- 14 Temmuz 2023
- 3.437
- 3.681
- 53
- 23
Az kalmış. O gun kaç haftalık olacaksınCanım ben salı günü gideceğim netleşsin tam itibariyle o zaman yazacağım kese kalp atışını daha duymadım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az kalmış. O gun kaç haftalık olacaksınCanım ben salı günü gideceğim netleşsin tam itibariyle o zaman yazacağım kese kalp atışını daha duymadım![]()
Hoş geldin canim endişe etmene gerek tok 2 kizim.var ikisinde de hic bulantım olmadı 3 cocuğuma hamileyim 7+5 oldum hic bulantım yok aksine cok.istahlıyimİyi gecelerEylül grubundayım ama burası daha aktif hep okuyorum bildiğim bir şey varsa cevaplıyorum
8. Haftama girdim bulantım yok diye endişe edip durdum bugün
![]()
Sağlık ocağında ultrason var mı ki ? Bilmiyordum bakarlar mı daha küçük ya
Ben kan sonuçları için salı günü gittim bebek baya gelişmiş bugün 8 haftalık oldu tam 3 gün ileride gidiyor şuanbirdaha 2 li tarama yaparız dedi 10 mart gibi gideceğim 11 haftasonu yada 12 hafta olmuş olucak tam inşallah
Evet biliyorum aslında ama daha önceki kayıplarımdan dolayı endişe ediyorum maalesef hafif bulantım olsa bile o kadar mutlu oluyorum ki daha öncekilerde bulantım kesildiğinde gelişim de durmuştu neyse geride kaldı umarım en güzel şekilde ilerler gebelşklerimizHoş geldin canim endişe etmene gerek tok 2 kizim.var ikisinde de hic bulantım olmadı 3 cocuğuma hamileyim 7+5 oldum hic bulantım yok aksine cok.istahlıyomherkezin bulantısı olucak diye bisey yok ki
O zaman bi git bakalım ne diyecekler büyümüştür senindeBen yurt dışindayim sağlık ocağı deniliyor demi tam onuda bilmiyorum..
Mesela kendi aile Dr olduğu yer mesela gidip kayıt oluyoruz ya. Hamileligimiz boyunca takip ediyorlar. Tahliller için çağırıyorlar vs vs orada ultrason ve Dr var. Ama kendi özel Dr var sonuçları ona götürüyorum.
İnşallah keseyi görürsün. Ama kalp atışı için sonraki hafta hel der. Keseyi bile görmezden üzülme geç döllenme olmuş olabilir. Benim oğlumda 5+1 de kese yoktu. Dr ya geç döllenme yada tüplerde kalmış olabilir dedi. 10 gün sonra yani 6+4 de kese ve kalp atışını gördükEveet az kaldı heyecanlıyım, 5+3 olacak salı günü
Çok geçmis olsun Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah canımEvet biliyorum aslında ama daha önceki kayıplarımdan dolayı endişe ediyorum maalesef hafif bulantım olsa bile o kadar mutlu oluyorum ki daha öncekilerde bulantım kesildiğinde gelişim de durmuştu neyse geride kaldı umarım en güzel şekilde ilerler gebelşklerimiz![]()
Şuan ilaç kullanıyorum düşme riskine karşın gitsem bile o bittikten sonra giderim.O zaman bi git bakalım ne diyecekler büyümüştür senindeher gittikçe farklı çıkıyor
![]()
Çok teşekkür ederimÇok geçmis olsun Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah canımAmin insallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızi inşallah
![]()
Âaa geçmiş olsun canım görmedim çok yazılan olmuş çok geçmiş olsun iyi olda herşeyi yaparsınŞuan ilaç kullanıyorum düşme riskine karşın gitsem bile o bittikten sonra giderim.bu ay sonu bitecek ilaçlar.
ayy çok heyecanlı :)cok normal rahmin büyüyor kaslar geriliyor
Merhaba, yeni gördüm mesajınızı. Gittiğinizde o zaman hem kalp atışını duyacak hem bebeğinizi göreceksinizMerhaba, sizinle aynıyız. Ama ben henüz doktora gidemedim çünkü yurtdışında yaşıyorum. Burda sağlık sektörü biraz farklı. Keşke ben de bebisimi hemen görebilsem, çok şanslısınız. Burada ilk randevumu 18 Mart’a verdiler düşünün. Ben 8 Mart’ta Türkiye’ye geleceğim, inşallah orada ilk defa göreceğim bebeğimi8 haftalık olacağız o zamana kadar.
Yaş:29Merhaba sorun düzeldi. Yaş kaçıncı çocuk son adet tarihi tahmini doğum tarihi kese ve kalp atışını kaçıncı haftada gordunuz bu bilgileri yazarsan ekliyeyim
Hiç böyle negatif hislere kapılmayınKızlar ben iş arkadaşlarıma söylemek zorunda kaldım hamile olduğumu şuna için 5 kişi biliyor ve kendimi kötü hissediyorum suçluyorum çok erken bir şey olucak diye korkuyorum sürekli
Merhaba lio, bende henüz keseyi göremedim hergün içim içimi yiyor. 2 hafta sonra gel, daha erkendir dedi. Sizleri takip ediyorum keseyi gördüğümde yazacağımİnşallah keseyi görürsün. Ama kalp atışı için sonraki hafta hel der. Keseyi bile görmezden üzülme geç döllenme olmuş olabilir. Benim oğlumda 5+1 de kese yoktu. Dr ya geç döllenme yada tüplerde kalmış olabilir dedi. 10 gün sonra yani 6+4 de kese ve kalp atışını gördük
Evet bol bol su içmek lazım, gebelikten önce kolajen kullanmaya başlamıştım ben aslında eklem ağrılarım için bıraktım bir şey olur diye, doktora sorayım bir dahaki sefere. Sorun olmaz derse ona devam edeceğim.Çok enteresan ya bol bol su içmek lazım o zaman biraz azalttım suyu bu sıralar![]()