• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Canım ben salı günü gideceğim netleşsin tam itibariyle o zaman yazacağım kese kalp atışını daha duymadım 🥹
Az kalmış. O gun kaç haftalık olacaksın

İyi geceler 🌷 Eylül grubundayım ama burası daha aktif hep okuyorum bildiğim bir şey varsa cevaplıyorum ☺️ 8. Haftama girdim bulantım yok diye endişe edip durdum bugün ☺️
Hoş geldin canim endişe etmene gerek tok 2 kizim.var ikisinde de hic bulantım olmadı 3 cocuğuma hamileyim 7+5 oldum hic bulantım yok aksine cok.istahlıyim😁 herkezin bulantısı olucak diye bisey yok ki

Valla kızlar ben bulantıdan halsizlikten ölecem hep böyöe mi geçecek diye üzülmeye başladım artık ilaçta kullanıyorum ama 🥲

Sağlık ocağında ultrason var mı ki ? Bilmiyordum bakarlar mı daha küçük ya
Ben kan sonuçları için salı günü gittim bebek baya gelişmiş bugün 8 haftalık oldu tam 3 gün ileride gidiyor şuan ☺️ birdaha 2 li tarama yaparız dedi 10 mart gibi gideceğim 11 haftasonu yada 12 hafta olmuş olucak tam inşallah
😅 Ben yurt dışindayim sağlık ocağı deniliyor demi tam onuda bilmiyorum.. 😅
Mesela kendi aile Dr olduğu yer mesela gidip kayıt oluyoruz ya. Hamileligimiz boyunca takip ediyorlar. Tahliller için çağırıyorlar vs vs orada ultrason ve Dr var. Ama kendi özel Dr var sonuçları ona götürüyorum.

Hoş geldin canim endişe etmene gerek tok 2 kizim.var ikisinde de hic bulantım olmadı 3 cocuğuma hamileyim 7+5 oldum hic bulantım yok aksine cok.istahlıyom😁 herkezin bulantısı olucak diye bisey yok ki
Evet biliyorum aslında ama daha önceki kayıplarımdan dolayı endişe ediyorum maalesef hafif bulantım olsa bile o kadar mutlu oluyorum ki daha öncekilerde bulantım kesildiğinde gelişim de durmuştu neyse geride kaldı umarım en güzel şekilde ilerler gebelşklerimiz 🙏🤗

😅 Ben yurt dışindayim sağlık ocağı deniliyor demi tam onuda bilmiyorum.. 😅
Mesela kendi aile Dr olduğu yer mesela gidip kayıt oluyoruz ya. Hamileligimiz boyunca takip ediyorlar. Tahliller için çağırıyorlar vs vs orada ultrason ve Dr var. Ama kendi özel Dr var sonuçları ona götürüyorum.
O zaman bi git bakalım ne diyecekler büyümüştür seninde 😚😚😚 her gittikçe farklı çıkıyor 😉😉

Eveet az kaldı heyecanlıyım, 5+3 olacak salı günü
İnşallah keseyi görürsün. Ama kalp atışı için sonraki hafta hel der. Keseyi bile görmezden üzülme geç döllenme olmuş olabilir. Benim oğlumda 5+1 de kese yoktu. Dr ya geç döllenme yada tüplerde kalmış olabilir dedi. 10 gün sonra yani 6+4 de kese ve kalp atışını gördük

Evet biliyorum aslında ama daha önceki kayıplarımdan dolayı endişe ediyorum maalesef hafif bulantım olsa bile o kadar mutlu oluyorum ki daha öncekilerde bulantım kesildiğinde gelişim de durmuştu neyse geride kaldı umarım en güzel şekilde ilerler gebelşklerimiz 🙏🤗
Çok geçmis olsun Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah canım❤️ Amin insallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızi inşallah❤️

O zaman bi git bakalım ne diyecekler büyümüştür seninde 😚😚😚 her gittikçe farklı çıkıyor 😉😉
Şuan ilaç kullanıyorum düşme riskine karşın gitsem bile o bittikten sonra giderim. 😊 bu ay sonu bitecek ilaçlar.

Merhaba, sizinle aynıyız. Ama ben henüz doktora gidemedim çünkü yurtdışında yaşıyorum. Burda sağlık sektörü biraz farklı. Keşke ben de bebisimi hemen görebilsem, çok şanslısınız. Burada ilk randevumu 18 Mart’a verdiler düşünün. Ben 8 Mart’ta Türkiye’ye geleceğim, inşallah orada ilk defa göreceğim bebeğimi 🥹 8 haftalık olacağız o zamana kadar.
Merhaba, yeni gördüm mesajınızı. Gittiğinizde o zaman hem kalp atışını duyacak hem bebeğinizi göreceksiniz😍
Sağlık sektörü orda gerçekten ağır işliyormuş 🥺

Kızlar ben iş arkadaşlarıma söylemek zorunda kaldım hamile olduğumu şuna için 5 kişi biliyor ve kendimi kötü hissediyorum suçluyorum çok erken bir şey olucak diye korkuyorum sürekli
Hiç böyle negatif hislere kapılmayın 🥰
mutluluk paylaşıldıkça çoğalır dertler ise paylaşıldıkça azalıra inananlardanım ben kendi iş ve arkadaş çevremdeki neredeyse herkese söyledim akrabalar kaldı bir onlarla da uzaktayız telefonla görüşüyoruz sadece yakın olsak belki söylerdim 😁
Özellikle bana iyi hissettiren frekansımın uyuştuğu insanlara hep söyledim 😂
arkadaşlarınıza söylediniz diye kötü bir şey olmaz😊

İnşallah keseyi görürsün. Ama kalp atışı için sonraki hafta hel der. Keseyi bile görmezden üzülme geç döllenme olmuş olabilir. Benim oğlumda 5+1 de kese yoktu. Dr ya geç döllenme yada tüplerde kalmış olabilir dedi. 10 gün sonra yani 6+4 de kese ve kalp atışını gördük
Merhaba lio, bende henüz keseyi göremedim hergün içim içimi yiyor. 2 hafta sonra gel, daha erkendir dedi. Sizleri takip ediyorum keseyi gördüğümde yazacağım 🥰

Çok enteresan ya bol bol su içmek lazım o zaman biraz azalttım suyu bu sıralar 😒
Evet bol bol su içmek lazım, gebelikten önce kolajen kullanmaya başlamıştım ben aslında eklem ağrılarım için bıraktım bir şey olur diye, doktora sorayım bir dahaki sefere. Sorun olmaz derse ona devam edeceğim.

Back