- 23 Mayıs 2023
- 1.512
- 2.477
- 53
Benim eşim kullanmıyorOf of çok zor ya. Bazen eşim içerken 1 fırt ver diye dileniyorum o da sağolsun kırmıyor beniAnnemde sigara kullanıyor ve halime o kadar çok acıyor ki ayda 1 tane içsen bişey olmaz diyor
Gerçekten kız bebekler için harika kıyafetler var ya şu cinsiyet bir kesinleşsin birşeyler yapacam bendeAhaha yaşasııınn muslin battaniye sipariş ettim ben yine hele kızlara o kadar güzel zibinlar görüyorum kiii
Bence çok abartmadıkça birşey olmaz diye düşünüyorum ama tutabildiğim yere kadar tutmaya çalışacam bakalımBenim eşim kullanmıyoro yüzden düzenli olarak yanımda içen yok ama arkadaşlarım içiyor bazen aşırı yakasım geliyor
Evettt bende şaşırarak izliyorum fiyatları hastane çıkışları ekstra ekstra kullanmadığımız hiç bir şeye para vermeyelim mantıklı alışveriş yapalım kafasindayim 1 tane 10 lu set 2 tane beşli set bir kaç tane zıbın falan iş görür heralde hastane için beşik ve bebek arabasına da karar verdim kafamda ama onların zamanı biraz daha var ufak kıyafetler aldım işte daha bol bol muslin lazım oluyorms bir zaten kış bebesi olacaklar öyle çok bir yere çıkamayız yaza ele kola gelir yazlık şeyler de bakmak lazım 6 9 ay icinGerçekten kız bebekler için harika kıyafetler var ya şu cinsiyet bir kesinleşsin birşeyler yapacam bendeBu arada annemle unisex birşeyler almıştık hastane çıkışı da baktık öylesine aman ne pahalı şok oldum 1000 tl altına hastane çıkışı yok şaka gibi.
Hangi arabayı alacaksınız canım hala kararsızım benEvettt bende şaşırarak izliyorum fiyatları hastane çıkışları ekstra ekstra kullanmadığımız hiç bir şeye para vermeyelim mantıklı alışveriş yapalım kafasindayim 1 tane 10 lu set 2 tane beşli set bir kaç tane zıbın falan iş görür heralde hastane için beşik ve bebek arabasına da karar verdim kafamda ama onların zamanı biraz daha var ufak kıyafetler aldım işte daha bol bol muslin lazım oluyorms bir zaten kış bebesi olacaklar öyle çok bir yere çıkamayız yaza ele kola gelir yazlık şeyler de bakmak lazım 6 9 ay icin
Korktum bir an ben bir tane yakmaya gidiyorum diye bitcek sandım muhabbetBence çok abartmadıkça birşey olmaz diye düşünüyorum ama tutabildiğim yere kadar tutmaya çalışacam bakalımÖzellikle koyu muhabbet ortamında gel de arama ya da kahvenin yanında Neyse bu muhabbet kötü yere gidecek
Bende öyle düşünüyorum. Bu hastane çıkışı gelin başı gibi aynı adı var yaniEvettt bende şaşırarak izliyorum fiyatları hastane çıkışları ekstra ekstra kullanmadığımız hiç bir şeye para vermeyelim mantıklı alışveriş yapalım kafasindayim 1 tane 10 lu set 2 tane beşli set bir kaç tane zıbın falan iş görür heralde hastane için beşik ve bebek arabasına da karar verdim kafamda ama onların zamanı biraz daha var ufak kıyafetler aldım işte daha bol bol muslin lazım oluyorms bir zaten kış bebesi olacaklar öyle çok bir yere çıkamayız yaza ele kola gelir yazlık şeyler de bakmak lazım 6 9 ay icin
Hahahah direniyorum işte valla zor oluyor ya artık kahvenin bile tadı yokKorktum bir an ben bir tane yakmaya gidiyorum diye bitcek sandım muhabbet
Şu an Tommybayb nin Caprice modeliyle bir diğer modeli arasında kaldım travel sistem asla düşünüyorum çokkk ağır ve çok hantal oluyorlar koycak yer bulmak zor bu model tam yatar vaziyette oluyo pusetli diye geciyo ekstra oto koltuk almayı düşünüyorum puset için hastane çıkısinda da onu kullanırım o kadar para döküp çok ağır bir şey taşımak istemiyorum hem çocuk hem o zaten 6 7 ay sonra baston Bebek arabasına geciliyo ki yazın çıkabiliriz anca evden o da 6 aya denk geliyo ben öyle düşündümHangi arabayı alacaksınız canım hala kararsızım ben
