• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Bol su içmeye çalışıyorum, bulantım hiç yok daha başlamadı sadece mide yanması canım
Vallaha bulantı benim sabahları oluyor özellikle kokulara karşı mesela buzdolabım sabahları kokuyor 🤣 akşsamları koku gidiyor 🤣 hüzel ya olunca oh beneğim burada diyorum 🥹 öyle manyak oldum bu süreçte

Karbonatlı su için hemen geçiyor mide asidini ağzınızdan cikariyorsunuz
Bunu duymuştum daha önce ama hiç denemedim doğal çözüm olduktan sonra denemekten hiçbir zarar çıkmaz diye düşünüyorum. Leblebi, süt, yoğur ve bu deneyeceğim reflüm çıktıkça teşekkür ediyorum 💖💖💖

Vallaha bulantı benim sabahları oluyor özellikle kokulara karşı mesela buzdolabım sabahları kokuyor 🤣 akşsamları koku gidiyor 🤣 hüzel ya olunca oh beneğim burada diyorum 🥹 öyle manyak oldum bu süreçte
Yaaaaaa 🥹🥹🥹🥹💖 nasıl beklediysek işte belirtiye, ufak bir krampa bile sırıtabiliyor insan.
Hahah bulantı gelmesin gelmesin elden ayaktan düşürür insanı inşallah hiç gelmez

Çok iyi yaa 🥰 damdan düştük hepimiz ondandır. Tedavim Kayseri de oldu ama memleketimde takibim. kafam da pek rahat değil henüz. 6+4 te kese ve yolk gördük kalp için teeee 2 hafta sonraya gün attı doktorumuz. Sabırla bekliyorum çoktan giderdim de eşim yemin verdirdi 😅 iki kese gördük biz biri daha da küçük. Onun kalbi duymazsak daha stres yaparız diye düşünüyoruz. Ne kadar geç o kadar garanti inşallah. Sen hangi süreçtesin umarım duymuşsundur kalbi 🙏
Ben 5+3 deyim canım bende vajinal ultrasonda keseyi ve bebeği geçen hafta gördüm doktor belki kalpte görünür şansa ded ama tabi göremedik 🤣 o baya erken olurdu geçen hafta için 2 hafta sonrasına randevu verdi oda haftaya çarşambaya denk geliyor işte . Ara ara lekem oluyor çok korkuyorum rabbim korktuğumuza uğratmasın . Bol bol dinlenip haftayı bekliyorum sende vajinalmi abdominalmi bakıldı ? Ben bir sonrakinde aceba karından baktırsammı diycemde görünmez vajinal daha hızlı galiba .

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsünler 🌸 kolaylıkla gelsinler inşallah. ikizlerde biri birinden önde olabiliyor canım hiç kafanı takma evet öncede gidip stres olma . Çok zor gününü beklemek biliyorum ama yapacak birşey yok 🤲🏼🌸bol dua edip bekliyeceğiz .

İstanbuldayım Anadolu yakası canım sen neredesin ☺️
İstanbul avrupa yakasindaym ne kdr cok anadolu yakasinda oturan var bu grupta maşallah ben ayda bir özele gidiyim diyorum nrml haftalik rutin sylerde devlete gitmyi planlyrm ztn ayni doktora tekrar randevu bulmk iki haftayi buluyo istnblda malesef🤦😔

Yaaaaaa 🥹🥹🥹🥹💖 nasıl beklediysek işte belirtiye, ufak bir krampa bile sırıtabiliyor insan.
Hahah bulantı gelmesin gelmesin elden ayaktan düşürür insanı inşallah hiç gelmez
Çok bekledik canım rabbim bekleyen herkese kolaylıkla gönlündeki bebeği nasip etsin inşallah kimseyi uzun süre bekletmesin rabbim 🥺 insanlar bu süreçte çok acımasız oluyor . Daha cumartesi bir yemekteydik 20 lkişilik felan yanımda 3 hamile var kimse bilmiyor beni sürekli aman siz yeyin aman siz oturun aman siz eğilmeyin 😄 sonra dengesizin biri dönüp anneme ee senin kızlar düşünmüyormu artık demiş allahtan ben duymadım köşedeydim 🥺😢okadar acımasızlarki mağlesef

Ben doktora sorucam daha sormadim ama buyuk ihtimal tutmuycam canim cunku pek iştahli biri degilim az yedigim icinde dayanamam heralde bi yandanda içim rahat degil tutamayacgm için🤦
Ben aslında iftar sahur arası tolere edebilirim ama yine de bebeğin 16-18 saat susuz kalması önerilmiyor e doğduktan sonra da süt kesilmesin diye tutamayacağım bilemiyorum birikecek… :))

Çok bekledik canım rabbim bekleyen herkese kolaylıkla gönlündeki bebeği nasip etsin inşallah kimseyi uzun süre bekletmesin rabbim 🥺 insanlar bu süreçte çok acımasız oluyor . Daha cumartesi bir yemekteydik 20 lkişilik felan yanımda 3 hamile var kimse bilmiyor beni sürekli aman siz yeyin aman siz oturun aman siz eğilmeyin 😄 sonra dengesizin biri dönüp anneme ee senin kızlar düşünmüyormu artık demiş allahtan ben duymadım köşedeydim 🥺😢okadar acımasızlarki mağlesef
Ayy kiyamam ya seni o kadar iyi anliyorum ki benimde 2.buçuk sene olmadi çok sukur normal yolla oldu insallah saglikla ilerler gebeliğimiz banada neyi bekliyor bebek yapmak için demişlerdi o kadar içerlerdim o kadar kizmiştim ki Bazi insanlar gercektn insanlik halinden anlamiyor sanki bizim elimizde olan bişeymiş gibi dumduz konuşuyorlar hangi kadin evlendikten sonra bi yavrusu olsun istemz Allah kimseye firsat vermesin pozitif insanlar olsun hep etrafimzda inşllah bu surecte 🌸☘️

