• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    5
Kizlar başka kimleri eklemeli. Kese kalp atışı tarihi söylerseniz eklyeyim. Daha once yazdınız ama geriye gidip bulamam sanırım

Merhaba sorun düzeldi. Yaş kaçıncı çocuk son adet tarihi tahmini doğum tarihi kese ve kalp atışını kaçıncı haftada gordunuz bu bilgileri yazarsan ekliyeyim
25 yaşındayım ilk bebeğim son adet başlangıcım 9 ocak bitişi 15 ocak tahmini doğum tarihi 16.10.2025 henüz doktora gidemedim sadece kan verdim yarın gideceğim

Benimde iştahım sanki kapanmaya doğru gidiyor canım. Çok normal 8. Haftadasın umarım sıkıtısız geçer bu günler🙏🏻 ben de ne yesem karnım aşırı şişiyor. Şişlikler tahmini ne zaman geçer?
Evet 7+3 biran önce 12 13 hafta olsak ya. Bende şişlik yok neden oluyor acaba

Ayyy valla inşallah olmaz mahvolurum 😞Kuzum doktoruna mı söylesen mide bulantısı için ilaç verse çok zor bulantı olayı elden ayaktan düşürür birşeyler yiyip içemeyince
dramamine aldım bugun ılk defa bana dokunmayan tek bulantı ilacı bu. Sordum ıcebılırsın dedı iyide geldi. Senınde insallah olmaz canım

Kızlar ben iş arkadaşlarıma söylemek zorunda kaldım hamile olduğumu şuna için 5 kişi biliyor ve kendimi kötü hissediyorum suçluyorum çok erken bir şey olucak diye korkuyorum sürekli
Hıc kendını kötü hissetme canım. En guzel anları kendıne zehir etme. Endişe anneliğin getirdiği birşey cocuklarımız dogdugundada sürecek. Duygularını olağan kabul et. Akışın tadını cıkar.

Birdaha ne zaman gideceksin canım
Geçen gün Dr aradım ne zamn ultrasona gireyim diye. 12 13 haftada gel dedi. O zamana kadar nasıl dayanicam. Sağlık ocağına girsemmi diye de düşünmüyor değilim 😅 12 13 haftadan önce.

Kizlar başka kimleri eklemeli. Kese kalp atışı tarihi söylerseniz eklyeyim. Daha once yazdınız ama geriye gidip bulamam sanırım
Canım ben salı günü gideceğim netleşsin tam itibariyle o zaman yazacağım kese kalp atışını daha duymadım 🥹

Geçen gün Dr aradım ne zamn ultrasona gireyim diye. 12 13 haftada gel dedi. O zamana kadar nasıl dayanicam. Sağlık ocağına girsemmi diye de düşünmüyor değilim 😅 12 13 haftadan önce.
Sağlık ocağında ultrason var mı ki ? Bilmiyordum bakarlar mı daha küçük ya
Ben kan sonuçları için salı günü gittim bebek baya gelişmiş bugün 8 haftalık oldu tam 3 gün ileride gidiyor şuan ☺️ birdaha 2 li tarama yaparız dedi 10 mart gibi gideceğim 11 haftasonu yada 12 hafta olmuş olucak tam inşallah

Back