Hiç bir şey almıyorum diyordu birde benden çok alışveriş yapmışsınBende öyle düşünüyorum. Bu hastane çıkışı gelin başı gibi aynı adı var yaniEşimde hastane çıkışına aşırı karşı hastane çıkışı olmadan hastaneden çıkamayacak mı bu çocuk diyor Bende bebek arabasına karar verdim ama daha erken diye almadım. 3-4 tane 6 9 ay zıbın aldım 3-4 tane yenidoğan aldım bende
Eşin o kadar haklı ki tam anlamıyla gelin başı cidden adı var diye belki almam bile onun yerine kullanacağımız seylerden alırız çok doğru demişBende öyle düşünüyorum. Bu hastane çıkışı gelin başı gibi aynı adı var yaniEşimde hastane çıkışına aşırı karşı hastane çıkışı olmadan hastaneden çıkamayacak mı bu çocuk diyor Bende bebek arabasına karar verdim ama daha erken diye almadım. 3-4 tane 6 9 ay zıbın aldım 3-4 tane yenidoğan aldım bende
Kız zıbın alt tarafı ne olacak ondan he bide Müslin ağız silme bezi de aldım onu söylemeyi unutmuşumHiç bir şey almıyorum diyordu birde benden çok alışveriş yapmışsınsen hangi bebek arabasına karar verdin
Evet kesinlikle bende artık öyle düşünüyorum hastane çıkışına o kadar para verene kadar 7-8 parça kıyafet alırım çeşit çeşit giyer en azından.Eşin o kadar haklı ki tam anlamıyla gelin başı cidden adı var diye belki almam bile onun yerine kullanacağımız seylerden alırız çok doğru demiş
Valla aynen öyle arkadaş ortamında aşırı gidiyorBence çok abartmadıkça birşey olmaz diye düşünüyorum ama tutabildiğim yere kadar tutmaya çalışacam bakalımÖzellikle koyu muhabbet ortamında gel de arama ya da kahvenin yanında Neyse bu muhabbet kötü yere gidecek
Neyse doğumdan sonra artık üst üste 2 tane giderValla aynen öyle arkadaş ortamında aşırı gidiyorneyse doğumdan sonra içeriz
Kraft güzel de pahalı geliyor bana bir modeli aşırı güzeldi değerlendirmek lazım ben şeyleri çok beğeniyorum globber bisikletler var ya binebildigi gibi arabadan ona gecesim varKız zıbın alt tarafı ne olacak ondan he bide Müslin ağız silme bezi de aldım onu söylemeyi unutmuşumKraft’ın travel modeli var çok hoşuma gitti. Aynı zamanda pusetini oto koltuğu olarak 15 kiloya kadar kullanabiliyorsun. Modelide cok hoşuma gitti
Ekstra olarak battaniyesi oluyo bir de iç zibinligi mi oluyo çok da farklı bir şey olmuyo heralde zaten set içindeEvet kesinlikle bende artık öyle düşünüyorum hastane çıkışına o kadar para verene kadar 7-8 parça kıyafet alırım çeşit çeşit giyer en azından.
Kraft çok güzel gerçekten ama ne demişler her güzel şeyin bir bedeli vardırKraft güzel de pahalı geliyor bana bir modeli aşırı güzeldi değerlendirmek lazım ben şeyleri çok beğeniyorum globber bisikletler var ya binebildigi gibi arabadan ona gecesim varbebeleri doğurduk büyüttük de globberlere bindirdik gorebilcek miyiz sağlıkla o günleri inşallah
Evet bedeller güzel olsun ya napalımKraft çok güzel gerçekten ama ne demişler her güzel şeyin bir bedeli vardırEvet sen evlendireceksin nerdeyse
8-10 parça birsey oluyor. İşte zıbın, ağız silme mendili, çorap, şapka, yakalık falan ekstra kız bebek için saç bandanasıEkstra olarak battaniyesi oluyo bir de iç zibinligi mi oluyo çok da farklı bir şey olmuyo heralde zaten set içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?