Benim hiçbir belirtim yok şu an çok rahat geçiyor :) inşallah böyle devam eder sadece arada karın ağrısı oluyo özellikle bebek oluşurken çok oluyordu şu an geçti baya
Benim hiçbir belirtim yok şu an çok rahat geçiyor :) inşallah böyle devam eder sadece arada karın ağrısı oluyo özellikle bebek oluşurken çok oluyordu şu an geçti baya
Merhaba arkadaşlar
Sat 3 Mart.
Ben de tüp bebek ile gebe olduğumu öğrendim.
2 Nisan 458
4 Nisan 1293
6 Nisan 4177 beta hCG değerlerimi öğrendim.
Haftaya kese için kontrole gideceğiz.
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Merhaba arkadaşlar
Sat 3 Mart.
2 Nisan 458
4 Nisan 1293
Gorebildim evet ama kadın doğum acili olduğu için hiç ilgilenmedi santimine falan bakmadı randevu alıp gelmen lazım dedi rica minnet zorla açtırdım ultrasonu
Gorebildim evet ama kadın doğum acili olduğu için hiç ilgilenmedi santimine falan bakmadı randevu alıp gelmen lazım dedi rica minnet zorla açtırdım ultrasonu
Merhaba arkadaşlar
Sat 3 Mart.
2 Nisan 458
4 Nisan 1293
Tebrik ederim çok sevindim ben de tüp bebek sonucu pozitif alanlardanım. Değerleriniz çok güzel ilerlemiş. Tek embriyo mu çift embriyo muydu sizin ki ?
Merhaba arkadaşlar
Sat 3 Mart.
2 Nisan 458
4 Nisan 1293
Merhabalar çok geçmiş olsun. Dün ben de aynısını yaşadım acele bir şekilde doktora gittim. Kendini çok yorma dedi. Keseyi gördük çok şükür. Hatta ikiz olduğunu öğrendim yerleşme kanaması olabilir dedi. Yoğun bir kanama yaşamadıktan sonra ara sıra bu şekilde lekelenmeler normal dedi. Bu arada ben progestan ve Estrofem tablet de kullanıyorum