- 28 Eylül 2024
- 1.008
- 423
- 38
- 25
Benimde öyle olur büyük ihtimalle yinedecanım benim de ters :)) benim 4 aylık sonuna kadar alttam muayene ile gördü :)) karnım iyice cıkınca karınla gördü :))
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde öyle olur büyük ihtimalle yinedecanım benim de ters :)) benim 4 aylık sonuna kadar alttam muayene ile gördü :)) karnım iyice cıkınca karınla gördü :))
bir zararı yok kokma canımBenimde öyle olur büyük ihtimalle yinede10gun sonra iyice sıkışık gel dedi ama o zamanda göreceğini düşünmüyorum
Yok korkmuyorum doktor zaten bugün de çok kısa tuttu süreyibir zararı yok kokma canım![]()
Bebişi gorsem icim rahat ederdi bi nebze olsa ama onuda goremedim umarim hersey yolundadir7 haftada da görünebilirmiş kalp atışı sanırım. Erken gittin demek![]()
Hayır vajinal doğumSezaryen mi acaba
İlk haftalar inanılmaz iştahlıydım ama 5.haftanın ortalarından itibaren aynı şekilde bıçak gibi kesildi. Saatlerce düşünüyorum canım bişey çekse de yesem diye ama yok.. kahvaltıda mercimek çorbası falan içiyorum akşamları da artık tost falan yiyebiliyorum yok yumurta yok avokado falan mümkün değil yani. He zararlı bişey yemiyorum ama faydalı yediğim de söylenemezKızlar istahlar ne durumda ben hala bisey yiyemiyorum canım da istemiyo![]()
Insallah keseniz yarin gorulebilir. Beta degeri 5000lerden sonra dış gebelikte igne kullanmayabiliyorlar, nacizane tavsiyem yarin insallah tecrubeli uzman ve son teknoloji cihazi olan bir yerde muayene olursunuz ve tuplerde birsey gorulmez. Zaman yonetimi cok onemli disgebelikte, ben farkinda degildim, benim 5 gun icjnde degerlerim 600den 5500 e cikmisti ve igne kullanilamadi, sag tupum alindi. Ama bu acelecilik birtaraftan yanlis karar aldirmamali tabii, bu sebeple uzman ve ultrason cok onemli..Merhaba kızlar bugün doktora gittim kese gözükmedi 980den bi hafta sonra betada 2500lerde çıktı sağlıklı artış olmamış alttan da baktı ama rahimde kese göremedi dış gebelikten süphelendi doktor ama onu da göremedi yarın başka doktora gidicem daha önce basına gelen oldu ne yapmam lazım
evet kesinlikle yasakmış. akupunkturu bi sorucam doktoruma bakalımAmin canım amib hepimize rabbim güç kuvvet versin. Doktora sordun mu peki? Yasak mı dedi
benımde hiç yok iştahım zoraki yiyorum ama bazende asırı acıkıyorum cok degısık. Kokulara hassasıyetım var amaKızlar istahlar ne durumda ben hala bisey yiyemiyorum canım da istemiyo![]()
Onemli olan degerin katlanarak ilerlemesi gec dollenme olunca beta basta dusuk cikar ki sizin deger kotu degil kese icin cok erkenMerhaba, bebişli anneler hepinize hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin.
Bugün bende hamile olduğumu öğrendim ama biraz kafam karışık açıkcası sizlerin tecrübesiyle yardımcı olur musunuz? Son adet tarihim 6 ocak. Bat maks 7 şubat Ayın 22snde korumalı, 28nde korunmasız ilişkim oldu. Genelde 30-32 günde regl olurum. 1 haftalık gecikmem var. 4 gün önce alttaki silik olan test ile şüpheye düştüm, dün de diğer testim daha belirgin çıktı bugün ultrasonda kese görünmedi beta 289.8, umarım sağlıklı bir gebeliktir geç döllenme diye birşey duydum olabilir mi böyle birşey? Değerim düşük değil mi? Yoksa iyi mi?
TutarımRamazan’da oruç tutacak mısınız?
Valla aynısını yaşıyorum bıçak gibi kesildi yemek yemeyi özledim ama sevdiğim şeyleri bile tuketemiyorum artık canım hiç istemiyor ama çoğu kişinin iştahı açılmışİlk haftalar inanılmaz iştahlıydım ama 5.haftanın ortalarından itibaren aynı şekilde bıçak gibi kesildi. Saatlerce düşünüyorum canım bişey çekse de yesem diye ama yok.. kahvaltıda mercimek çorbası falan içiyorum akşamları da artık tost falan yiyebiliyorum yok yumurta yok avokado falan mümkün değil yani. He zararlı bişey yemiyorum ama faydalı yediğim de söylenemez![]()
Ya koku hassasiyeti çok kötü yemek bile yaptırmıyor insanabenımde hiç yok iştahım zoraki yiyorum ama bazende asırı acıkıyorum cok degısık. Kokulara hassasıyetım var ama
Herseyi yemek istiyorumKızlar istahlar ne durumda ben hala bisey yiyemiyorum canım da istemiyo![]()
Maşallah her besin bebisine şifa olsunHerseyi yemek istiyorum![]()
Teşekkür ederim cnm AminMaşallah her besin bebisine şifa olsun![]()
BendeHerseyi yemek istiyorum![]()
Tutarım demeden önce doktordan tavsiye al canım asla önermiyorlar çünküTutarım