Aslnda hic bir sorun yok ama adet olacakmisim gibi sancilarim cok fazla önlem amacli vermisti.tesekkur ederim insallah bir sorun olmazEvet çok normal ağrısının yanında kalçayı da morartır ama ağızdan veya vajinal alınan progestana göre etkisi daha fazla. İnşallah faydasını görürsünüz
Benim de erkek olursa yağız olacakBizim Yağız olacak canım
Kaan güzeldi bence, Mehmethan bilemedim .
Sanırım ben de Mehmet Han koyacağım gitttikçe ısınmaya başladım anlamı da çok güzelBenim de erkek olursa yağız olacakama daha cinsiyeti belli değil
Adıyla yaşasın inşallahSanırım ben de Mehmet Han koyacağım gitttikçe ısınmaya başladım anlamı da çok güzelmethedilen, övülmüş, hamd eden hükümdar anlamına geliyor
Bir tartışmaya girmiştir herhalde
Geçen ben de ceza almıştım
İnstagramda şira mercan var ben biraz onu izlemiştimçok detaya hakim değilim ama g,ğ,ö,ü harflerinin isimlerde enerjisi çok iyi değilmiş.
Aaa nerden bilecekler diyecem de neyse ban falan yemeyim simdi
DoğrudurSeneler önce bile yakalanıp banlanmıştık biz. Ama hala o WhatsApp grubu aktif
Adıyla yaşasin inşallahSanırım ben de Mehmet Han koyacağım gitttikçe ısınmaya başladım anlamı da çok güzelmethedilen, övülmüş, hamd eden hükümdar anlamına geliyor
DoğrudurBizde vazgeçtik zaten
Yaaa numerolog musunuz çok severim inanırım öyle şeylereBen kendim numerologum.
Yok öyle bir şey.
İsim tek başına ele alınamaz, soyad da önemlidir. Şu harf kötü falan da denemez. Ki tam mükemmel isim diye bir şeye de denk gelmedim yani.
Seneler önce bile yakalanıp banlanmıştık biz. Ama hala o WhatsApp grubu aktif
Bn de aşırı özledim sigarayı yaBende özledim valla sigarayı
Niye gitti sayfa yöneticimizdi o bizim gitmesi çok saçma amaB Buffalosos olmayınca da buraların hiç tadı yok
Kesinlikle bende öyle geçiriyordum tam içimden siz yazdınızB Buffalosos olmayınca da buraların hiç tadı yok
Cinsiyet öğrenildiyse ufak ufak kiyafetlerden başlanabilir ama hepsini bir yerden toptan almayın sonra bir başkasını görünce insanın onu da alası geliyorKızlar simdi biz bebeklere ne almaya başlayalım ilk önce mesela ben şu indirimde olan juno yatak dışında henüz hic bi şey almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?