- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.642
- 248
Evet bizim minnosunda gayet net pipisiNasıl erkekten kıza dönüyor çok ilginç y kocaman çıkıntı gördük bacak arası doluydu
Şok olurdu gerçekten2 saat emmez diye beklediğin bebenin yarım saatte bir emmesi şoku2 saate temizleniyor mu ya atıyor mu vücut çok ilginç 7 Lee 8 lerde hiç geçmiyordu ama 13 14 te gecmiyo ya yıllardır 14. Haftadayim su 15 e geçsek artık evet büyümüş olurlar detayliyi da çok merak ediyorum yüzünü görüyoruz ya
Babasına satar içersin o zaman ya gezdirsin dursun bebeğiŞok olurdu gerçektenHamileyken sigara içen insanlar var gayet sağlıklı doğum yapıyorlar ben emzirirken içmişim çok mu Detaylıya çok iyi bir perinatologa gitmek lazım bende aşırı merak ediyorum ya herseyi tamamen belli olacak
En iyisi 3-4 aylik olduğu zaman yapılan aktiviteler çünkü genelde bu aylarda çoğu bebek sakin geçiriyor hatta ben tatile gitmeyi planlıyorum malum bu sene tatil planımız iptal olduAz önce aklımdan geçti o kadar çocuk aynı anda ağlarsa napariz
Evet İstanbul’da benim gideceğim hekim birde perinatolog muayene ücretleri birazcık fazla bilginiz olsunBabasına satar içersin o zaman ya gezdirsin dursun bebeğisenin vardır perinatolog arkadaşın cidden sağlam bir yere yaptırmak lazım
Nasıl sakin geçiyor kolik bebekler Kuduruyo biz hiç başımıza ne geleceğinden habersiziz benceEn iyisi 3-4 aylik olduğu zaman yapılan aktiviteler çünkü genelde bu aylarda çoğu bebek sakin geçiriyor hatta ben tatile gitmeyi planlıyorum malum bu sene tatil planımız iptal oldu
Kaçla kaç arasindaymisEvet İstanbul’da benim gideceğim hekim birde perinatolog muayene ücretleri birazcık fazla bilginiz olsun
Canım bugün doktora gittim, Altan cebeciyi söyledim ve çok iyi bir hekim dedi taniyormus, çok hasta gönderdim ona dedi. İçin rahat gidebilirsin dediŞok olurdu gerçektenHamileyken sigara içen insanlar var gayet sağlıklı doğum yapıyorlar ben emzirirken içmişim çok mu Detaylıya çok iyi bir perinatologa gitmek lazım bende aşırı merak ediyorum ya herseyi tamamen belli olacak
Kız hiç bisey olmaz doğsun da gerisi kolayNasıl sakin geçiyor kolik bebekler Kuduruyo biz hiç başımıza ne geleceğinden habersiziz bence
2.500-3.000 en iyi ihtimalleKaçla kaç arasindaymis
Bende araştırdım canım yorumları baya iyi ama prof perinatolog gideceğim ben, bir zamanlar beraber çalışmıştık çok güveniyorum kendisine bizzat kendim biliyorum nasıl hasta takip ettiğini. O yüzden içim rahat bir şekilde gideceğim.Canım bugün doktora gittim, Altan cebeciyi söyledim ve çok iyi bir hekim dedi taniyormus, çok hasta gönderdim ona dedi. İçin rahat gidebilirsin dedi
İnşallah çok güzel geçersaglikla gelsinler tüm bebeler
SüperBende araştırdım canım yorumları baya iyi ama prof perinatolog gideceğim ben, bir zamanlar beraber çalışmıştık çok güveniyorum kendisine bizzat kendim biliyorum nasıl hasta takip ettiğini. O yüzden içim rahat bir şekilde gideceğim.
Amin amin inşallah hayırlı haberler alırız özellikle ikimiz için bu muayene çok çok önemliSüper
Hadi hayırlı haberlerle gelelim insallahh canım..
Bende tavsiye ile gidiyorum Altan beye,
Normaldir ya hayırlısı artık ben çok öksürüyorum ya öyle böyle değil ama bir hafta on gündür falan bebeğe zarar vermez di mi kasiklar illa kasılıyor mahvoldum kaç gündür2.500-3.000 en iyi ihtimalleBen henüz fiyat almadım haftam yaklaşınca fiyat alacam
Zarar vereceğini zannetmiyorum canım çünkü ben muayenedeyken benim bebe yüz üstü pozisyonda yatıyordu doktor beni baya öksürttü hatta karnımı falan baya salladı hiçbirşey de olmadı. Merak etme Allah’ın izniyle birşey olmaz. Öksürmekle birşey olsaydı hapşırma ve kusmayla bebek düşürürdü bütün kadınlar öyle düşünNormaldir ya hayırlısı artık ben çok öksürüyorum ya öyle böyle değil ama bir hafta on gündür falan bebeğe zarar vermez di mi kasiklar illa kasılıyor mahvoldum kaç gündür
Ama öyle böyle değil kasıklarım ağrıyor öksürürken artıkZarar vereceğini zannetmiyorum canım çünkü ben muayenedeyken benim bebe yüz üstü pozisyonda yatıyordu doktor beni baya öksürttü hatta karnımı falan baya salladı hiçbirşey de olmadı. Merak etme Allah’ın izniyle birşey olmaz. Öksürmekle birşey olsaydı hapşırma ve kusmayla bebek düşürürdü bütün kadınlar öyle düşün
Doktorunla bir konuş öksürük için ilaç önerisi olur illakiAma öyle böyle değil kasıklarım ağrıyor öksürürken artık
Konuştuğumda midemde çok kötüydü yanıyordu muhtemelen reflü de öksürük yapar dedi o gaviskon tarzi şurup verdi biraz daha iciyim iyi gelmezse tekrar giderim artikDoktorunla bir konuş öksürük için ilaç önerisi olur illaki
Bol su iç canım boğazın kuru kalmasın o da öksürüğü tetikliyor.Konuştuğumda midemde çok kötüydü yanıyordu muhtemelen reflü de öksürük yapar dedi o gaviskon tarzi şurup verdi biraz daha iciyim iyi gelmezse tekrar giderim artik
Bana demir vermedi herkese verdi mi doktoruAaa kullanman lazım canım başka bir doktora mutlaka git demir ilacı veriyor ve multivitamin
Ben regenesis max , ve şurup demir ilacı kullanıyorum doktorum çok önemli bunlar dedi bebek gelişimi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?