Amin amiiiiiiin. Rabbim bu yoldaki herkese kolaylıkla sağlıklı şekilde hamile kalmayı nasip etsin. Gerçekten çok uzun bir yol. 14 ay önce ilk tedaviye başladığım gün bu kadar uzun bir yolculuğa çıktığımı bilmiyordum. Hamile kalıp kaybetmek sonra sil baştan tekrar başlamak vs çok yıpratıcıydı. Şimdi şükrediyorum midem de yansa bir yanım hep çok şükür diyor o kadar bekleyince bugünleri görmeyi böyle oluyor 🥹🥹💖
Asla anlamazlaaaaar düşünmeden aklına geleni söylerler benim de çok kez başıma geldi. Sanki evlendim şimdi çocuk yapmak zorundaymışım gibi de hissettirildi. Sen hiiiiiiç kimseye aldırış etme, görmezden gel. Tamam artık hamilesin evet ama bu tarz insanlar bambaşka şeylerle gelmeye devam ederler sen hep duymazdan, görmezden gel. En sağlıklısı bu oluyor 🥳

Ben 5+3 deyim canım bende vajinal ultrasonda keseyi ve bebeği geçen hafta gördüm doktor belki kalpte görünür şansa ded ama tabi göremedik 🤣 o baya erken olurdu geçen hafta için 2 hafta sonrasına randevu verdi oda haftaya çarşambaya denk geliyor işte . Ara ara lekem oluyor çok korkuyorum rabbim korktuğumuza uğratmasın . Bol bol dinlenip haftayı bekliyorum sende vajinalmi abdominalmi bakıldı ? Ben bir sonrakinde aceba karından baktırsammı diycemde görünmez vajinal daha hızlı galiba .

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsünler 🌸 kolaylıkla gelsinler inşallah. ikizlerde biri birinden önde olabiliyor canım hiç kafanı takma evet öncede gidip stres olma . Çok zor gününü beklemek biliyorum ama yapacak birşey yok 🤲🏼🌸bol dua edip bekliyeceğiz .
Karından bakıldı canım. Vajinal bakayım demedi ben de teklif etmedim. Biraz çok kilom var maalesef o da etkileyebilirmiş görüntüyü. Ama içim de rahat gibi sanki ya.
Ben de haftaya Salı gideceğim güzel haberler verelim inşallah birbirimize 🙏 herkes sağ Salim alsın kucağına yavrucuğunu inşallah ❤️

Bebeği ve kalp atışını göremeyen anneler sizi çok iyi anlıyorum. Ben bebeği görene kadar boş gebelik kesin, kinyasal gebelik, mol gebelik bi sürü şey okudum aklımı bulandırdım ve kendimi gereksiz yere üzdüm. Sonra vajinalden duydum bebeğimin kalbini
Kendinizi üzmeyin sabır gerekiyor, zor insan sabırsızlanıyor ama sabır gerekiyor 🤍🤍

İstanbul avrupa yakasindaym ne kdr cok anadolu yakasinda oturan var bu grupta maşallah ben ayda bir özele gidiyim diyorum nrml haftalik rutin sylerde devlete gitmyi planlyrm ztn ayni doktora tekrar randevu bulmk iki haftayi buluyo istnblda malesef🤦😔
Doğum paketleri falan sordum medical 110 bin civarı demiş şok oldum kaldım 😄 bende aslında senin gibi düsünüyorum ama bakalım ne olacak daha coook basındayız zaten hayırlısıyla riskli zamanlar geçse de evhamları rafa kaldırsak😄

Çok iyi yaa 🥰 damdan düştük hepimiz ondandır. Tedavim Kayseri de oldu ama memleketimde takibim. kafam da pek rahat değil henüz. 6+4 te kese ve yolk gördük kalp için teeee 2 hafta sonraya gün attı doktorumuz. Sabırla bekliyorum çoktan giderdim de eşim yemin verdirdi 😅 iki kese gördük biz biri daha da küçük. Onun kalbi duymazsak daha stres yaparız diye düşünüyoruz. Ne kadar geç o kadar garanti inşallah. Sen hangi süreçtesin umarım duymuşsundur kalbi 🙏
İkiz mi sizinki ayy çok güzel 🥰

Bebeği ve kalp atışını göremeyen anneler sizi çok iyi anlıyorum. Ben bebeği görene kadar boş gebelik kesin, kinyasal gebelik, mol gebelik bi sürü şey okudum aklımı bulandırdım ve kendimi gereksiz yere üzdüm. Sonra vajinalden duydum bebeğimin kalbini
Kendinizi üzmeyin sabır gerekiyor, zor insan sabırsızlanıyor ama sabır gerekiyor 🤍🤍
Şuan kafamın içindeki düşünceleri yazmıssınız 😄 bende pozitif olayım düşünmeyeyim diyorum insan illa ki düşünüp araştırıyo görene kadar rahat edemiyoruz herhalde genel olarak inşallah bizler de görürüz o günü 🤲🏻🥹

Back