum nutella08 nutella08 (ay inş doğru etiketlemişimdir) biz aynı gidiyorduk. Sen ne zaman gideceksin merak ettim.

Tam 7.haftamda ilk kusmamı yaşadım umarım son olur tekrar olmaz :( midem hep garip bulanıyo gibi öğürtülerim var ve çok iştahsızım asla gönlümce yiyemiyorum. 2-3 tabak yiyorum diyenler size özeniyorum kızlar bırakın kiloyu falan yiyin valla😅 ben aç geziyorum.

Çok doğru bi keresinde düğünde Bir kadın hayatımda ilk defa gördüm yani. Yenimi evlisin dedi hayır 3 sene oldu dedim .( O zamanda 3 aylik hamileyim). Çocuğun varmi dedi hayır yok dedim. Aaa olmuyormu dedi. Oluyor biz istemiyoruz dedim. Halbuki ben o 3 senede ne kayıplar yaşadım. Yani hiç anlamıyorlar belkide olmuyor demiyorlar..
Cahil desen cahill kelimesi hafif kalıyor bu insanlara ne diyeceğimi bilmiyorum cidden . Laf a dolaşıyorlar bence çünki bu kadar düşincesiz olup bu yaşa gelemezler diye düşünüyorum

Cahil desen cahill kelimesi hafif kalıyor bu insanlara ne diyeceğimi bilmiyorum cidden . Laf a dolaşıyorlar bence çünki bu kadar düşincesiz olup bu yaşa gelemezler diye düşünüyorum
Bence o insanlarında eksiklikleri yüzüne vurulduğu için böyle davranıyorlar onlarında hayatlarında kendileri gibi cahil insanlar olmuştur eminim ama insan algılamıyor yanlış yaptı ben yapmayayım demiyor 1 düşünüp 40 konuşuyor nerde başına ne gelecek asla bilemiyor insan

Kızlar günaydın. Bugün 5+4 oldum. Hala mide bulantısı başlamadı. Daha erken mi yoksa artık başlamaz mı, ne diyorsunuz? Sizin ne zaman başladı?
Benimki koku ile bulantı öğrendikten 5gün sonra başladı ama öyle büyün gün bulanmıyorum ya bence herkeste olmuyor . Dabahları özellikle buzdolabı kokusu rahatsız ediyor beni yada ağır kokular okadar . Annem bize hamileliklerinde hiç bulanmamış canım bünyeden bü yeye değişiyor

Mide bulantısının cinsiyetle bi alakası var mı acaba 🤔
Her hamilelik farklıdır. Bazı belirtiler ortak olsa da kişiden kişiye değişiklik gösterir. İlk gebeliğimde ne yediysem çıkardım istemsiz birşey çok kötü Allah kimseye yaşatmasın suyu dahi kusar mı insan. Ne yesem cikardim, çoğu sevdiğim yemekten nefret ettim yemedim. Çok zor bi süreçti. Ama 2.de daha rahattım sadece sabah aç karna bi acı su gibi olurdu oda 2 3haftada gecti. Şimdi ise 3. gebeliğim aşırı iştahsızım midem sabahlari açken bulaniyor ama kusma yok. Cinsiyetle alakası olduğunu düsünmüyorum pek.

Peki gitmeyin diyorlar ne düşünüyorsunuz benim tüylerim çok yoğun ve hassas biriyim doğuma temiz pak gitmek isterim
bunu biraz araştırmam gerekiyor çünkü ben pcosluyum kıl benim travmam yüzüme de gidiyorum bitti hiçbir yerimde yok şu an sadece rötuş amaçlı gidiyorum. Bebeğe zarar vereceğini nedense düşünmüyorum ama iyi araştırmak lazım

Bence o insanlarında eksiklikleri yüzüne vurulduğu için böyle davranıyorlar onlarında hayatlarında kendileri gibi cahil insanlar olmuştur eminim ama insan algılamıyor yanlış yaptı ben yapmayayım demiyor 1 düşünüp 40 konuşuyor nerde başına ne gelecek asla bilemiyor insan
İmgihan dünyası kimin başına ne geleceği belli olmuyor işte belki o farklı sınanacak bilmiyorki . İnsanları hassas noktalarından kırmayım diye düşünmüyorlar .Allah korkusu şart.. bir konuş bin düşün demi .

Ama bende zararıyla alakalı bir çalışma yayınlanmadı bebeğe zararı yok hormonal olarak boşa gider diye yaptırmayın diye okumuştum

bunu biraz araştırmam gerekiyor çünkü ben pcosluyum kıl benim travmam yüzüme de gidiyorum bitti hiçbir yerimde yok şu an sadece rötuş amaçlı gidiyorum. Bebeğe zarar vereceğini nedense düşünmüyorum ama iyi araştırmak lazım
Ya valla ben de uzun süredir gidiyorum ama bitiremedik henüz. Ben de sorucam yine doktora biraz da kendim araştıracağım yoksa ağlaya döneceğim gibi geri. Hele karın büyüdükten sonra alt bölgeyi almak zaten imkansız. Lazere gittiğim için jilet yapıyordum ama böyle zor olacak yani. Yoksa ben de devam etmek istiyorum ama zararlı bir şey de yaptırmak istemem tabi

Back