• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Allah razı olsun 🙏bunları duymak beni kendıme getırıyor ❤️sadece benı endişe ettiren çıkanlarda çıkıyor demek bende yok dusuncesı
Benmde 3. Gün taze transferdi bnde test yapıym mı die aklımdan geçiyor ama çıkmaz die yapmıyorum 11. Gün sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum

Arkadaşlar bugün 9. Günüm kan verdim sonuç 1,37 çıktı yükselme ihtimali var mı geçen sefer 8. Günde negatif çıkınca bırakmıştım ilaçları doktrorun demesiyle hiç umudum kalmadı ama birkaç kişi de sonradan tutunma olduğunu duyunca bu sefer bırakmasam mi diye düşündüm

Yaaaaa, ay insallahh. Bu yıl bize uğurlu gelsin. Sizden de güzel haberler alacağım inaniyorum💜💜💜 sabirsizlikla bekliyorum

Kaçıncı gün embriyosu. Benim 5.gune test için 11.gun dedi, siz de yarına kadar bırakmayın ilaclari bence. 3.gun embriyosuysa zaten bırakmayın.

İki seferdir negatif aldık ve başka embriyomuz kalmadı bahçeci umut tüp bebek merkezinde Ebru Öztürk du doktorumuz memnundum ama iki sefer negatif alınca merkez değiştirmek istiyorum önerebileceğiniz yerler var ise çok mutlu olurum

Merhaba kizlar cok uzgunum kelimelerle ifade edemem pozitif alan herkese hayirli saglikli olmasi icin dua ediyorum ve bekleyen herkesin de sonucu pozitif olsun hayirla saglikla🤲🏻 benim 8. Gunum sabah kaset test negatif cikti ilk idrar degildi. Bende sakin kalmaya calistim ve kan tahlili verdim sonuc 0.5 bile degil 8. Gun icin bu negatif demek. Rabbim bizi sınıyor. Benim 3. Denemem ve dondurulmus baska embriyom yok

Son düzenleme:
İki seferdir negatif aldık ve başka embriyomuz kalmadı bahçeci umut tüp bebek merkezinde Ebru Öztürk du doktorumuz memnundum ama iki sefer negatif alınca merkez değiştirmek istiyorum önerebileceğiniz yerler var ise çok mutlu olurum
Canım işine karışmak gibi olmasın ama bende Ebru hocaya gidiyorum ve bence çok ilgili tavsiyelerine kulak versen o ne öneriyor

Merhaba kizlar cok uzgunum kelimelerle ifade edemem pozitif alan herkese hayirli saglikli olmasi icin dua ediyorum ve bekleyen herkesin de sonucu pozitif olsun hayirla saglikla🤲🏻 benim 8. Gunum sabah kaset test negatif cikti ilk idrar degildi. Bende sakin kalmaya calistim ve kan tahlili verdim sonuc 0.5 bile degil 8. Gun icin bu negatif demek. Rabbim bizi sınıyor. Benim 3. Denemem ve dondurulmus baska embriyom yok icimdeki seyi anlatamam tarifi var mi bilmiyorum
Allahım en kısa sürede kalbinden geçeni kabul etsin inşallah🙏🏻 Psikoloji çok önemli bu süreçte lütfen kafanı dağıtmaya çalış ve daha güçlü bir şekilde yeniden başla. Ben eminim inşallah güzel sonuçlar yakında❤️

Canım işine karışmak gibi olmasın ama bende Ebru hocaya gidiyorum ve bence çok ilgili tavsiyelerine kulak versen o ne öneriyor
Estağfurullah şöyle bende hidroselpenks yani tüpte sıvı birikme sorunu vardı iki kez ameliyat oldum birinde bir tüpüm alındı diğer ameliyatı ebru hoca yaptı ve tüpümü bağladı aslında şu an gözle görülür bir sorun kalmadı iki embriyo oluşmuştu ve ikisi de negatif oldu ebru hocada devam etmeli miyim yoksa başka bir yerde mi başlamalı mıyım bilemedim

Back