Az kaldı Şubat'ta art arda tüttürürsün alırsın bu günlerin acısını bebekler iyi olsunda içerdeEvet ya her gün mutlaka kahve sigara yapardım şimdi yapamıyor olmak çok üzücü gerçekten
HaklısınAz kaldı Şubat'ta art arda tüttürürsün alırsın bu günlerin acısını bebekler iyi olsunda içerde
Ya çok iyi olurdu ama diğer topiklerde yaptıkları için hepsi banlanmış
Aaa nerden bilecekler diyecem de neyse ban falan yemeyim simdiYa çok iyi olurdu ama diğer topiklerde yaptıkları için hepsi banlanmışyasak
AaaaAaa nerden bilecekler diyecem de neyse ban falan yemeyim simdi
Peki Kaan nasıl?Doğrudur dikkat ederimyaman da çok hoşuma gidiyor Mete falan bitti artık isim seçmekte çok zor ya
Tek başına sevemiyorum ben kaani ya yanına bir şey istiyor bencePeki Kaan nasıl?
Kaan güzel bencePeki Kaan nasıl?
Benimde aynı şekilde sadece D vitamini başka bir şey vermedi. Pazartesi özele gideceğim o zaman soracağım al dediği bir şey olursa yazarım.Aynen zaten devamlı olur diye düşünmemiştim ikili test vs için devlete giderim dedim bu da devletteki doktorinsanı özel hastanelere mecbur bırakıyolar
Ben cinsiyet tahmini değilde gördüğümü söylüyorum sanki eline silah almış bebişiniz yargı dağıtıyorSelamlarrrr bebişim 10 haftalık …cinsiyet tahmini yapan varmış burda rica etsem bana da yapabilir misinizEki Görüntüle 3288975
Yaa maşallah oda güzelmişKızlar bende cinsiyete dayanamadım öğrendim ama aileme sürpriz yaptım
Hastaneden serum aldım sürpriz bi şekilde içine cinsiyete göre boya verdim video çektik çok guzel oldu
Evet kayma baloncuk gibi hareketler bende hissediyorum hatta bugün stetskopumla dinledim baloncuk çıkar gibi pıt pıt diye hareketler hissediyorumKızlar gebeliğimin 14+5 haftasına geldim. 19-20 haftadan önce hareketler hissedilmez diyorlar ama ben günde 1-2 sefer hareket hissediyorum bazı günler hiç hissetmiyorum. Bağırsak hareketleriyle karıştırılıyor diyenlerde var fakat bağırsak hareketinden çok farklı bir hareket hissediyorum ikisi çok net ayırt ediliyor zaten. Sizler hissediyor musunuz ne durumdasınız ?
Bende steteskopla dinledim ama onunla duyamadım fetal doppler aldım onunla çok net duydumEvet kayma baloncuk gibi hareketler bende hissediyorum hatta bugün stetskopumla dinledim baloncuk çıkar gibi pıt pıt diye hareketler hissediyorum
Evet onu da duydum da almadım açıkçası her dk dinlerim bırakmam diyeBende steteskopla dinledim ama onunla duyamadım fetal doppler aldım onunla çok net duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?