Seninki de mi kızdı yoksaEvet bedeller güzel olsun ya napalımyook evlendiremeeemmm
Çok doğru yine katılıyorum normal alır onu koyarız madem hastane çantasına8-10 parça birsey oluyor. İşte zıbın, ağız silme mendili, çorap, şapka, yakalık falan ekstra kız bebek için saç bandanasıişte böyle şeyler zaten max 1 ay sonra olmayacak hastane çıkışı yani ne gerek var o kadar para vermeye
Yani kendimizde bir takım yapabiliriz zaten hastaneden de veriyorlar galiba tam emin değilim. Yine haklıyım dimi kahretsinÇok doğru yine katılıyorum normal alır onu koyarız madem hastane çantasına
Ahaha aynen öyleee yine haklısınYani kendimizde bir takım yapabiliriz zaten hastaneden de veriyorlar galiba tam emin değilim. Yine haklıyım dimi kahretsin
Yok 2 haftada asla çıkmıyor bizde öyle 3 ay önce verdik geçen hafta çıktı saptanmamıştır diye şükür çok uzun zaman aliyoKızlar sma sonucumuz çıkmış genetikte saptanmamıştır diye biz mayıs ayında kan vermiştik eşim verdi erkek temizse bebekte de sorun olmaz demişti şükürler olsundoktor bize 2 hafta içinde cıkar demişti 3 ayda çıktı o da ayrı konu
Bu sma testi sağlık ocağında veriliyordu değil mi? Gözünüzaydın çok sevindimKızlar sma sonucumuz çıkmış genetikte saptanmamıştır diye biz mayıs ayında kan vermiştik eşim verdi erkek temizse bebekte de sorun olmaz demişti şükürler olsundoktor bize 2 hafta içinde cıkar demişti 3 ayda çıktı o da ayrı konu
Korkacak ne var eskiden kadinlar evde tek başına doğuruyormuş o kadar da korkulacak birşey değil benceAhaha aynen öyleee yine haklısınyaparız ya güzel takımlar var ama korkuyorum çok doğumdan hiç ucu bucağı görünmeyen bir şey
Cümleye aslan kükremesi gibi girdin kedi miyavlamasi gibi çıktınKorkacak ne var eskiden kadinlar evde tek başına doğuruyormuş o kadar da korkulacak birşey değil benceYani bende biraz korkuyorum ama keşke o zamanlara hemen gelsekte tek derdimiz bu olsa razıyım
İnstagramda şira mercan var ben biraz onu izlemiştimHarflerin enerjisine bende inanıyorum ama hangi harfin enerjisi yüksek bilmiyorum bilgi verir misin
Evet Sağlık ocağında yaptılar çok şükür temiz çıktıBu sma testi sağlık ocağında veriliyordu değil mi? Gözünüzaydın çok sevindim
ÇaktırmaCümleye aslan kükremesi gibi girdin kedi miyavlamasi gibi çıktıngelir gelir goruceksin bir güne gelmiycek 20 25 30 derken 30 dan sonra tutuşur paçalar
Doğrudur dikkat ederimİnstagramda şira mercan var ben biraz onu izlemiştimçok detaya hakim değilim ama g,ğ,ö,ü harflerinin isimlerde enerjisi çok iyi değilmiş.
Çok şükürEvet Sağlık ocağında yaptılar çok şükür temiz çıktı
Zormus hem fizyolojik hem psikolojik olarak bende bu kadar olduğunu düşünmüyordumÇaktırmaValla bu hamilelik zor işmiş gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun hayatımda hiç bu kadar kısıtlanmamıştım eski özgürlüğümü çok özlüyorum ama az kaldı %34’i bitti
Sabah bir uğrasın 2 dk da alıyorlar küçük bir tüp kan sonra e nabızda sonucu görüyoruz bir daha gitmenize de gerek kalmıyor , yaptırın içiniz rahat etsinÇok şükürBende eşimi gönderecem kan vermeye ne zamandır aklımda fırsat olmadı bende merak ediyorum doğrusu
Evet ya her gün mutlaka kahve sigara yapardım şimdi yapamıyor olmak çok üzücü gerçektenZormus hem fizyolojik hem psikolojik olarak bende bu kadar olduğunu düşünmüyordumsigara işi yıktı seni ekstra o yüzden özlüyorsun
Evet doğru söylüyorsun ben şu sıralar bir çok şeyi unutuyorumSabah bir uğrasın 2 dk da alıyorlar küçük bir tüp kan sonra e nabızda sonucu görüyoruz bir daha gitmenize de gerek kalmıyor , yaptırın içiniz rahat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?