2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Evet bedeller güzel olsun ya napalım yook evlendiremeeemmm
Seninki de mi kızdı yoksa Evlendirmeyip napcan turşusunu mu kurcan sanki bizim turşumuzu mu kurdular Herkes zamanı gelince yuvadan uçacak dünyanın kanunu bu alışsan iyi edersin

Çok doğru yine katılıyorum normal alır onu koyarız madem hastane çantasına

Kızlar sma sonucumuz çıkmış genetikte saptanmamıştır diye biz mayıs ayında kan vermiştik eşim verdi erkek temizse bebekte de sorun olmaz demişti şükürler olsun doktor bize 2 hafta içinde cıkar demişti 3 ayda çıktı o da ayrı konu

Yok 2 haftada asla çıkmıyor bizde öyle 3 ay önce verdik geçen hafta çıktı saptanmamıştır diye şükür çok uzun zaman aliyo

Bu sma testi sağlık ocağında veriliyordu değil mi? Gözünüzaydın çok sevindim

Ahaha aynen öyleee yine haklısın yaparız ya güzel takımlar var ama korkuyorum çok doğumdan hiç ucu bucağı görünmeyen bir şey
Korkacak ne var eskiden kadinlar evde tek başına doğuruyormuş o kadar da korkulacak birşey değil bence Yani bende biraz korkuyorum ama keşke o zamanlara hemen gelsekte tek derdimiz bu olsa razıyım

Korkacak ne var eskiden kadinlar evde tek başına doğuruyormuş o kadar da korkulacak birşey değil bence Yani bende biraz korkuyorum ama keşke o zamanlara hemen gelsekte tek derdimiz bu olsa razıyım
Cümleye aslan kükremesi gibi girdin kedi miyavlamasi gibi çıktın gelir gelir goruceksin bir güne gelmiycek 20 25 30 derken 30 dan sonra tutuşur paçalar

Harflerin enerjisine bende inanıyorum ama hangi harfin enerjisi yüksek bilmiyorum bilgi verir misin
İnstagramda şira mercan var ben biraz onu izlemiştim çok detaya hakim değilim ama g,ğ,ö,ü harflerinin isimlerde enerjisi çok iyi değilmiş.

Cümleye aslan kükremesi gibi girdin kedi miyavlamasi gibi çıktın gelir gelir goruceksin bir güne gelmiycek 20 25 30 derken 30 dan sonra tutuşur paçalar
Çaktırma Valla bu hamilelik zor işmiş gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun hayatımda hiç bu kadar kısıtlanmamıştım eski özgürlüğümü çok özlüyorum ama az kaldı %34’i bitti

Zormus hem fizyolojik hem psikolojik olarak bende bu kadar olduğunu düşünmüyordum sigara işi yıktı seni ekstra o yüzden özlüyorsun

Çok şükür Bende eşimi gönderecem kan vermeye ne zamandır aklımda fırsat olmadı bende merak ediyorum doğrusu
Sabah bir uğrasın 2 dk da alıyorlar küçük bir tüp kan sonra e nabızda sonucu görüyoruz bir daha gitmenize de gerek kalmıyor , yaptırın içiniz rahat etsin

Zormus hem fizyolojik hem psikolojik olarak bende bu kadar olduğunu düşünmüyordum sigara işi yıktı seni ekstra o yüzden özlüyorsun
Evet ya her gün mutlaka kahve sigara yapardım şimdi yapamıyor olmak çok üzücü gerçekten

Sabah bir uğrasın 2 dk da alıyorlar küçük bir tüp kan sonra e nabızda sonucu görüyoruz bir daha gitmenize de gerek kalmıyor , yaptırın içiniz rahat etsin
Evet doğru söylüyorsun ben şu sıralar bir çok şeyi unutuyorum

Wp grubu kursaydık keşke kızlar daha hızlı yazışırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…