• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    56
Sık sık ayağa kalkıp tur atma imkanın yokmu.. o ağrılar çok can sikici oluyor 🥴 ben calismiyorum ama çocuklardan evden sebep hiç oturamiyorum ve gün sonunda kalçam yataktan kalkarken falan ağrı oluyor.. çok oturmakda çok ayakta kalmakta bu tarz rahatsızlıklar veriyor mutlaka maalesef..🙄 bu hafta magnezyuma başlayacağım bakalım etki edecek
aklıma geldikçe ayağa kalkıp geziniyorum ama sanırım ikiz olduğu için de ekstra bi ağrı oluyor. Dün kontrolüm vardı doktoruma söyledim ağrıları magnezyum,B12 ve demir verdi kullanmaya başlayacağım bugün. İnşallah kesilir bu ağrılarımız yoksa doğuma kadar çok zor :KK43:

aklıma geldikçe ayağa kalkıp geziniyorum ama sanırım ikiz olduğu için de ekstra bi ağrı oluyor. Dün kontrolüm vardı doktoruma söyledim ağrıları magnezyum,B12 ve demir verdi kullanmaya başlayacağım bugün. İnşallah kesilir bu ağrılarımız yoksa doğuma kadar çok zor :KK43:
Magnezyum cok iyi geliyor uyurken bile uyandiran agrilarim oluyordu gecti cok sukur

Merhaba kızlarrr, anlayanlar bana da yorum yapabilir mi? 11+5 haftalık
hhhhh.jpg

Merhaba canım ne kullanıyorsun ilaç olarak? Benim bugünden itibaren kademeli olarak düşürülüyor ilaçlarım. Estrofem bırakıyorum yarından itibaren içmiycem , deltacortril i de günde 1 e düşürmüştük yarından itibaren yarım içicem 1 hafta, 1 hafta da çeyrek içip onu da bırakıcam. Duphaston, progestan fitil 12. Haftaya kadar devam, clexane ve coraspin devam 7. Haftamdayım bu arada
merhaba, ben tüp bebek transfer hazırlığı aşamasındayım 18 şubatta transferim olacak ancak daha önce normal yolla gebelikten 4 düşüğüm var doktor bana bu süreçte tetradox ve deltacortril de verdi hap olarak sizde kullanıyormuşsunuz deltacortrili bu tekrarlayan düşük öyküsü sebebiyle mi veriliyor bu ilaç? içeriğine baktım epey ağır bir ilaç gibi görünüyor araştırırken yorumunuza denk gelince sormak istedim

benim de işim dolasıyla tüm gün masa başında oturmaktan sırtım ve bacaklarımın üst iç kısmı felaket ağrıyor. Hatta uyurken sağdan sola dönüyorum o bile ağrı yapıyor normal mi acaba
Gün içinde belirli araliklarla ayaga kalkip birkaç adim yurumekle kan dolaşımını düzenlemek fayda edebilir hep oturur pozisyonda kalmaktan muhtemelen

Colamerim tablet bu tip agrilarda gebelere onerilebiliyormus muhakkak dr danışın

merhaba, ben tüp bebek transfer hazırlığı aşamasındayım 18 şubatta transferim olacak ancak daha önce normal yolla gebelikten 4 düşüğüm var doktor bana bu süreçte tetradox ve deltacortril de verdi hap olarak sizde kullanıyormuşsunuz deltacortrili bu tekrarlayan düşük öyküsü sebebiyle mi veriliyor bu ilaç? içeriğine baktım epey ağır bir ilaç gibi görünüyor araştırırken yorumunuza denk gelince sormak istedim
Deltacortril tekrarlayan dusuk oykusu olanlara vucut bebegi reddetmesin diye ilacın immun sistemi baskilama gorevi nedeniyle veriliyor kortizon

İçinde minimal kortizon içeren bir ilaç, bagiiskligi biraz baskılayarak transfer edilen embriyonun vücut tarafından yabancı cisim onlarak algılanmasını onluyor. Hayırlı olsun transferiniz😊

Merhaba Güzel anneler öncelikle inşallah sağlıcakla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza Size bir sorum olacak Çin takvimi doğru çıkanlar oldumu aranızda 🥰

Merhaba Güzel anneler öncelikle inşallah sağlıcakla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza Size bir sorum olacak Çin takvimi doğru çıkanlar oldumu aranızda 🥰
Benim doğru çıktı. İlk kızımda da doğru çıkmıştı😇

Yaaaa benim en suçlu olduğum konu zero cola içtim kaç defa hem de, haftada iki defa illa ki içmişimdir. Ki ben nolur nolmaz diye nemlendirici bile sürmüyorum. Ama saçımı da boyasım. Offf kafam karışık valla dengelemeye çalışıyorum hiçbişeyi abartmadan. Keşke bende tiksinseydim en azından coladan :kızgın:
Canim nasil kola istiyor. Bazen esim meyveli soda iciyo bir kac yudum aliyorum. Gaz istiyor icim tovbe ya🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Back