- 16 Temmuz 2024
- 203
- 142
- 18
- 31
Hicbir sorun çıkmadan bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallahAyy biliyorum ondan kendimi frenliyorum Allah korusun kotu bsy olursa daha cok uzulurum en iyisi bi kac ay beklemek en azindan![]()
![White heart :white_heart: 🤍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f90d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hicbir sorun çıkmadan bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallahAyy biliyorum ondan kendimi frenliyorum Allah korusun kotu bsy olursa daha cok uzulurum en iyisi bi kac ay beklemek en azindan![]()
İnşallah canim Daha yolun başindayizHicbir sorun çıkmadan bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah![]()
Malesef zaman geçmiyorİnşallah canim Daha yolun başindayiz![]()
Hayııır daha bir çorap bile almadık. İlk hamileliğimde bir sürü şey almıştık eşimle heyecandan, nasip olmadı kullanmak. Şimdi 25 26 hafta sonra belki alırım allah nasip ederse o günleriKizlar hiç kiyafet aldiniz mi bebiş için çok erken biliyorum ama trendyolda o kadar minnoş kiyafetler var ki almamak için kendimi zor tutuyorumbenim gbi çilginlik yapmak isteyen varmi
![]()
Bende olumsuz bisey olursa diye almaya elim gtmiyor.Hayııır daha bir çorap bile almadık. İlk hamileliğimde bir sürü şey almıştık eşimle heyecandan, nasip olmadı kullanmak. Şimdi 25 26 hafta sonra belki alırım allah nasip ederse o günleri![]()
Çok erken ama instagramda baktıkça reklamlarda çok güzel şeyler çıkıyor. Bende kaydediyorumKizlar hiç kiyafet aldiniz mi bebiş için çok erken biliyorum ama trendyolda o kadar minnoş kiyafetler var ki almamak için kendimi zor tutuyorumbenim gbi çilginlik yapmak isteyen varmi
![]()
Allah sifalar versin, gecmis bitmis olsun. 4. Ve 7. Gunde betaya bakip ikinci igneyi yapiyorlar bildigim kdariyla, durumunuz netlesmis sükür, artik igne tedavinizi uygulayip tup kaybiniz olmadan ileriye bakacaksiniz.. hersey dilediginizce olsun..Benimde sağ tüpte çıktı canım bugün iğne vurulcam çok üzgünümmeğer atılmaz böyle ameliyatla alıncak çok korkuyorum
dpltor bugün aynı seyleri söyledi canım korkuyordum ama gerçekler sağ tüpte cıktk smdi iğneyle atmaya çalısıcam inşallah olmazsa ameliyat dedi sonrasında kesin rahim filmi dedi korkuyorum valla üzgünüm![]()
biraz temkinli davranmakta fayda var kuzum alırız yetiştiririz her şeyi inşallahBende olumsuz bisey olursa diye almaya elim gtmiyor.
Oyyyy annesi kızma çocuk aklı işte. Kendine de kızma hormonlarımız bizi anlık deli bile edebilir. Ben pat diye düşeceğini düşünmüyorum sinirlendin öfkelendin diye. Kahverengi yerleşme kanamasıdır dönem dönem gelir demişti ilk gebeliğimde doktorum.Ya benim kız tuvalette böcek gördü diye gitmiş halının ortasına afedersiniz sıçmış. Bi sinir patlaması yaşadım zaten eşimlede hafif kavgalıydık. O kadar ağlama sonucu hafif kan geldi sümük gibi tam kan değşl kahverengimsi. Stresden bebek düşermi çok korkuyorum of
Ne olur ne olmaz bi gideyim dimi acileOyyyy annesi kızma çocuk aklı işte. Kendine de kızma hormonlarımız bizi anlık deli bile edebilir. Ben pat diye düşeceğini düşünmüyorum sinirlendin öfkelendin diye. Kahverengi yerleşme kanamasıdır dönem dönem gelir demişti ilk gebeliğimde doktorum.
Güzelim eğer gidebilirsen imkanın varsa gidebilirsin şimdi gitme de demek istemiyorum. Hormonlardan psikolojimiz mahvoluyor korkudan, endişeden. Ama bence hiçbir sorun yoktur. Böyle sular seller gibi bir kanama değilse zannetmiyorum yani.Ne olur ne olmaz bi gideyim dimi acileaklım kalmasın çok endişelendim
Teşekkür ederim içimi rahatlattınızGüzelim eğer gidebilirsen imkanın varsa gidebilirsin şimdi gitme de demek istemiyorum. Hormonlardan psikolojimiz mahvoluyor korkudan, endişeden. Ama bence hiçbir sorun yoktur. Böyle sular seller gibi bir kanama değilse zannetmiyorum yani.
Kadın doğum polikliniği olan bir acile gidin acil doktoru anlamaz muhtemelen kan alıp kadın doğum doktorunu çağırır yada sizi servise yönlendirir. Yerleşme kanaması olabilir bazen kese çevresinde kan alanları olur o olabilir ya da eskiden içeride kalmış bir pıhtı olabilir. Kötü düşünmeyin ama mutlaka gidin belki progestan başlayabilirler .geçmiş olsun.Ne olur ne olmaz bi gideyim dimi acileaklım kalmasın çok endişelendim
Tamam canım git bana da haber et merak ederim allahın izniyle hiçbir şey olmamıştır inşallah olmaz da yüreğini ferah tut.Teşekkür ederim içimi rahatlattınız
İlk gebeliğimde hiç kanama yaşamadım ilk kez yaşıyorum ondan enişelendim
Umarım bebeğim iyidir ne olur ne olmaz ben gidicem çok şükür imkanım var şuan
İnşallah canimbiraz temkinli davranmakta fayda var kuzum alırız yetiştiririz her şeyi inşallah
bence de almak için çok erken sonrasında Allah korusun kötü bişey olursa o eşyalar daha büyük travmalar yaratıyor atsan atılmıyor versen verilmiyor inşallah hiçbirimizin başına gelmez en iyisi 7 aylık olmayı beklemekAyy biliyorum ondan kendimi frenliyorum Allah korusun kotu bsy olursa daha cok uzulurum en iyisi bi kac ay beklemek en azindan![]()
benim 11 ocaktı bugün gittim keseyi göremedik keseye benzeyen bisey var net değil ama bence hamilesin duvarın kalışlaşmış hayırlı olsun bir hafta sonra gel dediKızlar merhaba sat 10 ocaktı dün beta verdim 8972 cıktı bugün muayene oldum keseyi gördük cok sükür 11.02 mm dedi ama yolksac vs görünmedi sanırım bahsetmedi de, 5 haftalık dedi 9 gün sonra tekrar çağırdı kese yuvarlak ve düzgün sınırlı görünüyor birdahaki gittiğimde bebeği görebilir miyim sizce ?
Geç döllenme olmus olabilir o zaman hayırlı olsun gözünüz aydın sağlıkla ilerlesin insallahbenim 11 ocaktı bugün gittim keseyi göremedik keseye benzeyen bisey var net değil ama bence hamilesin duvarın kalışlaşmış hayırlı olsun bir hafta sonra gel dedi