• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Hayırlı olsun belirtiniz var mıydı
Tesekkurler allah bekleyen herkese pozitif gostersin insallah🙏🏻bende transfer sonrasi asiri gaz problemi oldu, sonra gogus hassasiyeti, arada sirada kasik agrisi oldu en son surekli uyukluyordum bence en belirgin belirti bu isyerinde evde hic uyumamisim gibi sadece esniyordum ve gozumu kapattigim gibi uyuyordum.

Ya inşallah bu sayfada olmak sizle dertleşmek o kadar güzel o kadar ıyı gelıyor ki anlatamam ❤️🙏

Bugün 8. Günüm 6 ve 7. Günde yaptığım testlerde silik çizgi çıkmıştı belirtilerin de var ama bugün yaptığım testte çıkmadı sizce neden olabilir markası predector du
12. Gune kadar bekle canim yanlos gostermis olabilir sakin olmaya calis ☺️

Hafif kasık ağrısı gaz var ama bilemiyorum o kadar ilaç iğne kullanıyoruz ki bunların etkisi mi
Onlar olmasi da bir ihtimaldir tabiki ama kaset testte cikmayabilkr canım tekrarla testini bence erken gebelik ile yada kafani hic bulandirma test gununu bekle ne zamandi sonuc gunu

Onlar olmasi da bir ihtimaldir tabiki ama kaset testte cikmayabilkr canım tekrarla testini bence erken gebelik ile yada kafani hic bulandirma test gununu bekle ne zamandi sonuc gunu
Pazar günü test günüm . Elimde 1 tane daha kaset test sabah sabah idrarıyla tekrar edeyim diyorum zaten her halükarda pazar kan vereceğim bakalım . Oğlumda 9. Gün öğrenmiştim kanımda 259 çıkmıştı. Bunda da 8. Gün en azından silik olur diye düşünmüştüm. Nasip artık Dünyada nasibi varsa gelecek yoksa yapacak bir şey yok …

Back