Çam sakurada teyzem ameliyat oldu kadin doğum servisinde yattı bizde hiç memnun kalmadık. Soru sormaya korkuyor insan direkt azarlıyorlarAblam çam ve sakurada doğum yaptı 20 gün önce o kadar nefret ettim ki o hemşirelerden güvenliklerden ebelerden. Biri insan muamelesi gösterince mutlu oluyosun resmen öyle bi ortam var maalesef
Kesinlikle durum buydu soru sorduğunda küfür etmişsin gibi bi muameleyle karşılaşıyosun. Allah düşürmesin gerçekten hiçbirimizi inşallahÇam sakurada teyzem ameliyat oldu kadin doğum servisinde yattı bizde hiç memnun kalmadık. Soru sormaya korkuyor insan direkt azarlıyorlar
KatılıyorumKesinlikle durum buydu soru sorduğunda küfür etmişsin gibi bi muameleyle karşılaşıyosun. Allah düşürmesin gerçekten hiçbirimizi inşallah
Canım ben de hissediyorum gibi oluyo böyle seğirme gibi bi şey oluyo sanki içimde bilmiyorum ne hareketi bu bebeği hissetmem için çok erken daha 13.hafta doldu bugünKızlar gebeliğimin 14+5 haftasına geldim. 19-20 haftadan önce hareketler hissedilmez diyorlar ama ben günde 1-2 sefer hareket hissediyorum bazı günler hiç hissetmiyorum. Bağırsak hareketleriyle karıştırılıyor diyenlerde var fakat bağırsak hareketinden çok farklı bir hareket hissediyorum ikisi çok net ayırt ediliyor zaten. Sizler hissediyor musunuz ne durumdasınız ?
Ben hissediyorum sanki suyun içinde sağa sola çarpan balık hissi gibiKızlar gebeliğimin 14+5 haftasına geldim. 19-20 haftadan önce hareketler hissedilmez diyorlar ama ben günde 1-2 sefer hareket hissediyorum bazı günler hiç hissetmiyorum. Bağırsak hareketleriyle karıştırılıyor diyenlerde var fakat bağırsak hareketinden çok farklı bir hareket hissediyorum ikisi çok net ayırt ediliyor zaten. Sizler hissediyor musunuz ne durumdasınız ?
Bende ilk 13.haftada hissettim tekerlek donmesi gibi birsey döndü o zamandan beridir de 14 haftanın başından beri hissetmeye başladımCanım ben de hissediyorum gibi oluyo böyle seğirme gibi bi şey oluyo sanki içimde bilmiyorum ne hareketi bu bebeği hissetmem için çok erken daha 13.hafta doldu bugün
Evet evet tekme değilde tekerlek gibi birşey dönüyor sanki. Bugün üst üste 2 kere hapşırdım o zaman çok daha net hissettim saga sola gittiBen hissediyorum sanki suyun içinde sağa sola çarpan balık hissi gibitekme vs değilde sanki dönüyor yer değiştiriyor gibi içimde
Başka bir konuda denk geldim yaEvet bencede sağlıkla hissettiğimiz olsun ikisinin de yeri eminim başkadır ikisini de tatmak nasip olur inşallah o mesele başka artık o günden sonra öyle severiz karnımızda bebeklerimizibazen de vicdan yapıyorum sağlıklı güzel büyüyor niye neyine böyle hissediyorsun canım oğlum diyorum bakalım aliscaz
Senin bebisten daha fazla oran vermiş üstüne üstlük ,Başka bir konuda denk geldim ya
Allahım inşallah inşallahSenin bebisten daha fazla oran vermiş üstüne üstlük ,goruceksin ya kızlarımız olcak o kadar çok var ki erkekten kıza dönen hadi inşallah ve hayirlisiyla sağlıkla
Benim en yakın arkadaşım da böyle oldu onda da kız hissediyorum ama hep karnını kizimm diye sevdim ablamla iddiaya girdik hatta o erkek bence öyle hissediyorum dedi sonra yine ikili tarama zamanı erkeğe benziyor demişAllahım inşallah inşallah
Benimde özellikle sol kasığımda baya ağrı varBenim adet ağrısı gibi ağrılarım hala devam kızlar doktor normal diyor. Bebişte hiç sorun yok ama ağrılarım var kasıklarda
Adetlerim de fena ağrılı geçerdi hep kurtulamadım ağrıdan
Annem bana hamileyken doğana kadar erkek demişler kordon altımdaymış pipi görmüşler gittiği doktor da dönemin iyi doktoru erkek bu demişler hep doğmuşum kızBenim en yakın arkadaşım da böyle oldu onda da kız hissediyorum ama hep karnını kizimm diye sevdim ablamla iddiaya girdik hatta o erkek bence öyle hissediyorum dedi sonra yine ikili tarama zamanı erkeğe benziyor demişyok diyorum ya erkek değil yani hatta ablamdan gizledik bu haberi kazandigini bilmesin diye sonra 16 civarı bir gitti kızmış sonra herkese ilan ettik kız diye şimdi 24 haftalık oldu karnı da böyle yayvan büyüyor dik hiç büyümedi zaten her taraftan aldı kiloyu bende öyle hissediyorum kendimde ama bakalım ne olcak
Doktora gidemiyorum oğlan der diyeValla grubumuzda erkek anneleri fazla olacak gibi , sağlıkla gelsin yakışıklılarımız
Eskiler ne güzeldi doğumda öğreniyorduDoktora gidemiyorum oğlan der diyeşaka bi yana önce sağlıkkk
Nasıl erkekten kıza dönüyor çok ilginç y kocaman çıkıntı gördük bacak arası doluyduSenin bebisten daha fazla oran vermiş üstüne üstlük ,goruceksin ya kızlarımız olcak o kadar çok var ki erkekten kıza dönen hadi inşallah ve hayirlisiyla sağlıkla
Bi sayfaya yazdım geçenlerde tahminleri tutuyor paylaşımlarından anladığım kadarıyla. Kız dedi bakalımEskiler ne güzeldi doğumda öğreniyordu
Benimde muayenem 4’ünde cinsiyeti kesinleşmiş olur artık haberleşirizAnnem bana hamileyken doğana kadar erkek demişler kordon altımdaymış pipi görmüşler gittiği doktor da dönemin iyi doktoru erkek bu demişler hep doğmuşum kızmavi battaniyeler örtülerle eve gelmişim adım bile hazır “can” olacakmış. Kız doğduğum için isim bulamamışlar 4 ay isimsiz kalmışım annem de diyor benim kaderimi mi yaşayacaksın bana da böyle yaptılar diyor bekliyorum valla ayın 5’ini bakalım
Vaaayyy olaya baaakk çok ilginçmiş hadi annenin kaderi aldım kabul ettim 777Annem bana hamileyken doğana kadar erkek demişler kordon altımdaymış pipi görmüşler gittiği doktor da dönemin iyi doktoru erkek bu demişler hep doğmuşum kızmavi battaniyeler örtülerle eve gelmişim adım bile hazır “can” olacakmış. Kız doğduğum için isim bulamamışlar 4 ay isimsiz kalmışım annem de diyor benim kaderimi mi yaşayacaksın bana da böyle yaptılar diyor bekliyorum valla ayın 5’ini bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?