• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
İnşallah canım bende çok şaşırdım.. normalde hemen alttan bakarlar ama hanımefendi manasız dedi ☺️ çok teşekkür ederim canım iyi ve güzel dileklerin için 🎀🤍
Genelde göremezlerse alttan bakmayı teklif ederler aslında. Şaşırdım doğrusu ben umut vermeyi de sevmem gereksiz yere o da hayal kırıklığıdır ama tavrını beğenmedim. Doktorlar sürekli gebelik kürtaj vs gördükleri için baş ağrısı gibi bir şey sanıyorlar bunu okadar empatiden yoksun ki bazıları. Basen sabah görünmeyip akşam görülebiliyor okadar bile farkedebilir. Bence de siz başka bir doktora gidin imkanınız varsa

kızlar, 6+1 6+2 6+3 civarlarında kalp atışı duyanlar vajinal mı duydu karından mı acaba? ben de çarşamba gidicem inşallah, 6+4 olucam, karından görünmezse biraz daha geç gideyim diyorum da. ne dersiniz?

Yaa inşallah 😇 Perşembe akşam 111di bu gün kan vereceğim 3hün geçmiş oluyor bakalım nasıl artış
Aslında en sağlıklı şekilde fikir almak istiyorsanız 2nin katları olan günler şeklinde kan vermelisiniz. 2 4 6. Gün gibi sağlıklı artışı o şekilde görürsünüz. Gerçi 4. Gün olmuş oluyor uygun 💕hayırlı haberlerle inşallah

Genelde göremezlerse alttan bakmayı teklif ederler aslında. Şaşırdım doğrusu ben umut vermeyi de sevmem gereksiz yere o da hayal kırıklığıdır ama tavrını beğenmedim. Doktorlar sürekli gebelik kürtaj vs gördükleri için baş ağrısı gibi bir şey sanıyorlar bunu okadar empatiden yoksun ki bazıları. Basen sabah görünmeyip akşam görülebiliyor okadar bile farkedebilir. Bence de siz başka bir doktora gidin imkanınız varsa
Kesinlikle öyle canım üslubu çok değişikti yani 7 haftalık gebelik kalp atışı işin geldim dediğimde bile niye geldin der gibiydk ben kalp atışını 20. Haftaya kadar dinletmem fln dedi cevap vermedim çünkü sınırim zorlanıyordu sorun çıkarmak istemedim dedim dinletmeyebilirsiniz ana bugün kontrolum var deyince muayeneye geçtik sonra da dedi ki haftaya kadar bekle acilden giriş yap yani bana gel fln değil ve devlette sevilen işine güvenilen birisi olduğunu duymuştum yarın özele gideceğim inşallah

Evet yolk sac var ve kese güzel büyümüş dedi özele gittiğimde benimki de bir hafta geriden geldiğini söyledi ama bugün devletteki doktor bebek olmadan ölçüm yapılmaz dedi sert biriydi alttan bakabilir miyiz ilk gebeliğimde de aynısı olmuştu dedim üstten görmedim alttan bakmamim bı manası yok dedi yarın özele randevu aldım bakalım
kötü dusunme canım bence bebegın senınle diye dusunuyorum gec döllenme diye dusunuyorum. Devlette cihazlar cok iyi değil. eger gec döllenmeyse suan5haftalık olabılır ozamanda kese büyüyorsa yolksac varsa sorun yok haftaya bence bebegı goreceksın

Aslında en sağlıklı şekilde fikir almak istiyorsanız 2nin katları olan günler şeklinde kan vermelisiniz. 2 4 6. Gün gibi sağlıklı artışı o şekilde görürsünüz. Gerçi 4. Gün olmuş oluyor uygun 💕hayırlı haberlerle inşallah
Aa anladım, ben en az 2 gün geçmeli gibi düşünmüştüm çok teşekkür ederim

