- 3 Mayıs 2024
- 66
- 93
- 3
- 27
Ben dün restoranda şey bunun 1.5 porsiyonu yok mu sizde dedim az önce de 3 tabak yemek yedim yalnız değilsinHerseyi yemek istiyorum![]()
![Smiling face with tear :smiling_face_with_tear: 🥲](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f972.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dün restoranda şey bunun 1.5 porsiyonu yok mu sizde dedim az önce de 3 tabak yemek yedim yalnız değilsinHerseyi yemek istiyorum![]()
Çok sevindim gözün aydınGittim aşkım çok şükür bir sorun yok progestan kullanmaya devam et ilişki de yasak dedi![]()
Yaa kızlar çok iyisinizBen dün restoranda şey bunun 1.5 porsiyonu yok mu sizde dedim az önce de 3 tabak yemek yedim yalnız değilsin![]()
açlıktan ziyade susuzluk iyi birşey değil gebelikte canım. Tabıkı sen bilirsin ama Allah bile izin vermişken zorlama derimTutarım demeden önce doktordan tavsiye al canım asla önermiyorlar çünkü
Teşekkür ederimÇok sevindim gözün aydın![]()
MaşallahBen dün restoranda şey bunun 1.5 porsiyonu yok mu sizde dedim az önce de 3 tabak yemek yedim yalnız değilsin![]()
Haftaya randevum var zaten sorucam, aslında tek böbrekliyim sorun olabilir onu düşünemedim.Tutarım demeden önce doktordan tavsiye al canım asla önermiyorlar çünkü
Evet yapılan yer morarıyor çok normal morarması yağlı bölgeye yap göbekte, kol ve bacağa bence bebiş büyüdükten sonra başlaKızlar 2 günden beri kan sulandırıcı iğne yapıyorum . İğnenin değdiği her yer mosmor oldu ve etrafına yayıldı. Herkeste böyle mi oluyor acaba
Yaa kızlar çok iyisinizben kürtajdan sonra 4 kilo aldım duygusal açlıktan fazla yedim sanırım. Şimdi geriliyorum daha çok kilo alacağım diye. Daha çok başındayım ama iştahım çok açıldı. Sabahları sağlıklı başlayıp akşamları çok yiyorum. Ve gece geç yattığım için gece bir anda karnım acıkıyor. Hiç yokken bir anda oluyor
yedikten sonra da pişman oluyorum çok kilo alacağım diye
Ay valla okudum da yorumları herkesin iştah yerinde maşallahBen dün restoranda şey bunun 1.5 porsiyonu yok mu sizde dedim az önce de 3 tabak yemek yedim yalnız değilsin![]()
Canim beslenme ile ilgili notta varmi buraya atabilirmisin rica etsemBen tutmayı düşünmüyorum doktorumunda verdiği kağıtta yazıyor
Of gerçekten ya bende daha hiç bir şey yokken pantolonlar sıkmaya başladıAy valla okudum da yorumları herkesin iştah yerinde maşallah
Valla ben bi de türkiye’ye gelmişken özlediğim her şeyi yiyorum. Kilo aldığımı hissediyorum tartılmadım açıkcası kaçım bilmiyorum şu anda. Bikaç gün önce iyice ödem gibi bişe de olmuştum. Şaka gibi 2 hafta önce giydiğim kot pantalonuma giremiyorum karnım şişmiş. Çok erken değil mi diye içimden geçirdim. Gaz da yapıyo süreç bi yandan da yiyoruz, e tabi minikler de gelişiyo. Ama bu şekilde bu hızla kilo almaya devam edersem sıkıntı.
Dün muayenede doktoruma da söyledim bi diyetisyenle görüşüp öyle ilerle istersen dedi bana.![]()
Merhaba gözünüz aydınKalp atışını gördük kızlar![]()
Yolk sac tan sonra bende öyle olmultum ama 2 gündür çok çok fenayım. Özellikle akşamlarım zehir. Kalp atmaya başladı diye umuyorumAnnelerim merhaba nasılsınız5+6 dayım kese göründü, hayal meyalde yolk sac göründü. Ama 2 gündür neredeyse hiçbir belirtim kalmadı. Arada bir midem bulanıyordu bir de göğüs hassasiyetim vardı ikisi de neredeyse bitti. Böyle olan var mı normal mi acaba
Göbek üst alt çok morarıyo. Sağda solda daha az acıyan bi nokta var. Oralara üst üste yapsam da bir şey olmuyo. Hele üste hiç bulaşmayın. Gayet de normal morluk. Benim tüp bebek bir ara günde iki idi. Hemşirem öncesinde sonrasında buz koymamı söyledi faydalı oluyo o da. Sonradan bölgeyi bulunca bıraktım buzu. Her vücudun öyle az hissettiği bir nokta var deneye deneye bulursunuzKızlar 2 günden beri kan sulandırıcı iğne yapıyorum . İğnenin değdiği her yer mosmor oldu ve etrafına yayıldı. Herkeste böyle mi oluyor acaba
ovalama mı yapıyorsunuz acaba pamukla falan ovalamayın sert bastırmayın morartır internette videoları var izleyinKızlar 2 günden beri kan sulandırıcı iğne yapıyorum . İğnenin değdiği her yer mosmor oldu ve etrafına yayıldı. Herkeste böyle mi oluyor acaba
Hosgeldin canim hayirli haberlerle dönersin inşallahMerhaba kızçeler galiba bende bu gruptayım idrar testlerim pozitif silik filan değil net bir şekilde pozitif. Sat 16 Ocak bat bu gündü. Daha kan veremedim zaten Çarşamba günü hastaneye gidecez orda öğreniriz. Hepimize sağlıklı bir hamilelik diliyorum
Yaş 29
İkinci gebelik ilk çocuğum olacak 12 haftalık düşük yaptım ilk gebeliğimde