• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Doğum paketleri falan sordum medical 110 bin civarı demiş şok oldum kaldım 😄 bende aslında senin gibi düsünüyorum ama bakalım ne olacak daha coook basındayız zaten hayırlısıyla riskli zamanlar geçse de evhamları rafa kaldırsak😄
Acıbadem 190 ı buluyormuş şaka gibi ama gerçek 😂 Medipol 70 civarı o da başlangıç yani. Sonra artı kalınan gün paraları, iğne parası o parası bu parası çıkıyorda çıkıyor. Anadolu bi tık daha uygun benim annemler anadoluda oturuyor ben orda doğum yapmayı düşünüyorum
Sultanbeylide saygı hastanesi var özel bi doktor var çok iyi 25.35 arasıymış orayı bir araştırıcam. Aslında özel fark etmiyor benim içinde ilk gebeliğiöm özeldeydi ve herkes rahat rahat odama giriyordu. Eşim, ailelerimiz.. o rahatlık çok iyi özelde doğum sonrası olan süreç. Devlette babayı bile içeri almıyorlar çok zor

Şuan kafamın içindeki düşünceleri yazmıssınız 😄 bende pozitif olayım düşünmeyeyim diyorum insan illa ki düşünüp araştırıyo görene kadar rahat edemiyoruz herhalde genel olarak inşallah bizler de görürüz o günü 🤲🏻🥹
İnşallah duyucaksınız🥰 kalbi duyunca bu seferde acaba kalbi durdu mu, acaba sağlıklı mı diye diye geçiyor hamilelik
Anne olmak psikolojik olarak ayrı, bedenen ayrı zor ama çok değerli 🤍

Bunu duymuştum daha önce ama hiç denemedim doğal çözüm olduktan sonra denemekten hiçbir zarar çıkmaz diye düşünüyorum. Leblebi, süt, yoğur ve bu deneyeceğim reflüm çıktıkça teşekkür ediyorum 💖💖💖
Rica ederim kuzum çok geçmiş olsun 💓💓💓

Ya kulağım tıkanıyor 2 gündür bu sorunu yaşayan var mı? Nasıl çözerim ? Bir de tek taraflı sağ 5+1 haftalığım

Ayy kiyamam ya seni o kadar iyi anliyorum ki benimde 2.buçuk sene olmadi çok sukur normal yolla oldu insallah saglikla ilerler gebeliğimiz banada neyi bekliyor bebek yapmak için demişlerdi o kadar içerlerdim o kadar kizmiştim ki Bazi insanlar gercektn insanlik halinden anlamiyor sanki bizim elimizde olan bişeymiş gibi dumduz konuşuyorlar hangi kadin evlendikten sonra bi yavrusu olsun istemz Allah kimseye firsat vermesin pozitif insanlar olsun hep etrafimzda inşllah bu surecte 🌸☘️
Yolumuza hep güzel insanlar çıksın inşallah. Rabbim hamileliğimizi sağlıklı hayırlı kolay etsin kucağımıza sağlıkla alalım 🌸🤲🏼 aminn insanlar konuşuyor işte . Cahiller

