Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    110
Kızlar selam bebek 17+4 tü 16+4 çıktı bu durumu yaşayan var mı
Ben ilk gebeligimde yasadim hatta hep 2 hafta geriden geliyordu. Gayet saglikli dogdu biraz zayif dogdu ama hic odem atmadi ilk hafta bir kilo alarak arayi kapatti

Ultrason cihazları yanılma payı olan cihazlar ve bir yorumlama becerisi gerekiyor. Doktorun bir mm oynatması bazen 1 hafta ileri atıyor vesaire. O yüzden verilen verilerin hepsi tahmini. Aşağı yukarı 1 hafta oynaması çok normal. O sayılara falan doktorunuz bir sorun var bunu şöyle yap böyle yap demediği sürece takılmayın

Kızlar tetanoz aşısını olan var mı bugün saglikocagindan aradılar 19+0 haftam tetanoz aşısını da vurdular erken değil dimi ?
ben bu hamileliğimde olmuyorum tetanoz ama ilkinde 20. hafta gibi olmuştum, 1 ay sonra da ikinci dozu olmuştum. Yani az çok aynı zamanlar

Bebek hareketlerini hissetmeyip doktora gidecek arkadaşlar gittiniz mi? Ben de aynı durumdayım merak ettim

Valla ben başta gaz sandım, kasılma sandım korktum sonra baktım ki o esnada sepsert olan yer değişiyor anladım ki yavrummuş küçük yumuşak geçişlerde çok anlamıyorum ama sert dönüşlerde çok net oluyor özellikle tatlı şeyler yedikten sonra ya da yürüyüş yapınca falan oluyor

Teşekkürler doktorum çok güzel konuştu ama ben o kadar araştırıyorum ki ultrason resminde haftanın düşük çıktığını kensim farkettim doktor hiç bir şey demedi bir sonrakinde düzelir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…