Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    3
Hayırlı sonuçların olsun inş. Bu ay olmadıysa pes etmek yok tekrar devam. Benim tek tüpüm var sağ tarafımdan hamile kaldım. 1 başarısız tüp bebek denemem var bu ay tekrar sıfırdan tüp bebeğe başlayacaktık. Ben bi anda normal denemek istedim yumurta takibine başladım ve 2 günde bir değerlendirdik. Çok şükür vakti saati gelmiş doğal oldu. Allah sana ve isteyen herkese nasip etsin.

Yaa ne güzel allah sağlıkla size bağışlasın onları. Çok teşekkür ederim

Teşekkür ederim çok sağ olun

Hanımlar memlekete geldim burası soğuk ama 5 gündür özellikle akşamları acayip gaz sancım oluyor bi ishal oluyorum bi kabız. Göğüslerimde çok nadir hassasiyet oluyor ama regle yakın oluyor o zaten adet olacak gibi ağrım var bacaklarım ağrıyor. 27 martta çatladı yumurtam değerlendirmiştik inşallah tutmuştur. Ama gaz sancısının bu kadar uzun sürmesi soğuktan olmaz heralde

Merhaba tekrardan.
Beta değerim 27 mart 5.6, 29 mart 38.07, 1 nisan 266.79, 4 nisan 1149,6 şeklinde arttı veee bugün keseyii gördüükkk 15inde tekrar kontrole gidicem kalp atışını dinleyeceğiz inşallah

Eklentiler

• 8F97750B-1EFA-4AFF-82E0-2BB07BA4570A.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 23
Ayy evettt çok korkmuştum ama çok şükür hem keseyi gördük hem de ikiz olduğunu öğrendik mutlu olduk inşallah kalp atışını da duyarsak daha çok rahatlayacak içim

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum inşallah sizin de güzel haberlerinizi alırız

Ayy evettt çok korkmuştum ama çok şükür hem keseyi gördük hem de ikiz olduğunu öğrendik mutlu olduk inşallah kalp atışını da duyarsak daha çok rahatlayacak içim
Kaçıncı haftada gördünüz keseyi :) tek kese mi var iki kese mi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Merhaba hanımlar bende kendimi takip edenlerdenim
Sat 5 Mart
Bat 2 Nisan
Tabi geçen ay kimyasal geçirdim adet döngüm karıştı sanırım düzenli günü gününe olurdum adetim bitince yumurtlama günlerini de değerlendirdim şimdi 3 gündür adet olmam gerekiyor olmadı . İki gün önce kaset test farklı bı marka yaptım silik çizgi çıktı hastaneye de gidemedim bugün iki kez artımed kaset test yaptım hiçbirsey çıkmadı Bir haftadır adet olacak gibiyim olmuyorum göğüslerim şişmiş dokunamıyorum beyaz akintimda oluyor sık idrara çıkıyorum arasıra açlık hissi oluyor doymuyorum şimdi bu konuda bana fikir verecek varmı hamile miyim degilmiyim anlamadım sağlık ocağı tatil diye gidemedim eczanede yakında yoktu

Dediğiniz belirtiler bende de var, belirtileri göre gebe olabilirsiniz ama bunlar psikolojik de olabiliyor. Pazartesi günü asm’ye gidip kan vermek en mantıklısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…