Ayy kiyamam ya seni o kadar iyi anliyorum ki benimde 2.buçuk sene olmadi çok sukur normal yolla oldu insallah saglikla ilerler gebeliğimiz banada neyi bekliyor bebek yapmak için demişlerdi o kadar içerlerdim o kadar kizmiştim ki Bazi insanlar gercektn insanlik halinden anlamiyor sanki bizim elimizde olan bişeymiş gibi dumduz konuşuyorlar hangi kadin evlendikten sonra bi yavrusu olsun istemz Allah kimseye firsat vermesin pozitif insanlar olsun hep etrafimzda inşllah bu surecte 🌸☘️
Yolumuza hep güzel insanlar çıksın inşallah. Rabbim hamileliğimizi sağlıklı hayırlı kolay etsin kucağımıza sağlıkla alalım 🌸🤲🏼 aminn insanlar konuşuyor işte . Cahiller
Amin amiiiiiiin. Rabbim bu yoldaki herkese kolaylıkla sağlıklı şekilde hamile kalmayı nasip etsin. Gerçekten çok uzun bir yol. 14 ay önce ilk tedaviye başladığım gün bu kadar uzun bir yolculuğa çıktığımı bilmiyordum. Hamile kalıp kaybetmek sonra sil baştan tekrar başlamak vs çok yıpratıcıydı. Şimdi şükrediyorum midem de yansa bir yanım hep çok şükür diyor o kadar bekleyince bugünleri görmeyi böyle oluyor 🥹🥹💖
Asla anlamazlaaaaar düşünmeden aklına geleni söylerler benim de çok kez başıma geldi. Sanki evlendim şimdi çocuk yapmak zorundaymışım gibi de hissettirildi. Sen hiiiiiiç kimseye aldırış etme, görmezden gel. Tamam artık hamilesin evet ama bu tarz insanlar bambaşka şeylerle gelmeye devam ederler sen hep duymazdan, görmezden gel. En sağlıklısı bu oluyor 🥳
çok çok haklısın ama o soruyu soran kişimin kızı 2 ci ayında evliliğinin hamile keşke birsz düşünse ya bu kız 6 yıldır evli belki olmuyordur sormayım kırılmasın dökülmesin . Çok zor gerçekten rabbim kolaylıkla sağlıklı ve hayırlı bir evlat olarak kucaklarımızı doldursun 🥰😍 amin 🤲🏼🌸

O sorup duranlar zaten nefret edilesi, düşüncesiz insanlar ya. Bebek ne zaman, ne zaman doğurcan. İlk çocuğu yapıyorsun bu seferde şey baskısı oluyor
İkinci çocuk ne zaman, 5 yaşına gelmiş ne bekliyorsun..
Ya sizene belki istiyordum olmuyordu

Doktor bana bir ilaç vermişti bulantım için rahat ediyorum ben onu kullanmaya başlıyalı :)
Ya ben ilaç kullanamiyorum keşke kullansam dramamine diye bir ilaç iyi geliyormuş ama gel gör ki hipotroid var doktor folik asiti bile yarım kullandırıyor 🥺

Tesekkur ederim canım. Hamileligin nasıl gidiyor seni de takip ediyorum gözüm birkaç kişiye aşina artık 😁
Çok şükür iyiyim kasık ağrılarım azaldı, bulantım azaldı. Bi ara düşük yaptım sandım çok ufak bi kahverengi pıhtı geldi o sümüğümsü akıntının içinde ufacık
Sonra doktora gittim bebeği gördüm bir sorun yok çok şükür 🥰 sen nasılsınn, bebiş nasıl

Acıbadem 190 ı buluyormuş şaka gibi ama gerçek 😂 Medipol 70 civarı o da başlangıç yani. Sonra artı kalınan gün paraları, iğne parası o parası bu parası çıkıyorda çıkıyor. Anadolu bi tık daha uygun benim annemler anadoluda oturuyor ben orda doğum yapmayı düşünüyorum
Sultanbeylide saygı hastanesi var özel bi doktor var çok iyi 25.35 arasıymış orayı bir araştırıcam. Aslında özel fark etmiyor benim içinde ilk gebeliğiöm özeldeydi ve herkes rahat rahat odama giriyordu. Eşim, ailelerimiz.. o rahatlık çok iyi özelde doğum sonrası olan süreç. Devlette babayı bile içeri almıyorlar çok zor
Bende skolyoz operasyonu geçirdiğim için doğumum muhtemelen sezeryan olacak ve konforlu olsun istiyorum açıkçası zaten benim için süreç de dolunca zor olacak gibi görünüyor 🥹 fiyatlar ne ya içim açıyor gerçekten.. evet devlette o sıkıntı çokmuş bende araştırdım her türlü istikamet özele kayıyor 🥲

