Merhaba bende hızlı gittiğimi hissediyorum ama çok da ekstra yemiyorum nasıl oluyor anlamadım. 20. Haftadayım 7 kiloyu geçtim. doktor ayda iki kiloyu geçme diye uyardı.
Ben ilk gebeligimde yasadim hatta hep 2 hafta geriden geliyordu. Gayet saglikli dogdu biraz zayif dogdu ama hic odem atmadi ilk hafta bir kilo alarak arayi kapatti
Ben ilk gebeligimde yasadim hatta hep 2 hafta geriden geliyordu. Gayet saglikli dogdu biraz zayif dogdu ama hic odem atmadi ilk hafta bir kilo alarak arayi kapatti
Benimde öyle doktor anne baba genine bağlı dedi ben biraz minyonum. Ama herhangi sıkıntı yok demişti. Her gittiğimde ya ileri ya geri 4 5 gün oynuyor. Normal olur demişti. Sıkıntı etmeyin sizde
Ultrason cihazları yanılma payı olan cihazlar ve bir yorumlama becerisi gerekiyor. Doktorun bir mm oynatması bazen 1 hafta ileri atıyor vesaire. O yüzden verilen verilerin hepsi tahmini. Aşağı yukarı 1 hafta oynaması çok normal. O sayılara falan doktorunuz bir sorun var bunu şöyle yap böyle yap demediği sürece takılmayın
Bende o kemigime doğru vurduğunu hissediyorum yani daha yukarı da hissetmedigim için acaba dedim ama senden duyunca da iyi geldi benim ağrılarım kasılmalarım oluyor Dr a da sormadim bebegin konumu duzgunmu diye çünkü baskı da hissediyorum daha yarım kilo kıyma bile değiller nasıl bu kadar hissediliyor Allah'ın mucizesi
Bu baya farklıymış ben daha doğrumu degilmi diye düşünürken seninki türlü hareketlere girmiş
Valla ben başta gaz sandım, kasılma sandım korktum sonra baktım ki o esnada sepsert olan yer değişiyor anladım ki yavrummuş küçük yumuşak geçişlerde çok anlamıyorum ama sert dönüşlerde çok net oluyor özellikle tatlı şeyler yedikten sonra ya da yürüyüş yapınca falan oluyor
Benimde öyle doktor anne baba genine bağlı dedi ben biraz minyonum. Ama herhangi sıkıntı yok demişti. Her gittiğimde ya ileri ya geri 4 5 gün oynuyor. Normal olur demişti. Sıkıntı etmeyin sizde
Ultrason cihazları yanılma payı olan cihazlar ve bir yorumlama becerisi gerekiyor. Doktorun bir mm oynatması bazen 1 hafta ileri atıyor vesaire. O yüzden verilen verilerin hepsi tahmini. Aşağı yukarı 1 hafta oynaması çok normal. O sayılara falan doktorunuz bir sorun var bunu şöyle yap böyle yap demediği sürece takılmayın
Teşekkürler doktorum çok güzel konuştu ama ben o kadar araştırıyorum ki ultrason resminde haftanın düşük çıktığını kensim farkettim doktor hiç bir şey demedi bir sonrakinde düzelir insallah