2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Selamlarrrr bebişim 10 haftalık …cinsiyet tahmini yapan varmış burda rica etsem bana da yapabilir misiniz

Aynen zaten devamlı olur diye düşünmemiştim ikili test vs için devlete giderim dedim bu da devletteki doktor insanı özel hastanelere mecbur bırakıyolar
Benimde aynı şekilde sadece D vitamini başka bir şey vermedi. Pazartesi özele gideceğim o zaman soracağım al dediği bir şey olursa yazarım.

Kızlaar iki gündür midem çok iyi çok şükür bugünde gaviscon şurup aldım aşerdiğim ne varsa yedim waffle, közde mısır, sütlü kahvee yemek yemek bir nimetmiş gerçekten Rabbime şükürler olsun

Kızlar bende cinsiyete dayanamadım öğrendim ama aileme sürpriz yaptım
Hastaneden serum aldım sürpriz bi şekilde içine cinsiyete göre boya verdim video çektik çok guzel oldu
Yaa maşallah oda güzelmiş bende cinsiyet pastası var onu yapmayı düşünüyorum tabi çatlayıp öğrenmezsem cinsiyeti hdhdhd

Evet kayma baloncuk gibi hareketler bende hissediyorum hatta bugün stetskopumla dinledim baloncuk çıkar gibi pıt pıt diye hareketler hissediyorum

Evet kayma baloncuk gibi hareketler bende hissediyorum hatta bugün stetskopumla dinledim baloncuk çıkar gibi pıt pıt diye hareketler hissediyorum
Bende steteskopla dinledim ama onunla duyamadım fetal doppler aldım onunla çok net duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…