2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Evet çok normal ağrısının yanında kalçayı da morartır ama ağızdan veya vajinal alınan progestana göre etkisi daha fazla. İnşallah faydasını görürsünüz
Aslnda hic bir sorun yok ama adet olacakmisim gibi sancilarim cok fazla önlem amacli vermisti.tesekkur ederim insallah bir sorun olmaz

İnstagramda şira mercan var ben biraz onu izlemiştim çok detaya hakim değilim ama g,ğ,ö,ü harflerinin isimlerde enerjisi çok iyi değilmiş.

Ben kendim numerologum.
Yok öyle bir şey.
İsim tek başına ele alınamaz, soyad da önemlidir. Şu harf kötü falan da denemez. Ki tam mükemmel isim diye bir şeye de denk gelmedim yani.

Aaa nerden bilecekler diyecem de neyse ban falan yemeyim simdi

Seneler önce bile yakalanıp banlanmıştık biz. Ama hala o WhatsApp grubu aktif

Yaaa numerolog musunuz çok severim inanırım öyle şeylere

Şaka gibi yazdığın içeriği silince ceza alındığını bilmiyordum saçmaymış Allah tan silmemişiz

Kızlar simdi biz bebeklere ne almaya başlayalım ilk önce mesela ben şu indirimde olan juno yatak dışında henüz hic bi şey almadım

Kızlar simdi biz bebeklere ne almaya başlayalım ilk önce mesela ben şu indirimde olan juno yatak dışında henüz hic bi şey almadım
Cinsiyet öğrenildiyse ufak ufak kiyafetlerden başlanabilir ama hepsini bir yerden toptan almayın sonra bir başkasını görünce insanın onu da alası geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…