• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Evet onu da duydum da almadım açıkçası her dk dinlerim bırakmam diye 🤣 bugün de ilk defa stetoskopla dinledim sağlıkçı mısınız sizde 😊
Bende her dk dinlerim diye korktum aslinda ama sonra rutine oturttum 3-4 günde bir dinliyorum iyi oluyor 😁 Evet hemsireyim 😁

O kadar çok sigara dediniz ki kızlar hamileliğimden beri dumanından midem bulanıyor alınca kustum nerdeyse ben gidip içecem 🤣🤢

Benden başka isim düşünen yok herhalde çoğunuzun belki de bellidir kararlısınızdır isim konusunda 😂 Ya ben sürekli isim düşünüyorum ama yok olmuyor.
Mehmethan nasıl bir isim sizce? Sürekli sizi isim konusunda darlayabilirim 😁

Kizlar 15+5 deyim. Karin yanlarim inanilmaz agriyor iki saattir normal mi ? Yasayanlar var mi.. bunu yazarken su an gectiginu hissettim ama sizliyor yani

Benden başka isim düşünen yok herhalde çoğunuzun belki de bellidir kararlısınızdır isim konusunda 😂 Ya ben sürekli isim düşünüyorum ama yok olmuyor.
Benim erkek Aslan Efe koymak istiyorum ama esim istemiyor :(

Bende Kaan istiyorum benim de eşim istemiyor daha klasik bir isim istiyor araştırmalar halindeyim
Ya biz dogurcaz niye karisiyolar ki üfff hahahah iki isim olsa biri bizim hakkimiz digeri onlarin hakki olsa keske

Biz de isimler daha sevgiliyken belliydi 😅 yabancı isim olacaktı kız olsa Luna (dolunay olduğu için) erkekte Leo (aslan olduğu için)
Muhtemelen burada yaşamayacaklar gitmeyi kovalıyoruz Amerika’ya 😅

Benim eşim hiçbir ismi kabul etmiyor o sebeple isimsiz kalabilir çocuk 😅

Bende öyle düşünüyorum. Bu hastane çıkışı gelin başı gibi aynı adı var yani 😂😂😂 Eşimde hastane çıkışına aşırı karşı hastane çıkışı olmadan hastaneden çıkamayacak mı bu çocuk diyor 😂😂 Bende bebek arabasına karar verdim ama daha erken diye almadım. 3-4 tane 6 9 ay zıbın aldım 3-4 tane yenidoğan aldım bende
Bence karar verdiyseniz alın , Türkiye de yaşıyoruz her şey sürekli pahalanıyor 😂

Bizim Yağız olacak canım ❤️🤲
Kaan güzeldi bence, Mehmethan bilemedim .

Back
X