• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
Çok şükür olmadı evet canım. Hatta sormuştum fitil olarak mı alayım dedim pek önermiyorum ağız yoluyla daha iyi etki yapar dedi. Ağzından cımbızla laf aldım zaten değiştirdim doktoru 😬
Ya bişey sorcam konudan bağımsız 😄 yazılan şeylere emoji yapıyosunuz ben yapamıyorum onu sadece beğenebiliyorum😅😅😅
Nasıl oluyor o beni bir aydınlatın🤪
Kendimi yeni sosyal medya kullanmaya başlayan yaşlılar gibi hissettim ama yok aradım taradım emoji koyamıyorum 🤣

Ay gözün aydın canım ❤️ gönlüne göre olsun 🎀

Ben düzenli takip edecek doktorumu bulamadım hala ya. Devletten randevu almak çok zor alsan da orda ikili test yapılmıyor burda detaylı yok. Valla çok sinirlerim bozuldu. Özele gitmek istemiyorum şu an öyle bir bütçe ayiramayacagim ne yazık ki. Neyse bakalım her şeyin bir hayiri vardir inşallah ❤️
Ya ben kendime sağlık sigortası yaptırdım. Gebeliği kapsamadığı için göztepeye gidiyorum. Göztepede de doğururum Allah nasip ederse. Ama devlet sancı odası en büyük kabusum. Bilmiyorum mecburum devlette doğurmaya çünkü 90bin liradan başlayan doğum ücretleri beni fazlasıyla aşıyor. 2li test istanbulda zeynep kamil yapıyor. İzmirde yapan devlet yoksa mecbur detaylı 2li gibi kritik veriler için belki sen sadece o tetkikleri yapabilirsin özelde. Çaresiziz abartılı fiyat artışlar gerçekten çok enteresan. On yıl önce oğlumu 1500 e doğurmuştum epidural normal. Hadi 10 katı fiyat artsın 15k olsun. Gerçekten enteresan ve komik

Ya bişey sorcam konudan bağımsız 😄 yazılan şeylere emoji yapıyosunuz ben yapamıyorum onu sadece beğenebiliyorum😅😅😅
Kendimi yeni sosyal medya kullanmaya başlayan yaşlılar gibi hissettim ama yok aradım taradım emoji koyamıyorum 🤣
Beğen butonuna uzunca bas 😄

Eklentiler

• 1000002247.jpg
    1000002247.jpg
    100,1 KB · Görüntüleme: 40
Beğen butonuna basılı tut sonra orda emojiler çıkıyor seçtiğine tıkla. Bilmem anlatabildim mi. Beğen butonu da her yorumun sağ aşağısında.

Kanama alanı geçmiş şükür. Fakat önceki dr 14. Haftaya kadar progestan kullan demişti. Bugünkü bırak dedi. Napiyim kızlar ben? Devletin de işte böyle sorunu var. Bir gördüğünü bir daha görmüyorsun. Ama özele gitmem yeminliyim.

Back