Çok şükür iyiyim kasık ağrılarım azaldı, bulantım azaldı. Bi ara düşük yaptım sandım çok ufak bi kahverengi pıhtı geldi o sümüğümsü akıntının içinde ufacık
Sonra doktora gittim bebeği gördüm bir sorun yok çok şükür 🥰 sen nasılsınn, bebiş nasıl
Yaa çok şükür maşallah 🧿
Bende istahsizlik mide bulantısı bazen sol kasık ağrısı devam ediyor.
Akinti krem renginde bi garip anlamadım baya geliyo. Bir ara 1 damla siyah kan geldi doktoruma sorucam ama büyük ihtimalle kalintidir.
Bu arada ben chat gpt kullanıyorum aklıma ne takiliyosa ona soruyorum size de öneririm aşırı kullanışlı hatta cinsiyet hurafeleri tartisiyo benimle sapsik 😁

Bende skolyoz operasyonu geçirdiğim için doğumum muhtemelen sezeryan olacak ve konforlu olsun istiyorum açıkçası zaten benim için süreç de dolunca zor olacak gibi görünüyor 🥹 fiyatlar ne ya içim açıyor gerçekten.. evet devlette o sıkıntı çokmuş bende araştırdım her türlü istikamet özele kayıyor 🥲
Sancımı eşimle çekmiştim, annemle 🥹 eğer maddi durumunuz el veriyorsa güzel güvenilir bir özel araştırın. Konfor açısından çok iyi oluyor. Ama devlette yapmak durumunda kalırsanız bahçelievler devleti önerebilirim
Oralara girişde bir tık rahat odalara

Yaa çok şükür maşallah 🧿
Bende istahsizlik mide bulantısı bazen sol kasık ağrısı devam ediyor.
Akinti krem renginde bi garip anlamadım baya geliyo. Bir ara 1 damla siyah kan geldi doktoruma sorucam ama büyük ihtimalle kalintidir.
Bu arada ben chat gpt kullanıyorum aklıma ne takiliyosa ona soruyorum size de öneririm aşırı kullanışlı hatta cinsiyet hurafeleri tartisiyo benimle sapsik 😁
Benim 1 kızım var 5 yaşında, o kadar erkek istiyorum ki o hisside tatmak için sonra kızıyorum kendime sağlıklı olsun yeter diye. Elbet sağlıklı olsun kızda olsa benim evladım ki kız annesi olmak muazzam bişey 🥰 ama bi oğlum diye seslenmeyide merak etmiyor değilim 🥹

Benim 1 kızım var 5 yaşında, o kadar erkek istiyorum ki o hisside tatmak için sonra kızıyorum kendime sağlıklı olsun yeter diye. Elbet sağlıklı olsun kızda olsa benim evladım ki kız annesi olmak muazzam bişey 🥰 ama bi oğlum diye seslenmeyide merak etmiyor değilim 🥹
Ah inşallah bir oğlun olur insallahhh 🙏🏻
Bende kızım olsun çok istiyorum küçüklüğümden beri en yakın arkadaşımı doğurmak gibi bir hayalim var. Tabi önce sağlık ama insan istiyor 🤣 Ben sana dua ettim sende bana dua eder misinn 💓

Sancımı eşimle çekmiştim, annemle 🥹 eğer maddi durumunuz el veriyorsa güzel güvenilir bir özel araştırın. Konfor açısından çok iyi oluyor. Ama devlette yapmak durumunda kalırsanız bahçelievler devleti önerebilirim
Oralara girişde bir tık rahat odalara
Bakalım araştırıyorum inşallah içimize sinen seyler olur 🥹

Ah inşallah bir oğlun olur insallahhh 🙏🏻
Bende kızım olsun çok istiyorum küçüklüğümden beri en yakın arkadaşımı doğurmak gibi bir hayalim var. Tabi önce sağlık ama insan istiyor 🤣 Ben sana dua ettim sende bana dua eder misinn 💓
İnşallah önce sağlıklı daha sonrada bir kız bebişin olur🤍 kız bebekler apayrı oluyor o kadar güzel oluyorlar kii bak kızımı atim bebekliği ve şuanki hali

Eklentiler

• 1000024882.jpg
    1000024882.jpg
    92,8 KB · Görüntüleme: 42
  • 1000024883.jpg
    1000024883.jpg
    113,7 KB · Görüntüleme: 41
  • 1000024884.jpg
    1000024884.jpg
    80,5 KB · Görüntüleme: 42
Back