- 22 Kasım 2023
- 1.039
- 445
- 29
Harika bir haber buReed Flowers al isteeeee net bir pozitif
Ben de tekrarladım bugün en son 21inde yapmıştımbiri erken gebelik diğeri normal gebelik testi cuma günü kan vermeyi düşünüyorum
Cabim kese en erken betahcg 5000 kere gelimce görünüyor daha çok erken kesenin görünmesi içinBen gecikmenin 4.günündeyim de hastaneye geldim kese görünmedi kan verdim bekliyorum bakalım
Canım Bencede sen hamilesin hayırlı olsun gelişmeleri yaz bizedeHarika bir haber buben 6 gün dayandım artık yarın hemen randevu aldım
Korkuyorum hemde baya dua edin banaCabim kese en erken betahcg 5000 kere gelimce görünüyor daha çok erken kesenin görünmesi içinbence gebesin senin testin çok netti
Bakalım HCG kaç çıkacak bize de yaz
Tabiki yazarım canım benim inşallah kanda da pozitifi görürümCanım Bencede sen hamilesin hayırlı olsun gelişmeleri yaz bizede
Bende kan sonucu bekliyorum keseyi göremediTabiki yazarım canım benim inşallah kanda da pozitifi görürüm
Canım içini ferah tut dualarımız seninleKorkuyorum hemde baya dua edin bana
Allah razı olsun inşallah öyledirCanım içini ferah tut dualarımız seninlekese için çok erken lütfen ona takılma
Kaç olunca kese gözüküyor kuzuBende kan sonucu bekliyorum keseyi göremedi
Beta 304 çıktı nasılCanım içini ferah tut dualarımız seninlekese için çok erken lütfen ona takılma
Bakalım benim kan sonucum kaç çıkıcakEldorin 5000 diye yazmış canım
İlk beta olduğu için nasıl çok önemli değil kuzum artış var mı ona bakmak lazım. İki gün sonra aynı saatte aynı yerde tekrar vermek lazım.Beta 304 çıktı nasıl
Gecikmenin 4. Günü 4+3 haftalık gebelik demek 75 ile 500 arası normalBeta 304 çıktı nasıl
Doktorda öyle dedi canım çarşamva tekrar vereceğimİlk beta olduğu için nasıl çok önemli değil kuzum artış var mı ona bakmak lazım. İki gün sonra aynı saatte aynı yerde tekrar vermek lazım.
Kuzum bunu gecikmenin günleri olarak mı hesaplıyoruz ya. Benim adet döngüm kısa. Yumuetlamayı genelde 14. gün görür insanlar ben 10. Gün gördüm bu ay. Uygulamaya göre 4+2 yim ama bugün gecikmemin tam 7. Günü yani 5 haftalık mıyım 4+2 miGecikmenin 4. Günü 4+3 haftalık gebelik demek 75 ile 500 arası normal
Canım doktor aksini söylemedikce son adet tarihi referans alınırKuzum bunu gecikmenin günleri olarak mı hesaplıyoruz ya. Benim adet döngüm kısa. Yumuetlamayı genelde 14. gün görür insanlar ben 10. Gün gördüm bu ay. Uygulamaya göre 4+2 yim ama bugün gecikmemin tam 7. Günü yani 5 haftalık mıyım 4+2 mi
Canimmmm tebrikler gebesinKızlar merhaba bat a 3 gün var 3 gün önce erken test yaptım 40 dk sonra gözle görülemeyecek şekilde silik çizgi çıktı o yüzden dikkate almadim bugün tekrar test yaptim pozitif çıktı sizce bu testlere güven olurmu en ustteki 3 gun once olan asagidakiler simdi yaptığım su an cok heyecanliyim bu arada erken gebelik testleriEki Görüntüle 3509843 Eki Görüntüle 3509844 Eki Görüntüle 3509845
Canım çok teşekkürler ilk cocugumuda adete 4 gun once öğrenmiştim 8 sene oldu tuhaf oldum birkaç aydır deniyoduk hep negatifti umarım hersey hepimiz için çok güzel olurCanım doktor aksini söylemedikce son adet tarihi referans alınıro yüzden sen 4+2 diye düşün. Kontrole gittiğimde olcunlere göre doktor sana başka bir şey söyler
Canimmmm tebrikler gebesinama hemen çok heyecanlanma bence iki gün daha bekleyip tekrar test yap o dan sonra sürece baslarsin