Merhaba bende hızlı gittiğimi hissediyorum ama çok da ekstra yemiyorum nasıl oluyor anlamadım. 20. Haftadayım 7 kiloyu geçtim. doktor ayda iki kiloyu geçme diye uyardı.
Ben ilk gebeligimde yasadim hatta hep 2 hafta geriden geliyordu. Gayet saglikli dogdu biraz zayif dogdu ama hic odem atmadi ilk hafta bir kilo alarak arayi kapatti
Ben ilk gebeligimde yasadim hatta hep 2 hafta geriden geliyordu. Gayet saglikli dogdu biraz zayif dogdu ama hic odem atmadi ilk hafta bir kilo alarak arayi kapatti
Benimde öyle doktor anne baba genine bağlı dedi ben biraz minyonum. Ama herhangi sıkıntı yok demişti. Her gittiğimde ya ileri ya geri 4 5 gün oynuyor. Normal olur demişti. Sıkıntı etmeyin sizde
Ultrason cihazları yanılma payı olan cihazlar ve bir yorumlama becerisi gerekiyor. Doktorun bir mm oynatması bazen 1 hafta ileri atıyor vesaire. O yüzden verilen verilerin hepsi tahmini. Aşağı yukarı 1 hafta oynaması çok normal. O sayılara falan doktorunuz bir sorun var bunu şöyle yap böyle yap demediği sürece takılmayın