Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben gecikmenin 4.günündeyim de hastaneye geldim kese görünmedi kan verdim bekliyorum bakalım
Cabim kese en erken betahcg 5000 kere gelimce görünüyor daha çok erken kesenin görünmesi için bence gebesin senin testin çok netti

Bakalım HCG kaç çıkacak bize de yaz

Gecikmenin 4. Günü 4+3 haftalık gebelik demek 75 ile 500 arası normal
Kuzum bunu gecikmenin günleri olarak mı hesaplıyoruz ya. Benim adet döngüm kısa. Yumuetlamayı genelde 14. gün görür insanlar ben 10. Gün gördüm bu ay. Uygulamaya göre 4+2 yim ama bugün gecikmemin tam 7. Günü yani 5 haftalık mıyım 4+2 mi

Kızlar merhaba bat a 3 gün var 3 gün önce erken test yaptım 40 dk sonra gözle görülemeyecek şekilde silik çizgi çıktı o yüzden dikkate almadim bugün tekrar test yaptim pozitif çıktı sizce bu testlere güven olurmu en ustteki 3 gun once olan asagidakiler simdi yaptığım su an cok heyecanliyim bu arada erken gebelik testleri

Canım doktor aksini söylemedikce son adet tarihi referans alınır o yüzden sen 4+2 diye düşün. Kontrole gittiğimde olcunlere göre doktor sana başka bir şey söyler
Canimmmm tebrikler gebesin ama hemen çok heyecanlanma bence iki gün daha bekleyip tekrar test yap o dan sonra sürece baslarsin

Canım çok teşekkürler ilk cocugumuda adete 4 gun once öğrenmiştim 8 sene oldu tuhaf oldum birkaç aydır deniyoduk hep negatifti umarım hersey hepimiz için çok güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…