Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    5
Merhabalar sat 11 Mart bat 5 Nisan bugün test yaptım hafif silik çizgi çıktı inşallah vardır benimle aynı olan var mı
Merhaba benim de bata 6 gün kala çok silik çıktı. Bata 3 gün kala ise direk net çıktı. Kan da bata 1 gün varken 130 çıktı. Hayırlı olsun inşallah. Sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle

Ayy ne güzel sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallah biz bir senedir istiyorduk çatlatma iğnesi denedik kaç kere olmadı doktor tüp bebekten başka olmaz dedi bende hiç tedavisiz deneyeceğim dedim inşallah güzel haberi alırım

Beta değerim 3 katı artmıştı benim 2 günde. Başka da bir belirtim yoktu hiç sizin de mi ikiz ?

bizi bayramdan sonra keseyi görmek için çağırmıştı yarın gideceğiz . Benim de beta testlerim 3 kat artıyordu önce 16 sonra 58 sonra 305 oldu en son bir daha vermedim kan. 2 kattan fazla artınca acaba ikiz mi diye düşündüm

Değer artışının yüksek olması ikiz gebelik şüphesi diyorlar ama ne derece doğru bilmiyorum benimki 3 katı artmıştı ikiz olduğunu öğrendik

Değer artışının yüksek olması ikiz gebelik şüphesi diyorlar ama ne derece doğru bilmiyorum benimki 3 katı artmıştı ikiz olduğunu öğrendik
Ben adetimden 2 gün önce 1600 betayla öğrendim 48 saat olmadan 3940 olmustu. Hala ikinci kese sürpriz çıkar mı diye şüpheleniyorum

164 ten 3 gün sonra Bugün değerim 349 çıktı. 6 nisanda lekelenmem de var. Dış gebelik olmasın bir kürtajım var 1 sene önce.

Eklentiler

• IMG_9375.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 16
164 ten 3 gün sonra Bugün değerim 349 çıktı. 6 nisanda lekelenmem de var. Dış gebelik olmasın bir kürtajım var 1 sene önce.
Lekelenmeler normal sayiliyor kanama gibi olmadigi surece. Dis gebelikte de belirtiler oluyor diye biliyorum agri vs. Degerlerde artis bazen az olup sonra duzelebiliyor. Umarim saglikli bir gebeliktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…