2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Nasıl erkekten kıza dönüyor çok ilginç y kocaman çıkıntı gördük bacak arası doluydu
Kaçıncı haftada gördünüz klitorisin de çıkıntısı olabiliyormuş döndü işte kordon da olabiliyor ama illa fazlaysa çıkıntı doktor tamam bu pipi dediyse de öyledir biz ufak ihtimallerden bahsediyoruz

Doktorum büyük ihtimale kız dedi 16.haftada netleşir diye düşünüyorum. Benim hissiyatım da kız olduğu yönünde ayrıca rüyamda gördüm
Evet hatırlıyorum söylemiştin gebenin rüyası terse çıkar derler ama sende doğru demek ki ben görmedim bir şey daha

Evet hatırlıyorum söylemiştin gebenin rüyası terse çıkar derler ama sende doğru demek ki ben görmedim bir şey daha
Benim rüyalarım çıkar genellikle Hamile olduğumu da ilk rüyamda görmüştüm Hayırlısıyla kucağımıza alalım da cinsiyeti o kadar önemsemiyorum ki anlatamam

13. Hafta ama doktor büyük ihtimalle erkek dedi sadece. Bense net gördüm pipiyi. Bazen klitoris de olabiliyor o yüzden net konuşmayayım dedi. Ama bence erkek ya. Gördüğüm şeyden çok eminim dolu doluydu koçum benim. Kız olsa hafif kabarık olur benceeee

Benim rüyalarım çıkar genellikle Hamile olduğumu da ilk rüyamda görmüştüm Hayırlısıyla kucağımıza alalım da cinsiyeti o kadar önemsemiyorum ki anlatamam
Öyle öyle artık bebek sevmek istiyorum çok bebek alaşım var kucağıma tabi en güzeli kendi doğurduğumuzdurr mıncır mıncır sevsek artık subat gelse de

Öyle öyle artık bebek sevmek istiyorum çok bebek alaşım var kucağıma tabi en güzeli kendi doğurduğumuzdurr mıncır mıncır sevsek artık subat gelse de
Evet en rahat kendi doğurduğumuzu severiz Hakikaten zaman geçmek bilmiyor bir an önce şubat olsa da hepimiz doğursak ve gebelikte yasak olan şeyleri yesem ve içsem

Bana da çıkıntı var erkek gibi dedi dedim hocam yüzde verin her hangi bir yüzde veremem net değil kordon orda bacak bacak da üstüne atmis dedi ama sen gördüysen pipiyi baskaa ben göremedim herhangi bir şey kabariklik falan anlayamadım o yüzden ay bu grubun net cinsiyetlerini o kadar merak ediyorum ki kızlar

Ben hamile kaldığımda rüyamda ilk doktor bu pipi bu erkek diyordu çok ağlıyordum haftalar sonra gittiğimde aaa kız demişti tamamen dümdüz olmuştu aylar önce gördüm rüyamı da neyse bakıcaz artık şurda az kaldı artık haftalar geçiyor netleşecek inşallah kendi doktorum %100 ne derse tamamım

Evet en rahat kendi doğurduğumuzu severiz Hakikaten zaman geçmek bilmiyor bir an önce şubat olsa da hepimiz doğursak ve gebelikte yasak olan şeyleri yesem ve içsem
Ne çekiyor canın evet ya sanki yıllardır hafta sayıyoruz gibi geliyor bana 15 olcaz anca say say

Haydaaaaaa aynı olayları görmüşsün resmen

Ne çekiyor canın evet ya sanki yıllardır hafta sayıyoruz gibi geliyor bana 15 olcaz anca say say
Sigara redbull ve sucuk en çok bunları özledim deliler gibi Hatta diyorum ki doğumdan eve gelince çocuğu emzirip yatırdıktan sonra 2 saat emmez diye düşünüyorum o sırada üst üste 2 tane sigara içicem 2 saat içinde nikotin temizlenir zaten bende yıllardır hep aynı haftadayım gerçekten çok zor beklemek. Bir dahaki kontrolde baya büyümüş olcak bebislerimiz

Sen kıza kafayı taktın ya muhtemelen erkek olacak senin bebiş Bu hayatta bir şeyi ne kadar çok istersen o kadar olmuyor o yüzden akışına bırakmak lazım

Sen kıza kafayı taktın ya muhtemelen erkek olacak senin bebiş Bu hayatta bir şeyi ne kadar çok istersen o kadar olmuyor o yüzden akışına bırakmak lazım
Ay iptal iptal iptal neyi cok istersen olmaz inancımızı özgür bırakalım biz istersek her şey olur inancımız olsun

Kızlar keşke yakın olsaydık hepimiz Şubat anneleri buluşmaları yapardık ya çok yakın hissediyorum size sanki gerçekte de görüşmüşüz birbirimizi tanıyor gibi geliyor
Ay çok haklısın bende öyle hissediyorum keşke yakın olsak ne kadar güzel olurdu. Bol bol gün yapıp kilo alırdık gerçi

2 saat emmez diye beklediğin bebenin yarım saatte bir emmesi şoku 2 saate temizleniyor mu ya atıyor mu vücut çok ilginç 7 Lee 8 lerde hiç geçmiyordu ama 13 14 te gecmiyo ya yıllardır 14. Haftadayim su 15 e geçsek artık evet büyümüş olurlar detayliyi da çok merak ediyorum yüzünü görüyoruz ya

Ay iptal iptal iptal neyi cok istersen olmaz inancımızı özgür bırakalım biz istersek her şey olur inancımız olsun
Valla ben neyi çok istediysem olmadı o yüzden hiçbir şey istememeye karar verdim Neyse biz istersek olur diyelim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…