2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Şok olurdu gerçekten Hamileyken sigara içen insanlar var gayet sağlıklı doğum yapıyorlar ben emzirirken içmişim çok mu Detaylıya çok iyi bir perinatologa gitmek lazım bende aşırı merak ediyorum ya herseyi tamamen belli olacak

Babasına satar içersin o zaman ya gezdirsin dursun bebeği senin vardır perinatolog arkadaşın cidden sağlam bir yere yaptırmak lazım

Az önce aklımdan geçti o kadar çocuk aynı anda ağlarsa napariz
En iyisi 3-4 aylik olduğu zaman yapılan aktiviteler çünkü genelde bu aylarda çoğu bebek sakin geçiriyor hatta ben tatile gitmeyi planlıyorum malum bu sene tatil planımız iptal oldu

Babasına satar içersin o zaman ya gezdirsin dursun bebeği senin vardır perinatolog arkadaşın cidden sağlam bir yere yaptırmak lazım
Evet İstanbul’da benim gideceğim hekim birde perinatolog muayene ücretleri birazcık fazla bilginiz olsun

En iyisi 3-4 aylik olduğu zaman yapılan aktiviteler çünkü genelde bu aylarda çoğu bebek sakin geçiriyor hatta ben tatile gitmeyi planlıyorum malum bu sene tatil planımız iptal oldu
Nasıl sakin geçiyor kolik bebekler Kuduruyo biz hiç başımıza ne geleceğinden habersiziz bence

Canım bugün doktora gittim, Altan cebeciyi söyledim ve çok iyi bir hekim dedi taniyormus, çok hasta gönderdim ona dedi. İçin rahat gidebilirsin dedi
İnşallah çok güzel geçer saglikla gelsinler tüm bebeler

Canım bugün doktora gittim, Altan cebeciyi söyledim ve çok iyi bir hekim dedi taniyormus, çok hasta gönderdim ona dedi. İçin rahat gidebilirsin dedi
İnşallah çok güzel geçer saglikla gelsinler tüm bebeler
Bende araştırdım canım yorumları baya iyi ama prof perinatolog gideceğim ben, bir zamanlar beraber çalışmıştık çok güveniyorum kendisine bizzat kendim biliyorum nasıl hasta takip ettiğini. O yüzden içim rahat bir şekilde gideceğim.

Süper
Hadi hayırlı haberlerle gelelim insallahh canım..
Bende tavsiye ile gidiyorum Altan beye,

2.500-3.000 en iyi ihtimalle Ben henüz fiyat almadım haftam yaklaşınca fiyat alacam
Normaldir ya hayırlısı artık ben çok öksürüyorum ya öyle böyle değil ama bir hafta on gündür falan bebeğe zarar vermez di mi kasiklar illa kasılıyor mahvoldum kaç gündür

Normaldir ya hayırlısı artık ben çok öksürüyorum ya öyle böyle değil ama bir hafta on gündür falan bebeğe zarar vermez di mi kasiklar illa kasılıyor mahvoldum kaç gündür
Zarar vereceğini zannetmiyorum canım çünkü ben muayenedeyken benim bebe yüz üstü pozisyonda yatıyordu doktor beni baya öksürttü hatta karnımı falan baya salladı hiçbirşey de olmadı. Merak etme Allah’ın izniyle birşey olmaz. Öksürmekle birşey olsaydı hapşırma ve kusmayla bebek düşürürdü bütün kadınlar öyle düşün

Ama öyle böyle değil kasıklarım ağrıyor öksürürken artık

Konuştuğumda midemde çok kötüydü yanıyordu muhtemelen reflü de öksürük yapar dedi o gaviskon tarzi şurup verdi biraz daha iciyim iyi gelmezse tekrar giderim artik
Bol su iç canım boğazın kuru kalmasın o da öksürüğü tetikliyor.

Aaa kullanman lazım canım başka bir doktora mutlaka git demir ilacı veriyor ve multivitamin
Ben regenesis max , ve şurup demir ilacı kullanıyorum doktorum çok önemli bunlar dedi bebek gelişimi için
Bana demir vermedi herkese verdi mi doktoru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…