• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Merhaba kizlar cok uzgunum kelimelerle ifade edemem pozitif alan herkese hayirli saglikli olmasi icin dua ediyorum ve bekleyen herkesin de sonucu pozitif olsun hayirla saglikla🤲🏻 benim 8. Gunum sabah kaset test negatif cikti ilk idrar degildi. Bende sakin kalmaya calistim ve kan tahlili verdim sonuc 0.5 bile degil 8. Gun icin bu negatif demek. Rabbim bizi sınıyor. Benim 3. Denemem ve dondurulmus baska embriyom yok
Çok iyi anlayorum sizi ben de bugün negatif olduğunu öğrendim benimde ikinci negatif çok zor bir süreç üzülmemek elde değil sadece üzüntümüzü yaşayıp toparlanıp tekrardan başlayacağız yapacak hiçbir şeyimiz yok maalesef

Merhaba kizlar cok uzgunum kelimelerle ifade edemem pozitif alan herkese hayirli saglikli olmasi icin dua ediyorum ve bekleyen herkesin de sonucu pozitif olsun hayirla saglikla🤲🏻 benim 8. Gunum sabah kaset test negatif cikti ilk idrar degildi. Bende sakin kalmaya calistim ve kan tahlili verdim sonuc 0.5 bile degil 8. Gun icin bu negatif demek. Rabbim bizi sınıyor. Benim 3. Denemem ve dondurulmus baska embriyom yok
Canım doktorunla görüştün mü yükselme ihtimali vardır belki çünkü test gününe daha 4 gün vardı onlar daha doğru bilgi verirler 😔

Estağfurullah şöyle bende hidroselpenks yani tüpte sıvı birikme sorunu vardı iki kez ameliyat oldum birinde bir tüpüm alındı diğer ameliyatı ebru hoca yaptı ve tüpümü bağladı aslında şu an gözle görülür bir sorun kalmadı iki embriyo oluşmuştu ve ikisi de negatif oldu ebru hocada devam etmeli miyim yoksa başka bir yerde mi başlamalı mıyım bilemedim
Ben de Fulya bahçecide Özkan beyin hastasıyım. Henüz transfer sonucunu almadım bugün transfer günü hariç 5. günüm o yüzden negatif pozitif bir şey söyleyemiyorum ama doktorumdan çok memnunum eğer düşünürseniz tavsiye ederim kendisini de

Çok iyi anlayorum sizi ben de bugün negatif olduğunu öğrendim benimde ikinci negatif çok zor bir süreç üzülmemek elde değil sadece üzüntümüzü yaşayıp toparlanıp tekrardan başlayacağız yapacak hiçbir şeyimiz yok maalesef
bunları gözlerim yaşlı şekildr okuyorum… 7 tane inşirah dinledim … imkanım olsa yüreklerinize yüreğime merhem sürebilsem… yapabildiğim tek şey dua … Mevlam yüzümüzü güldürsün inşallah…

bunları gözlerim yaşlı şekildr okuyorum… 7 tane inşirah dinledim … imkanım olsa yüreklerinize yüreğime merhem sürebilsem… yapabildiğim tek şey dua … Mevlam yüzümüzü güldürsün inşallah…
Bende öyle bi akıyor yaşlar bi siliyorum Allah razi olsun.. Amin canım amin

Canım doktorunla görüştün mü yükselme ihtimali vardır belki çünkü test gününe daha 4 gün vardı onlar daha doğru bilgi verirler 😔
Gorusmedim canım belki yazarım ama moralim cok bozuk hem zaten benim ilacli transfer olmadigi icin reglime iki gun var test gunume kalmadan belki belli olur ama bugun icin bu deger kotu bi deger poziitif olmaya calismak cok zor

Biliyorum hepsini biliyorum yaşamak üzülmek tekrar tekrar zor Rabbim yardim etsin bize ve bizim gibi bekleyen evlat isteyen herkese nasip etsin hayirlisiyla saglikla tez vakitte

Merhaba bir embriyologtan bireysel danışmanlık alan varmı ? Ne gibi faydalarını gördünüz ?

Kızlar benim çok şükür sonuç pozitif 813 beta rabbim hakkımızda hayırlısını versin kızlar hepinize dua ediyorum rabbim herşeyi gönlünüze göre nasip etsin umutlu olun hep hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayın hepinizi çok öpüyorum 💋
Çok sevindim sağ sağlim kucağınıza alın inşallah 🥰

@m
Evet ilki 17, ikincisi 39 🫣🤫🥲 nolur dua et böyle devam etsin 19 şubatta ikimizde sevinçle burada kutlayalimm birbirimizi inşallahhhh aminnn🎉💕
canim benim kan sonucum8. Gun negatif cikti bugun verdim. Doktor gunjnde tejrar ver dedi ama bakalim o gune kadar regl olmazsa m veririm insaAllah senin ve diger herkesin saglikla ilerler tutunur Rabbim kucagina saglikla almayi nasip etsin🤲🏻❤️ O OLENA MIRA canim senin de hayirli olsun Rabbim saglikla hayirla kucagina almayi nasip etsim betan cok iyi gelmis maşaAllah❤️🤲🏻

