- 9 Mart 2019
- 1.572
- 1.645
- 133
- 33
- Konu Sahibi birhemsiree
Merhaba canım kanı transferin laçımcı günü verdin? Hayırlı olsun çok sevindim5. gun tek embriyo![]()
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
![Palms up together :palms_up_together: 🤲](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım kanı transferin laçımcı günü verdin? Hayırlı olsun çok sevindim5. gun tek embriyo![]()
11. Gunde verdimMerhaba canım kanı transferin laçımcı günü verdin? Hayırlı olsun çok sevindimben de 29 ocakta transfer olmuştum şükürler olsun
![]()
Gözünüz aydın belirtiniz var mıydıDoktoruma attim sonuc super haftaya kontrole gel dedi baska kan ver demedi
Hayırlı olsun belirtiniz var mıydıDoktoruma attim sonuc super haftaya kontrole gel dedi baska kan ver demedi
Hayırlı olsun canım çok güzel11. Gunde verdim
Tesekkurler allah bekleyen herkese pozitif gostersin insallahHayırlı olsun belirtiniz var mıydı
Ya inşallah bu sayfada olmak sizle dertleşmek o kadar güzel o kadar ıyı gelıyor ki anlatamam![]()
12. Gune kadar bekle canim yanlos gostermis olabilir sakin olmaya calisBugün 8. Günüm 6 ve 7. Günde yaptığım testlerde silik çizgi çıkmıştı belirtilerin de var ama bugün yaptığım testte çıkmadı sizce neden olabilir markası predector du
Üzüldüm Allah gonlune ferahlik versin inşaAllah canımBen elendim kızlar siz devam edin
Bende kan verdim sonuç 0
Pozitif çıkanların gözü aydın bekleyenlerde inşallah güzel sonuçlar alırlar
İnşallah Rabbim sevindirir sizi vakti gelinceBen elendim kızlar siz devam edin
Bende kan verdim sonuç 0
Pozitif çıkanların gözü aydın bekleyenlerde inşallah güzel sonuçlar alırlar
Tebrik ederim hayırlı olsunBen de dayanamayıp test verenlerdenim benim de pozitif çıktı çok şükürrabbim isteyen herkese hayırla sağlıkla kolaylıkla nasip etsin
Sağol canım senin ne zman test gününB backpacker123 G gulsn61zzzeyzeyyy tebrik ederim kizlar hayirli olsun hamiş sayılarımız artiyor maşaAllah duanizda bizi de unutmayin Allah saglikla hayirla kucaginiza almayi nasip etsin ve bizlere de bekleyen herkese
![]()
Canım erken gebelik testi al bir de hem 8. Gun belki sonra yukselir belirtin var miydiBen de bugün 8. Günümdü kaset test yaptım negatif çıktı
Hafif kasık ağrısı gaz var ama bilemiyorum o kadar ilaç iğne kullanıyoruz ki bunların etkisi miCanım erken gebelik testi al bir de hem 8. Gun belki sonra yukselir belirtin var miydi
Canım benim 19 unda test gunum herkes yapinca merak da etmiyor degilimSağol canım senin ne zman test günün
Onlar olmasi da bir ihtimaldir tabiki ama kaset testte cikmayabilkr canım tekrarla testini bence erken gebelik ile yada kafani hic bulandirma test gununu bekle ne zamandi sonuc gunuHafif kasık ağrısı gaz var ama bilemiyorum o kadar ilaç iğne kullanıyoruz ki bunların etkisi mi
Pazar günü test günüm . Elimde 1 tane daha kaset test sabah sabah idrarıyla tekrar edeyim diyorum zaten her halükarda pazar kan vereceğim bakalım . Oğlumda 9. Gün öğrenmiştim kanımda 259 çıkmıştı. Bunda da 8. Gün en azından silik olur diye düşünmüştüm. Nasip artık Dünyada nasibi varsa gelecek yoksa yapacak bir şey yok …Onlar olmasi da bir ihtimaldir tabiki ama kaset testte cikmayabilkr canım tekrarla testini bence erken gebelik ile yada kafani hic bulandirma test gununu bekle ne zamandi sonuc gunu
Merhaba bir onceki postta konusmustuk. İkimizde dr. Alper beyin hastasiyiz. Nasil gidiyor belirti filan varmiOlumsuz düşünme cnm benim. Seni umutsuz gördüm sanki ben. Böyle yapma bebeğini de üzme cnm