Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
25 yaşındayım ilk bebeğim son adet başlangıcım 9 ocak bitişi 15 ocak tahmini doğum tarihi 16.10.2025 henüz doktora gidemedim sadece kan verdim yarın gideceğimMerhaba sorun düzeldi. Yaş kaçıncı çocuk son adet tarihi tahmini doğum tarihi kese ve kalp atışını kaçıncı haftada gordunuz bu bilgileri yazarsan ekliyeyim
Evet 7+3 biran önce 12 13 hafta olsak ya. Bende şişlik yok neden oluyor acabaBenimde iştahım sanki kapanmaya doğru gidiyor canım. Çok normal 8. Haftadasın umarım sıkıtısız geçer bu günlerben de ne yesem karnım aşırı şişiyor. Şişlikler tahmini ne zaman geçer?
Yaşım 29Masal111 canım sen bilgilerini tekrar yazarmisin sorun düzeldi ekleyeyim.
Lio merhabaEvet 7+3 biran önce 12 13 hafta olsak ya. Bende şişlik yok neden oluyor acaba
Merhaba canım. 6+1 ken 6+3 yazdıLio merhaba
Ultrasonda ne kadarlık yazdı en son
Normal canim benimde vardi zamanla azaliyo suan 7+5 oldum şukur yok gibi arada karnim ariyo ama hafifhanımlar 6. haftanın içindeyim adet sancısı gibi sancılarım oluyor acaba normal mi
dramamine aldım bugun ılk defa bana dokunmayan tek bulantı ilacı bu. Sordum ıcebılırsın dedı iyide geldi. Senınde insallah olmaz canımAyyy valla inşallah olmaz mahvolurumKuzum doktoruna mı söylesen mide bulantısı için ilaç verse çok zor bulantı olayı elden ayaktan düşürür birşeyler yiyip içemeyince
Birdaha ne zaman gideceksin canımMerhaba canım. 6+1 ken 6+3 yazdı
Hıc kendını kötü hissetme canım. En guzel anları kendıne zehir etme. Endişe anneliğin getirdiği birşey cocuklarımız dogdugundada sürecek. Duygularını olağan kabul et. Akışın tadını cıkar.Kızlar ben iş arkadaşlarıma söylemek zorunda kaldım hamile olduğumu şuna için 5 kişi biliyor ve kendimi kötü hissediyorum suçluyorum çok erken bir şey olucak diye korkuyorum sürekli
çok teşekkür ederim :)Normal canim benimde vardi zamanla azaliyo suan 7+5 oldum şukur yok gibi arada karnim ariyo ama hafif
cok normal rahmin büyüyor kaslar geriliyorhanımlar 6. haftanın içindeyim adet sancısı gibi sancılarım oluyor acaba normal mi
Geçen gün Dr aradım ne zamn ultrasona gireyim diye. 12 13 haftada gel dedi. O zamana kadar nasıl dayanicam. Sağlık ocağına girsemmi diye de düşünmüyor değilimBirdaha ne zaman gideceksin canım
İnşallah canım. Şifa olsun sana da inşallahhhhhdramamine aldım bugun ılk defa bana dokunmayan tek bulantı ilacı bu. Sordum ıcebılırsın dedı iyide geldi. Senınde insallah olmaz canım
İyi geceler@güneşli L lilya 0Nastasya Filippovna merhaba hanımlar buyurun sizde sohbete katılın sessiz sessiz takılmayın
![]()
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınızHıc kendını kötü hissetme canım. En guzel anları kendıne zehir etme. Endişe anneliğin getirdiği birşey cocuklarımız dogdugundada sürecek. Duygularını olağan kabul et. Akışın tadını cıkar.
Canım ben salı günü gideceğim netleşsin tam itibariyle o zaman yazacağım kese kalp atışını daha duymadımKizlar başka kimleri eklemeli. Kese kalp atışı tarihi söylerseniz eklyeyim. Daha once yazdınız ama geriye gidip bulamam sanırım
Bende yarin itibariyle 7+4 oluyorum..İyi gecelerEylül grubundayım ama burası daha aktif hep okuyorum bildiğim bir şey varsa cevaplıyorum
8. Haftama girdim bulantım yok diye endişe edip durdum bugün
![]()
Sağlık ocağında ultrason var mı ki ? Bilmiyordum bakarlar mı daha küçük yaGeçen gün Dr aradım ne zamn ultrasona gireyim diye. 12 13 haftada gel dedi. O zamana kadar nasıl dayanicam. Sağlık ocağına girsemmi diye de düşünmüyor değilim12 13 haftadan önce.