@m

canim benim kan sonucum8. Gun negatif cikti bugun verdim. Doktor gunjnde tejrar ver dedi ama bakalim o gune kadar regl olmazsa m veririm insaAllah senin ve diger herkesin saglikla ilerler tutunur Rabbim kucagina saglikla almayi nasip etsin🤲🏻❤️ O OLENA MIRA canim senin de hayirli olsun Rabbim saglikla hayirla kucagina almayi nasip etsim betan cok iyi gelmis maşaAllah❤️🤲🏻
Amin canım rabbim bu yolda bekleyenlere en koşa zamanda bu güzel haberi nasip etsin 🤲🏻

Merhaba herkese buraya 2025 şubat ayında transfer olan arkadaşları bekliyorum en son ocak ayında tablo yapılmış. 😅 Bana transfer olduğunuz tarih, yaşınız, transfer sonuç tarihiniz ve transfer edilen embriyonuz nedir özelden yada buraya yazarsanız tabloya ekleyebilirim ☺️ Sonuç tarihlerini de daha rahat görmüş oluruz. Kendimle başlıyorum. Herkesin pozitif sonuc almasını nasip etsin Rabbim hayırla sağlıkla🤲🏻☺️

Anne adayı🤰❤️YaşTransfer günüEmbriyoSonuç tarihi🤰Sonuç❤️
B birhemsiree 267 şubat5BB+19 şubat
O OLENA MIRA 334 şubat4AA17 şubat🤰😍
@mavms yesl266 şubat5. Gün18 şubat
@saripapatya10364 şubat3. Gün17 şubat
@nur411338 şubat3BB,4BB20 şubat
@ssgz2011
M mrvmra 317 şubat5.gün (çift)19 şubat
@UzayKeki306 şubat3AB18 şubat
@Jane Jetgil315 şubat4BC17 şubat
meryemcck_ meryemcck_ 256 şubat3. Gün18 şubat
@ftmbg356 şubat5. Gün18 şubat
6ayse1 6ayse1 336 şubat4AB16 şubat
@gulsn61303 şubat5. Gün15 şubat🤰😍
@oyez281 şubat5. Gün14 şubat🤰😍
@sevgili394010 şubat3. Gün22 şubat
@kbyndr353 şubat3. Gün14 şubat🤰😍
@yogismom373 şubat5. Gün14 şubat🤰😍
@aslanbebe323 şubat5. Gün17 şubat
@backpacker123293 şubat4AA15 şubat🤰😍
@elifbsraaa1271 şubat3. Gün13 şubat🤰😍
@ozlemkiz344 şubat5. Gün (çift)16 şubat😥
@albet263 şubat5AB12 şubat🤰😍
@limonyildizi3712 şubat4AA24 şubat
@ebru181354 şubat3. Gün (çift)15 şubat
@tugbayusuff443 şubat5. Gün13 şubat😥
Z zeynepcimsakin 2810 şubat4BB22 şubat
@hayalimsinbebek233 şubat3. Gün15 şubat
@cigdem84408 şubat5.Gün (çift)20 şubat
@BBayanfluu2810 şubat5. Gün (çift)20 şubat
@payni3313 şubat5. Gün(çift)24 şubat
@duygukarakok3815 şubat3. Gün27 şubat
L LaLw12 276 şubat4AA16 şubat
@Nergizz28524212 şubat5. Gün22 şubat
@Nurnye248 şubat5. Gün (çift)18 şubat
@helloilko2819 şubat3AB (çift)28 şubat
@poncikobella3918 şubat5. Gün01 mart
@memurhanim3513 şubat5. Gün (çift)24 şubat
@umutemek3114 şubat3.gün26 şubat
@waitforyourmiracle2717 şubat29 şubat
@ryhnwomen345 şubat5. Gün17 şubat
@birmasummormenekse113110 şubat4BB22 şubat
E esma253 236 şubat4BB18 şubat
@Sdfkzgl3014şubat5.gün24 şubat
@mira tt2710 şubat6. Gün21 şubat
@bluequeen3713 şubat4. Gün25 şubat
@baytarpinar3614 şubat3. Gün26 şubat
Merhaba sonucum pozitif

Kızlar benim çok şükür sonuç pozitif 813 beta rabbim hakkımızda hayırlısını versin kızlar hepinize dua ediyorum rabbim herşeyi gönlünüze göre nasip etsin umutlu olun hep hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayın hepinizi çok öpüyorum 💋
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰

Rabbim tez zamanda hayallerinizi nasip etsin benim iki transferim de negatif olmuştu anlıyorum sizi hiçbir söz yada şey çare olmuyor ama bebiş iniz için sağlam durmanız gerekiyor 🙄

Back