• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
İnşallah keseyi görürsün. Ama kalp atışı için sonraki hafta hel der. Keseyi bile görmezden üzülme geç döllenme olmuş olabilir. Benim oğlumda 5+1 de kese yoktu. Dr ya geç döllenme yada tüplerde kalmış olabilir dedi. 10 gün sonra yani 6+4 de kese ve kalp atışını gördük
Evet canım bence de diğer hafta kalp atışı için giderim ilk hamileliğimde de öyle olmuştu. İnşallah güzel şekilde geçer tüm bu 2 3 hafta 🥰

Evet bol bol su içmek lazım, gebelikten önce kolajen kullanmaya başlamıştım ben aslında eklem ağrılarım için bıraktım bir şey olur diye, doktora sorayım bir dahaki sefere. Sorun olmaz derse ona devam edeceğim.
uzman görüşü önemli kesinlikle sormadan kullanma

Kızlar ben iş arkadaşlarıma söylemek zorunda kaldım hamile olduğumu şuna için 5 kişi biliyor ve kendimi kötü hissediyorum suçluyorum çok erken bir şey olucak diye korkuyorum sürekli
Ben 3 ay annemlerden bile sakladm ama 5. Ay karnimda öldu. Nasibin onune gecilmez oype dusunme.

Kizlar başka kimleri eklemeli. Kese kalp atışı tarihi söylerseniz eklyeyim. Daha once yazdınız ama geriye gidip bulamam sanırım
Ben daha hic doktora gitmedm o yuzden yazmadm sali gunu yazarm bir aksilik yoksa

Hiç böyle negatif hislere kapılmayın 🥰
mutluluk paylaşıldıkça çoğalır dertler ise paylaşıldıkça azalıra inananlardanım ben kendi iş ve arkadaş çevremdeki neredeyse herkese söyledim akrabalar kaldı bir onlarla da uzaktayız telefonla görüşüyoruz sadece yakın olsak belki söylerdim 😁
Özellikle bana iyi hissettiren frekansımın uyuştuğu insanlara hep söyledim 😂
arkadaşlarınıza söylediniz diye kötü bir şey olmaz😊
yalnız olmadığımı hissettirdiniz çok teşekkür ederim kafamdan atmaya çalışacağım bu düşünceleri 😊😊

Back