Evet canım bence de diğer hafta kalp atışı için giderim ilk hamileliğimde de öyle olmuştu. İnşallah güzel şekilde geçer tüm bu 2 3 haftaİnşallah keseyi görürsün. Ama kalp atışı için sonraki hafta hel der. Keseyi bile görmezden üzülme geç döllenme olmuş olabilir. Benim oğlumda 5+1 de kese yoktu. Dr ya geç döllenme yada tüplerde kalmış olabilir dedi. 10 gün sonra yani 6+4 de kese ve kalp atışını gördük
uzman görüşü önemli kesinlikle sormadan kullanmaEvet bol bol su içmek lazım, gebelikten önce kolajen kullanmaya başlamıştım ben aslında eklem ağrılarım için bıraktım bir şey olur diye, doktora sorayım bir dahaki sefere. Sorun olmaz derse ona devam edeceğim.
Kaçırmışsindir kese yanında kanama alanı varmış. İğne serum aldım onalr bittiÂaa geçmiş olsun canım görmedim çok yazılan olmuş çok geçmiş olsun iyi olda herşeyi yaparsın
Çok geçmiş olsun tekrardan canımKaçırmışsindir kese yanında kanama alanı varmış. İğne serum aldım onalr bitti
Benim de 6+2 kalp atisi bebekMasal111 canım sen bilgilerini tekrar yazarmisin sorun düzeldi ekleyeyim.
Biz 5+1 de keseyi görmüştük. EkleyebilirsinizMerhaba sorun düzeldi. Yaş kaçıncı çocuk son adet tarihi tahmini doğum tarihi kese ve kalp atışını kaçıncı haftada gordunuz bu bilgileri yazarsan ekliyeyim
Umarm oyle devam eder. Sansli kesimdensin demek kiBende hiç bulanti.yok 7+5 haftalik oldum bebeğimin kalp atışını duydum şukur aksine çok istahlıyım şimdiden 2 kilo aldım
Ben 3 ay annemlerden bile sakladm ama 5. Ay karnimda öldu. Nasibin onune gecilmez oype dusunme.Kızlar ben iş arkadaşlarıma söylemek zorunda kaldım hamile olduğumu şuna için 5 kişi biliyor ve kendimi kötü hissediyorum suçluyorum çok erken bir şey olucak diye korkuyorum sürekli
Ben daha hic doktora gitmedm o yuzden yazmadm sali gunu yazarm bir aksilik yoksaKizlar başka kimleri eklemeli. Kese kalp atışı tarihi söylerseniz eklyeyim. Daha once yazdınız ama geriye gidip bulamam sanırım
İnsallah canımUmarm oyle devam eder. Sansli kesimdensin demek ki
yalnız olmadığımı hissettirdiniz çok teşekkür ederim kafamdan atmaya çalışacağım bu düşünceleriHiç böyle negatif hislere kapılmayın
mutluluk paylaşıldıkça çoğalır dertler ise paylaşıldıkça azalıra inananlardanım ben kendi iş ve arkadaş çevremdeki neredeyse herkese söyledim akrabalar kaldı bir onlarla da uzaktayız telefonla görüşüyoruz sadece yakın olsak belki söylerdim
Özellikle bana iyi hissettiren frekansımın uyuştuğu insanlara hep söyledim
arkadaşlarınıza söylediniz diye kötü bir şey olmaz
Bende aynıyım bir kilo almışım şimdiden ama karnım bir kilo değilde 5 kilo almışım gibi şiştiKızlar şişkinlik var mı sizde ben nefes nefese kalıyorum 1 bardak su içerken bile karnım davul gibi oldu bu nedir yahicbisey de yiyemiyorum mide bulantısı istahsizlik var.
Çok haklısınız kaybınız için çok üzüldüm Allah şimdikine sağlık sıhhat versinBen 3 ay annemlerden bile sakladm ama 5. Ay karnimda öldu. Nasibin onune gecilmez oype dusunme.
Aynen öyle eşim karnımı seviyo bilerek sisiriyosun diyoBende aynıyım bir kilo almışım şimdiden ama karnım bir kilo değilde 5 kilo almışım gibi şişti
Offf bir ben böyleyim sanıyordum bebek 8 haftalık ama karnım 8 aylık gibi şişAynen öyle eşim karnımı seviyo bilerek sisiriyosun diyoben yatarken 9 aylik hamileler gibi ilk karnımı sonra kendimi döndürüyorum haberi yok
Yaş: 27Merhaba sorun düzeldi. Yaş kaçıncı çocuk son adet tarihi tahmini doğum tarihi kese ve kalp atışını kaçıncı haftada gordunuz bu bilgileri yazarsan ekliyeyim
Merhaba son adet tarihiniz nedirGünaydın kızlaar, 30 yaşındayım ilk bebeğim inşallah, tahmini doğum tarihim 25 Ekim 2025
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?