Kaçıncı haftada gördünüz klitorisin de çıkıntısı olabiliyormuş döndü işte kordon da olabiliyorNasıl erkekten kıza dönüyor çok ilginç y kocaman çıkıntı gördük bacak arası doluydu
Senin zaten kızın olacak canımmBenimde muayenem 4’ünde cinsiyeti kesinleşmiş olur artık haberleşiriz
Doktorum büyük ihtimale kız dedi 16.haftada netleşir diye düşünüyorum. Benim hissiyatım da kız olduğu yönünde ayrıca rüyamda gördümSenin zaten kızın olacak canımm
Evet hatırlıyorum söylemiştinDoktorum büyük ihtimale kız dedi 16.haftada netleşir diye düşünüyorum. Benim hissiyatım da kız olduğu yönünde ayrıca rüyamda gördüm
Benim rüyalarım çıkar genellikleEvet hatırlıyorum söylemiştingebenin rüyası terse çıkar derler ama sende doğru demek ki ben görmedim bir şey daha
13. HaftaKaçıncı haftada gördünüz klitorisin de çıkıntısı olabiliyormuş döndü işte kordon da olabiliyorama illa fazlaysa çıkıntı doktor tamam bu pipi dediyse de öyledir biz ufak ihtimallerden bahsediyoruz
Öyle öyle artık bebek sevmek istiyorum çok bebek alaşım var kucağımaBenim rüyalarım çıkar genellikleHamile olduğumu da ilk rüyamda görmüştüm Hayırlısıyla kucağımıza alalım da cinsiyeti o kadar önemsemiyorum ki anlatamam
Evet en rahat kendi doğurduğumuzu severizÖyle öyle artık bebek sevmek istiyorum çok bebek alaşım var kucağımatabi en güzeli kendi doğurduğumuzdurr mıncır mıncır sevsek artık subat gelse de
Bana da çıkıntı var erkek gibi dedi dedim hocam yüzde verin13. Haftaama doktor büyük ihtimalle erkek dedi sadece. Bense net gördüm pipiyi. Bazen klitoris de olabiliyor o yüzden net konuşmayayım dedi. Ama bence erkek ya. Gördüğüm şeyden çok eminim dolu doluydu koçum benim. Kız olsa hafif kabarık olur benceeee
Ne çekiyor canınEvet en rahat kendi doğurduğumuzu severizHakikaten zaman geçmek bilmiyor bir an önce şubat olsa da hepimiz doğursak ve gebelikte yasak olan şeyleri yesem ve içsem
Haydaaaaaa aynı olayları görmüşsün resmenBen hamile kaldığımda rüyamda ilk doktor bu pipi bu erkek diyordu çok ağlıyordum haftalar sonra gittiğimde aaa kız demişti tamamen dümdüz olmuştu aylar önce gördüm rüyamı daneyse bakıcaz artık şurda az kaldı artık haftalar geçiyor netleşecek inşallah kendi doktorum %100 ne derse tamamım
Sigara redbull ve sucuk en çok bunları özledim deliler gibiNe çekiyor canınevet ya sanki yıllardır hafta sayıyoruz gibi geliyor bana 15 olcaz anca say say
Sen kıza kafayı taktın ya muhtemelen erkek olacak senin bebişBen hamile kaldığımda rüyamda ilk doktor bu pipi bu erkek diyordu çok ağlıyordum haftalar sonra gittiğimde aaa kız demişti tamamen dümdüz olmuştu aylar önce gördüm rüyamı daneyse bakıcaz artık şurda az kaldı artık haftalar geçiyor netleşecek inşallah kendi doktorum %100 ne derse tamamım
Ay iptal iptal iptalSen kıza kafayı taktın ya muhtemelen erkek olacak senin bebişBu hayatta bir şeyi ne kadar çok istersen o kadar olmuyor o yüzden akışına bırakmak lazım
Ay çok haklısın bende öyle hissediyorum keşke yakın olsak ne kadar güzel olurdu. Bol bol gün yapıp kilo alırdık gerçiKızlar keşke yakın olsaydık hepimiz Şubat anneleri buluşmaları yapardık yaçok yakın hissediyorum size sanki gerçekte de görüşmüşüz birbirimizi tanıyor gibi geliyor
2 saat emmez diye beklediğin bebenin yarım saatte bir emmesi şokuSigara redbull ve sucuk en çok bunları özledim deliler gibiHatta diyorum ki doğumdan eve gelince çocuğu emzirip yatırdıktan sonra 2 saat emmez diye düşünüyorum o sırada üst üste 2 tane sigara içicem 2 saat içinde nikotin temizlenir zaten bende yıllardır hep aynı haftadayım gerçekten çok zor beklemek. Bir dahaki kontrolde baya büyümüş olcak bebislerimiz
Valla ben neyi çok istediysem olmadı o yüzden hiçbir şey istememeye karar verdimAy iptal iptal iptalneyi cok istersen olmaz inancımızı özgür bırakalım biz istersek her şey olur inancımız olsun
Az önce aklımdan geçti o kadar çocuk aynı anda ağlarsa naparizKızlar keşke yakın olsaydık hepimiz Şubat anneleri buluşmaları yapardık yaçok yakın hissediyorum size sanki gerçekte de görüşmüşüz birbirimizi tanıyor gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?