• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    1
Kızlarım avokodoyu püre gibi ezeceksiniz az zeytinyağ, az limon, çok hafif sarımsak tozu, tuz ekleyip veya sarımsak tozu olmadan da yiyebilirsiniz. Ekmek kızartıp üstüne sürebilirsiniz, sandviç tarzı yapabilirsiniz. 2 tane iyi haşlanmış yumurta, kaşar peynir, yeşilliklerle süper bir kahvaltı menüsü olur 🥰
Teşekkür ederiz böyle deniyecem inşallah tadı güzel olur🥰

Merhaba, bebişli anneler hepinize hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin.
Bugün bende hamile olduğumu öğrendim ama biraz kafam karışık açıkcası sizlerin tecrübesiyle yardımcı olur musunuz? Son adet tarihim 6 ocak. Bat maks 7 şubat Ayın 22snde korumalı, 28nde korunmasız ilişkim oldu. Genelde 30-32 günde regl olurum. 1 haftalık gecikmem var. 4 gün önce alttaki silik olan test ile şüpheye düştüm, dün de diğer testim daha belirgin çıktı bugün ultrasonda kese görünmedi beta 289.8, umarım sağlıklı bir gebeliktir geç döllenme diye birşey duydum olabilir mi böyle birşey? Değerim düşük değil mi? Yoksa iyi mi?
Regl günlerin uzun geç döllenme olabilir cnm 2 gün sonra betayi tekrarla hayırlısı olsun inşallah

Merhaba kızçeler galiba bende bu gruptayım idrar testlerim pozitif silik filan değil net bir şekilde pozitif. Sat 16 Ocak bat bu gündü. Daha kan veremedim zaten Çarşamba günü hastaneye gidecez orda öğreniriz. Hepimize sağlıklı bir hamilelik diliyorum 🥰♥️☺️🌹🌹
Yaş 29
İkinci gebelik ilk çocuğum olacak 12 haftalık düşük yaptım ilk gebeliğimde

Bende dikkat edemiyorum malesef çalısıyorum cunku. Eşimde aşırı yoğun calısıyor. Temizlik vs. Gecen gün bir ev süpürdü sağolsun elinden aldım vura kıra heryere😀 yavas yavas yapıyorum artık yapcak bişey yok Allah korusun diyerek yaşayacak ömrü varsa diyerek idare ediyoruz:) Ağır kaldırmıyorum sadece birde beslenmeye dikkat ediyorum. Zaten meslegim bu. Vertigom olmasa ah hayat daha kolay olabilirdi:(
Vertigo gerçekten hayatı zindan ediyor arkadaşımda var geçenlerde de eşimde tuttu allah yardımcın olsun kuzum inşallah hiç uğramaz hamilelik boyunca

Vertigo gerçekten hayatı zindan ediyor arkadaşımda var geçenlerde de eşimde tuttu allah yardımcın olsun kuzum inşallah hiç uğramaz hamilelik boyunca
inşallah canım ilaçta alamıyorum. Tek çarem dua suan. Allah hepimize güzel bir hamilelik geçirmemizi nasip etsin

Kızlar bugün doktorum bana verdiği kağıt içinde güzel bilgiler inşallah sizede faydalı olur🥰🌸

Eklentiler

• IMG20250214193121.jpg
    IMG20250214193121.jpg
    157,3 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG20250214193140.jpg
    IMG20250214193140.jpg
    210,1 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG20250214193201.jpg
    IMG20250214193201.jpg
    176 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG20250214193218.jpg
    IMG20250214193218.jpg
    149,5 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG20250214193513.jpg
    IMG20250214193513.jpg
    107,8 KB · Görüntüleme: 59
Ay ben arada cips yiyordum bugün doktor öyle uyarınca onuda kesicem canım çok çekerse bazen yiyecem😂
Patos yerken okudum 🤭😅 cok canım isteyince en fazla 2 tane yiyeceğim diyip kendime söz verip yiyiverdim. Ama daha dikkatli olurum inşallah. Hazır kurabiye de yedim bugün biraz fazla kaçırdım😪 tutamadım kendimi

Merhaba arkadaşlar 7 buçuk aylık bebeğimle bende sizin aranıza katılmış bulunmaktayım iki gün önce yazmıştım buraya beta 78 çıkmıştı bugün 162 ye yükselmiş henüz kese vs görmeye gitmedim 🥰 bebeğim küçük olduğu için biraz korku içerisindeyim ama çok şükür
Sezaryen mi acaba

Patos yerken okudum 🤭😅 cok canım isteyince en fazla 2 tane yiyeceğim diyip kendime söz verip yiyiverdim. Ama daha dikkatli olurum inşallah. Hazır kurabiye de yedim bugün biraz fazla kaçırdım😪 tutamadım kendimi
😂😂 Bence çok yememek lazım ayda bir kereden bir şey olmaz inşallah

Bende dikkat edemiyorum malesef çalısıyorum cunku. Eşimde aşırı yoğun calısıyor. Temizlik vs. Gecen gün bir ev süpürdü sağolsun elinden aldım vura kıra heryere😀 yavas yavas yapıyorum artık yapcak bişey yok Allah korusun diyerek yaşayacak ömrü varsa diyerek idare ediyoruz:) Ağır kaldırmıyorum sadece birde beslenmeye dikkat ediyorum. Zaten meslegim bu. Vertigom olmasa ah hayat daha kolay olabilirdi:(

Allah şifalar versin, vertigo zor gerçekten

😂😂😂Ay valla ben çok sıkışık gitmedim rahim ters olunca dedim üstten zor görür zaten hiç göremedi alltan baktı öyle gördü
canım benim de ters :)) benim 4 aylık sonuna kadar alttam muayene ile gördü :)) karnım iyice cıkınca karınla gördü :))

Back