Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    111
Ben de boyleyim nasil aldigimi anlamiyorum
Benim baslangic kilom yuksek diyet yaparken hamile oldugumu ogrendim. Ben su an ilk kizima doguma gittigim kilodayim bunda gercekten az almam lazim onda 12 kilo almistim 8-9 u gecmemem lazim ama simdiden 3 unu aldiysam imkansiz

Canım miremsux ne güzel dedin rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bende yüksek kilo başladım Dr um devamlı sıkıştırmıyor ama en başta söyledi fazla kilo alma diye o yüzden dikkat ediyorum ne kadar sabit kalırsam kalırım zaten son aylar durdurulamicak ilkinde 20 den fazla kilo almıştım kiloyu hemen verdim ama vücudum çok sis oldugu için sarkma oldu ikincide 6 kilo falan aldım doğumdan 3 4 ay sonra hamile kaldığım kilodan 10 kilo dusuktum o kadar iyi gelmistiki bana ama covidle tekrar aldım 3e hamile kaldım ondada standart kilo aldım 10 12 kilo hemen hamile kaldığım kiloya düştüm.. bundada isteğim az kilo almak çünkü büyük rahatlık doğum sonrasında da hareket rahat oluyorşuanda zaten stoktaki vitamin ve mineral ve yaglarim çocuğa yeterli geliyordur diye düşünüyorum maşallah yüzyıllık stok mevcut

Tutma canım niye tutuyorsun ye gitsin ya
İlkinde öyle yaptım ama onda tatlıya ve meyveye aşırı düştüm cuval çuval verseler yerdim en son 20 kilo aldigimi gördüm sonra tartilmadim doğum öncesi bacak krampları falan magnezyumdan vs deniyor doğru ama benim asiri kilo almamda etkiliydi bence 10 dk kesintisiz yurusem bacağım kitleniyordu vücudumu tasimiyordu bence zorlandığım için tekrarını yaşamak istemiyorum heleki şuan gözümun içine bakan 3 velet varken

Ay bence abartıyor biraz senin doktor boyun da var zaten, 80e kadar yolun var ama sen yine de çok şeyapma

Ben de bursadayım ben sonamardan randevu aldım 3300 müş fiyatı. Bakalım memnun kalırsammyazarımntekrar 11 nisana aldım randevu bende

Ben de oldum tetenoz. Çok ağrı yaptı koluma halsizlil de oldu. Doktorum tek doz vurun. Eline paslı bişey batarsa yada herhangi bir hayvan ısırması tırmalaması olursa diğer dozuda yaptırırsın dedi. O yüzden yaptırmıcan diğer dozlar. Hakkaten ağır bi iğne

Kızlar tetanoz aşısını olan var mı bugün saglikocagindan aradılar 19+0 haftam tetanoz aşısını da vurdular erken değil dimi ?

Ben de bursadayım ben sonamardan randevu aldım 3300 müş fiyatı. Bakalım memnun kalırsammyazarımntekrar 11 nisana aldım randevu bende
Evet bayağı uygunmuş, bende araştırıken bakmıştım ama doktorum Ertan hocayı önerince çokta sorgulamadım inşallah memnun kalırız ikimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…