- 14 Ekim 2024
- 124
- 81
- 13
- 30
- Konu Sahibi birhemsiree
Doktoruma attim sonuc super haftaya kontrole gel dedi baska kan ver demediÇok iyi cokkkk bdha kan vercen mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktoruma attim sonuc super haftaya kontrole gel dedi baska kan ver demediÇok iyi cokkkk bdha kan vercen mi
Gözünüz aydınO kadar mutluyum ki allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin![]()
Kaçıncı günün bugün kaç çıktı canımBen de dayanamayıp test verenlerdenim benim de pozitif çıktı çok şükürrabbim isteyen herkese hayırla sağlıkla kolaylıkla nasip etsin
Gerçekten üstüne yatamıyorum vurulduğum gün resmen popom çürüdüKızlar bu Progestan iğne çok acıtıyor popoyu yok mı bunun bi çaresi![]()
Gözünüz aydın hayırlı olsunHamileyimallahım isteyen herkese nasip etsin,namazlarımda dualarımdasınız .
11. Gün 386 çıktı canımKaçıncı günün bugün kaç çıktı canım
Allah hayırla sağlıkla kolaylıkla kavuştursunO kadar mutluyum ki allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin![]()
Hayırlı pozitif sonuçlara ulaşırız inşallah aynı gün transfer olmuşuzArkadaşlar birşey sormak istiyorum benimde bugün transferim oldu ama iğne ve ilaçları kullanmaya devam ediyorum günde 1kez oksapar , günde 1progestan iğne ve 3 fitil, günde 2 prolutex, ve günde 3 kez etrofem sizde bu ilaçları kullanıyor musunuz ve yan etki yapıyor mu
Rabbim tez zamanda pozitif görmenizi bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBen elendim kızlar siz devam edin
Bende kan verdim sonuç 0
Pozitif çıkanların gözü aydın bekleyenlerde inşallah güzel sonuçlar alırlar
Rabbim tez zamanda hayırlısını sağlıklısını kolaylıkla nasip etsin canımBen elendim kızlar siz devam edin
Bende kan verdim sonuç 0
Pozitif çıkanların gözü aydın bekleyenlerde inşallah güzel sonuçlar alırlar
Ben göbekten kullaniyorum. Sonra promester onu kalcadanGerçekten üstüne yatamıyorum vurulduğum gün resmen popom çürüdüama değer sonu güzel olsun da çekerim
Hayırlı olsun canımm11. Gün 386 çıktı canım
KesinlikleGerçekten üstüne yatamıyorum vurulduğum gün resmen popom çürüdüama değer sonu güzel olsun da çekerim
Aminnn çok sevindimBen de dayanamayıp test verenlerdenim benim de pozitif çıktı çok şükürrabbim isteyen herkese hayırla sağlıkla kolaylıkla nasip etsin
Sağol canım teşekkür ederim sana da hayırlı olsunHayırlı olsun canımm
Teşekkür ederim Allah bekleyen herkesin kucağını sağlıkla kolaylıkla doldursunAminnn çok sevindim![]()
Canım daha yeni beta salgılamaya başladı bebiş. 5. Gün çok erken kan vermişsin 12. Güne katlanarak devam edecek benceYaa içim ferahladi bir nebze olsa. Benim 5.günde 17 çıkınca kaygilandim inşallah sizin gibi olur![]()
Amin inşallah canımSağol canım teşekkür ederim sana da hayırlı olsunhayırla sağlıkla kolaylıkla kavuştursun Allahım