Ben de boyleyim nasil aldigimi anlamiyorumben 4 ayda 5 kilo aldımdoktorum fazla aldın yavaşla diyor. ama nasıl oluyor anlamıyorum çünkü hiç öyle abur cubur yemiyorum, tatlı desen zaten tiksindim gibi bişey şekerli şeyleri hiç tüketemiyorum. bence gayet düzgün öğünler yiyorum ama yine de bu kadar kilo aldım
Benim baslangic kilom yuksek diyet yaparken hamile oldugumu ogrendim. Ben su an ilk kizima doguma gittigim kilodayimbaşlangıç kilon mu yüksek? genelde ona başlangıç kilosuna göre diyorlar. mesela kızımda ben 17 kilo almıştım doktorum hep normal dedi. ama bu sefer ilk hamileliğime göre +5 ile başlamıştım. max 12 kilo alacaksın dediben 5ini aldım bile daha 5 ay daha var
Canım miremsux ne güzel dedinÖyle canım öyle aman bir şey olur diye gezersek hiçbir şey yapmadan doğumu bekleyip huzursuz oluruz. En önemli şey hamilelikte keyif almak. Bizim hissettiğimiz her şeyi yavrumuzda hissediyor ben buna inanıyorum, doktorumda bunu savunuyor. 10 kere doğurmayacaksın ve bu çocuğu sadece bir kere doğuracaksın bu anların tadını çıkart dedi. Nasipten öte köy yok, en güzeli keyifli hamilelik
İlkinde öyle yaptım ama onda tatlıya ve meyveye aşırı düştüm cuval çuval verseler yerdim en son 20 kilo aldigimi gördüm sonra tartilmadim doğum öncesi bacak krampları falan magnezyumdan vs deniyor doğru ama benim asiri kilo almamda etkiliydi benceTutma canım niye tutuyorsun ye gitsin ya
Ay bence abartıyor biraz senin doktorAslında başlangıç kilom da çok yüksek değil. Boyum 170 59 kiloyla hamile kaldımyine de her gittiğimde kilom konusunda söyleniyor. Gönül ister bende hamilelikte kilo verenlerden olayım ama hiç midem bulanmadı yiyip durdum
Ben de bursadayım ben sonamardan randevu aldım 3300 müş fiyatı. Bakalım memnun kalırsammyazarımntekrar 11 nisana aldım randevu bendeSelamlar, bende bugün doktor kontrolümden çıktım. 18+5 deyiz, 22. Hafta için randevu almamı istedi doktorumuz, 5-10 nisan arasında alacağım. Bursa’da yaşıyorum. Rahim filmimi Tomakay da çektirmiştim. Yine detaylı ultrasonumu da orada yaptıracağım doktorumun önermesi üzerine Dr. Ertan okay’a yaptıracağız. Gerçekten tatlı ve ilgili bir asam Bursa’da yaşayanlar varsa şans verebilir. 5 bin tl bu arada. Ama ben devlere giderek bir kere hata yaptım hiç o topa girmek dahi istemiyorum
Ben de oldum tetenoz. Çok ağrı yaptı koluma halsizlil de oldu. Doktorum tek doz vurun. Eline paslı bişey batarsa yada herhangi bir hayvan ısırması tırmalaması olursa diğer dozuda yaptırırsın dedi. O yüzden yaptırmıcan diğer dozlar. Hakkaten ağır bi iğneTetanoz olan varmı aranızda bugün gittim kalp atışı baktı ve aşımı oldum sanırım 3 dozmuş daha iki tane daha var.
Kılo ve tansiyon baktı hamilelik şekeri olabilir sende dedi. Kesinlikle şeker yüklemesi yaptır dedi. Bir isim söyledi işte şu şu sendrom olabilir gibisinden ayak ve bacaklarda şişme yokta el ve kollarımda var şişme hele burnum domates gibi kırmızı ve şiş bunlara bakarakta yorumladım biraz tuzu acil bırak dedi. Başına gelen varmı hamilelik şekeri falan ne olabilir ne olamaz google'ye yazıp kanser çıkmak istemiyorum yeterince tetenekliyim
Niye utanıyosun kime neKizlar kilo aliminiz nasil ben utaniyorum soylemeye((
4.5 kilo almisim cnmKizlar kilo aliminiz nasil ben utaniyorum soylemeye((
Kizlar kilo aliminiz nasil ben utaniyorum soylemeye((
+6 yı gördüm bu sabahKizlar kilo aliminiz nasil ben utaniyorum soylemeye((
Arada olan ağrılarım dışında iyim cok şükür sevdim 2. TremesteriSelamlar kızlar nasıl gidiyor 4-5 ay
Evet bayağı uygunmuş, bende araştırıken bakmıştım ama doktorum Ertan hocayı önerince çokta sorgulamadımBen de bursadayım ben sonamardan randevu aldım 3300 müş fiyatı. Bakalım memnun kalırsammyazarımntekrar 11 nisana aldım randevu bende
Ben aralikli tutuyorum, 2 gun oruc 1 gun mola olarak devam ediyorum simdilik.Telaş etme senbende canım.
Hayırlı ramazanlar.
Bu arada Oruç tutabilen var mı ya. Sürekli acıktığım için 2 kez denedim yapamadım niyetlenmeden ne yazık ki sonlandı.
Bende 1 gün oruç 1 gün mola şeklindeydi maalesef şu an devam edemiyorum.. arşda yine tutuyorum açlık değil ama susuzluk beni maf ediyorBen aralikli tutuyorum, 2 gun oruc 1 gun mola olarak devam ediyorum simdilik.
MaŞallahBen aralikli tutuyorum, 2 gun oruc 1 gun mola olarak devam ediyorum simdilik.
Yemek yediğim zaman benimde çarpıntı oluyor. Ama ondan önce de bazen bir kaç kez olmuştu doktorum bana feritinni eksikliğinde olur demişti.Çarpıntı ve gaz midem davul oluyor. Yemek yemeye korkar oldum aşırı gaz patlıycak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?