Kesinlikle öyle canım üslubu çok değişikti yani 7 haftalık gebelik kalp atışı işin geldim dediğimde bile niye geldin der gibiydk ben kalp atışını 20. Haftaya kadar dinletmem fln dedi cevap vermedim çünkü sınırim zorlanıyordu sorun çıkarmak istemedim dedim dinletmeyebilirsiniz ana bugün kontrolum var deyince muayeneye geçtik sonra da dedi ki haftaya kadar bekle acilden giriş yap yani bana gel fln değil ve devlette sevilen işine güvenilen birisi olduğunu duymuştum yarın özele gideceğim inşallah
Küçük haftalarda dinletilmesinin iyi olmadığı söylenir ama görebiliyorlar kalbinin attığını tavrı yanlış olmuş. Açıklasaydı keşke güzellikle. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah siz o günü unutun hakkınızda hayırlısı neyse o olsun ❤️
Bi de acilden giriş yaptırmayın bunu acil olarak görmez doktorlar. Polikliniğe sevk eder doktor. Eşim acil doktoru benim.

Evet yolk sac var ve kese güzel büyümüş dedi özele gittiğimde benimki de bir hafta geriden geldiğini söyledi ama bugün devletteki doktor bebek olmadan ölçüm yapılmaz dedi sert biriydi alttan bakabilir miyiz ilk gebeliğimde de aynısı olmuştu dedim üstten görmedim alttan bakmamim bı manası yok dedi yarın özele randevu aldım bakalım
Benim de bebeğimi ilk doktorum göremedi karından
İkinci doktora gittim o da göremedi karından ilk ama o daha naifti. İstersen alttan bakalım emin olalım dedi
Bebiş de ordaydı kalbide atıyordu alttan baktığında gördük
Eğer düşük tehlikesi yoksa alttan bakmanın bir zararı yok
Böyle doktorları sevmiyorum

Benim de bebeğimi ilk doktorum göremedi karından
İkinci doktora gittim o da göremedi karından ilk ama o daha naifti. İstersen alttan bakalım emin olalım dedi
Bebiş de ordaydı kalbide atıyordu alttan baktığında gördük
Eğer düşük tehlikesi yoksa alttan bakmanın bir zararı yok
Böyle doktorları sevmiyorum
Kilolu olduğum için ilk gebeliğimde de aynı şeyi yaşamıştım bugün şansima böyle bir doktorla karşılaştım yarın için dua edin bana ,🤍

Kilolu olduğum için ilk gebeliğimde de aynı şeyi yaşamıştım bugün şansima böyle bir doktorla karşılaştım yarın için dua edin bana ,🤍
Ben ilk gebeliğimde zayıftım o zaman bile doktor görememişti karından. Şuan ikinci gebeliğim ve bende de kilo var
Karından yağdan çok göremiyolar genelde alttan bakıyorlar
Kalbi içinde neden öyle söylemiş anlamadım
Cumartesi kadın doğum acile gittim
Çok ufak pıhtı geldi diye
Ordaki doktorda gösterdi kalp atışını mesela
Doktor değiştirin mutlaka ✨🤍

Kızlar sabah uyandığımdan beri ara ara bel ve alt karnımda sızı şeklinde ağrı var . Çok korkuyorum her an bi şey olacak diye. :(
Bende çok korkuyordum. Bir kere hapşırdım öyle bir kıramp girdiki karnıma çocuk düştü sandımda doktorum normal dedi😊 korkma hepsi normal 🤍

M marlasinger75 merhaba canım buraya yazabilirsin. Bana yaşını kaçıncı çocuk son adet tarihini tahmini doğum tarihini yazarsan ekleyeyim

Sanırım korktuğum oldu mide bulantılarım başladı 🥹 ofiste çalışıyorum ve kimse hamile olduğumu bilmiyor nasıl yöneteceğim bilmiyorum mide bulantısına iyi gelecek tavsiyesi olan var mıdır

Back