- Konu Sahibi annabelica
Kızlar merhaba
ben beta 106 sanırım Aralık annesiyim doktor2 hafta sonra kese için gel dedi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun, bat neydi?Kızlar merhababen beta 106 sanırım Aralık annesiyim doktor2 hafta sonra kese için gel dedi
bat 4 nisanHayırlı olsun, bat neydi?
Benim bat 5 Nisan, bugün kan verdim, merakla bekliyorum yarını4 nisan
bat 4 nisan
Merhaba progesteron değeriniz kaç çıkmıştı?Merhaba, hamileliğimi şok bir şekilde tedavi ortasındayken öğrendim. Erkek infertilitesinden dolayı uc aydır ilaç tedavisindeydik, geçen haftalarda umutsuz bir şekilde kontrole gittigimizde (bir üç ay daha atar diyorduk eşimle konuşurken hep) doktorumuzun güzel haberleriyle hiç beklemeye gerek yok hemen başlıcaz demesiyle başladık. Yaklaşık tedavinin(tüpbebek) 7.gününde falan dr um aradı ve progestronun olması gerekenden cok yüksek gözukuyor bir kan tahlili ver demesiyle öğrendik.
Düşük bir değerle öğrendim.Üç kez kan verdim üç katı artarak gitti eğer nasip olur da sağlıklı ilerleme olursa dr haftaya kese görmek için çağırdı. Bana da dua edin olur mu ben kimi okusam hep ediyorum allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah, hala şokumu atlatamadım ve ağrılarım var.
Kısmet olur da sağlıkla ilerlersem ben de sizlerin arasında bu grupta olurum umarım![]()
O anki şokla sormamıştım doktoruma, sormayı da düşünmedim nedenki? Önemli olan beta degil mi…Merhaba progesteron değeriniz kaç çıkmıştı?
Evet önemli olan beta, benim de progesteron bakıldı ama betaya cesaret edemedim korktuğum için… o yüzden sormuştumO anki şokla sormamıştım doktoruma, sormayı da düşünmedim nedenki? Önemli olan beta degil mi…
Anladım beni dr um kan vermeye yönlendirdiği için sormadım hiçEvet önemli olan beta, benim de progesteron bakıldı ama betaya cesaret edemedim korktuğum için… o yüzden sormuştum![]()
İnşallahAnladım beni dr um kan vermeye yönlendirdiği için sormadım hiçinşallah betanız da yüksek gelir.
Aminİnşallah, teşekkür ederim
bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim
Sonucu öğrendiniz mi?Benim bat 5 Nisan, bugün kan verdim, merakla bekliyorum yarını
Sabah çıktı sonuçlar 2749 betaSonucu öğrendiniz mi?
Ay 3600 çıkmış benim beta, ben yanlış bakmışım dünnnBat kaç gün geçmişti bu sonucu aldığınızda? Kese hemen görünmüyor, bat tarihinden yaklaşık 1 hafta 10 gün sonra çağırıyorlar
MaşallahSabah çıktı sonuçlar 2749 beta
Çok iyi gözünüz aydınAy 3600 çıkmış benim beta, ben yanlış bakmışım dünnn![]()
Benimde bat 4 nisandı. Battan 2 gün sonra kan verdim 3630 çıktı :))Merhaba kızlar sat 8 Mart bat 2 Nisan 6 Nisan'da evde test yaptım pozif çıktı dün sağlık ocağında kan verdim bugün sonuç için gittiğimde değerimin 1.855 olduğunu soyledi aile hekimi yani degerim 4 haftaliga göre çok yüksek çıkmış böyle bir şey yaşayan varmı
Amin hepimize inşallahMaşallahsağ Salim kucağınıza almakta nasip olsun inşallah sat ne zamandı