Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    6
Merhaba, hamileliğimi şok bir şekilde tedavi ortasındayken öğrendim. Erkek infertilitesinden dolayı uc aydır ilaç tedavisindeydik, geçen haftalarda umutsuz bir şekilde kontrole gittigimizde (bir üç ay daha atar diyorduk eşimle konuşurken hep) doktorumuzun güzel haberleriyle hiç beklemeye gerek yok hemen başlıcaz demesiyle başladık. Yaklaşık tedavinin(tüpbebek) 7.gününde falan dr um aradı ve progestronun olması gerekenden cok yüksek gözukuyor bir kan tahlili ver demesiyle öğrendik.
Düşük bir değerle öğrendim.Üç kez kan verdim üç katı artarak gitti eğer nasip olur da sağlıklı ilerleme olursa dr haftaya kese görmek için çağırdı. Bana da dua edin olur mu ben kimi okusam hep ediyorum allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah, hala şokumu atlatamadım ve ağrılarım var.🥲
Kısmet olur da sağlıkla ilerlersem ben de sizlerin arasında bu grupta olurum umarım🙏🏻🥰
Merhaba progesteron değeriniz kaç çıkmıştı?

Merhaba kızlar sat 8 Mart bat 2 Nisan 6 Nisan'da evde test yaptım pozif çıktı dün sağlık ocağında kan verdim bugün sonuç için gittiğimde değerimin 1.855 olduğunu soyledi aile hekimi yani degerim 4 haftaliga göre çok yüksek çıkmış böyle bir şey yaşayan varmı
Benimde bat 4 nisandı. Battan 2 gün sonra kan verdim 3630 çıktı :))

Back
X