Bebislerinizi karninizin hangi bölgesinde hissediyorsunuz ben yan yattigim zaman pelvis leğen kemiğinin üst sınırınin oralarda hissediyorum 4. Çocuk ama hala emin olamiyorum
Acıkınca ve diş fırçalarken öğürüyorum bende ya.
Kaçıncı hafta sizin benim 18. Bulantısı 6 haftadan beri var kusma yok ama öğürme bulantı ile geçiyor.
Benimde karnım sertleşiyor artık tabi nüyüdüğü için ama daha çok farkettiğim sıvı alımı çok olunca oluyor ama 2 hafta öncesine göre daha belirgin bir sertleşme gerilme var.
Benim de yaklasik o haftalarda basladi. Gecen bir iki gun prilami biraktim cunku kullanirken kesilip kesilmedigini anlayamamaktan cekiniyorum bazen denemek istiyorum. İki kere istifra ettim arka arkaya hemen geri basladim17+2 falanim galiba bugun. karnim yoruldugumda falan semsert oluyor bazen gaz da yapiyor farkettigim kadariyla
Bebislerinizi karninizin hangi bölgesinde hissediyorsunuz ben yan yattigim zaman pelvis leğen kemiğinin üst sınırınin oralarda hissediyorum 4. Çocuk ama hala emin olamiyorum
Ben ayaklarini bayaa asagida hissediyorum gobegimin altinda pit pit bir kipirti oluyor asagida ama yukarida olmasi lazim sanki biraz daha bu haftalarda
Benim de yaklasik o haftalarda basladi. Gecen bir iki gun prilami biraktim cunku kullanirken kesilip kesilmedigini anlayamamaktan cekiniyorum bazen denemek istiyorum. İki kere istifra ettim arka arkaya hemen geri basladim17+2 falanim galiba bugun. karnim yoruldugumda falan semsert oluyor bazen gaz da yapiyor farkettigim kadariyla
Ben ayaklarini bayaa asagida hissediyorum gobegimin altinda pit pit bir kipirti oluyor asagida ama yukarida olmasi lazim sanki biraz daha bu haftalarda
Bende o kemigime doğru vurduğunu hissediyorum yani daha yukarı da hissetmedigim için acaba dedim ama senden duyunca da iyi geldi benim ağrılarım kasılmalarım oluyor Dr a da sormadim bebegin konumu duzgunmu diye çünkü baskı da hissediyorum daha yarım kilo kıyma bile değiller nasıl bu kadar hissediliyor Allah'ın mucizesi
Ben tam göbek deliği çevresi ve hemen alt tarafında hissediyorum oglumdan farklı ama bu sefer oğlumun daha net , keskin ve belirgin hareketleri vardı. Kızım daha yumuşak ama daha seri belli belirsiz hareket ediyor