2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Konuştuğumda midemde çok kötüydü yanıyordu muhtemelen reflü de öksürük yapar dedi o gaviskon tarzi şurup verdi biraz daha iciyim iyi gelmezse tekrar giderim artik
Yakın olsaydık fetal doppler ile bebişinin kalp atışlarına bakardık için rahatlardı

Bana demir vermedi herkese verdi mi doktoru
Bana da doktorum demir vermedi. Kullandığım multivitaminin içinde demir var o yüzden vermedi galiba. Muayeneye gidince soracağım bende

En sonunda aldırcan bana doppleri bak aklıma giriyon , keşke yakın olsak ya
Kız almamakla hata ediyorsun zaten Ben aldım rahatladım valla yaşadığını biliyorum ya içim çok rahat Kendimi satıcı gibi hissettim şuan

Kız almamakla hata ediyorsun zaten Ben aldım rahatladım valla yaşadığını biliyorum ya içim çok rahat Kendimi satıcı gibi hissettim şuan
Yüzde kaç pay alıyorsun doğru soyleee aklıma giriyon ama yaaa ne bileyim sürekli dinlerim onla sabah akşam zarar veririm diye korkuyom çocuğa

Bende özledim valla sigarayı

Yüzde kaç pay alıyorsun doğru soyleee aklıma giriyon ama yaaa ne bileyim sürekli dinlerim onla sabah akşam zarar veririm diye korkuyom çocuğa
Hahaha bedavaya reklam yapıyorum Yok ya sürekli dinlemezsin bende arada dinliyorum 3-4 günde bir. Özellikle karın ya da kasık ağrım olduğunda dinliyorum iyi oluyor. Her muayene için 1 ay beklemek çok zor gerçekten. Birde sadece kalp atışlarını değil hareketlerini de duyuyorum ay bir hareketli kıpır kıpır hiç durmuyor

Sen hissediyorsun da hareketleri di mi ben daha hissedemiyorum onu hissetmekte çok güzeldir

Benim adet ağrısı gibi ağrılarım hala devam kızlar doktor normal diyor. Bebişte hiç sorun yok ama ağrılarım var kasıklarda
Adetlerim de fena ağrılı geçerdi hep kurtulamadım ağrıdan
Benm agrilarda fena hicmi gecmez bebek gitti diyorum o derece agriyor progestan igne verdi onlem amacli ama vurunduguna pisman oldum igneyi

Sen hissediyorsun da hareketleri di mi ben daha hissedemiyorum onu hissetmekte çok güzeldir
Çok nadiren hissediyorum özellikle kahvaltıdan sonra sırt üstü uzandığımda birsey dönüyor gibi hissediyorum ama cihazda duyduğum hareketleri hissetmiyorum henüz o kadar büyük değil tabi

Çok nadiren hissediyorum özellikle kahvaltıdan sonra sırt üstü uzandığımda birsey dönüyor gibi hissediyorum ama cihazda duyduğum hareketleri hissetmiyorum henüz o kadar büyük değil tabi
Ultrasonda bizimki de çok hareketliydi baş üstü dururken ama öyle balık geziyor gibi kayma falan hissetmedim daha inşallah hissederiz artık

Ultrasonda bizimki de çok hareketliydi baş üstü dururken ama öyle balık geziyor gibi kayma falan hissetmedim daha inşallah hissederiz artık
Ben ultrasona sabah aç karna gittim pek oynamıyordu yatıyordu bacak bacak üstüne atmış Ama doppler ile çok net hareketlerini duyuyorum bunu bir düşün

Kizlar progestan igneyi sürekli vurunan varmi ya da yakin zamanda vurunan bu nasil bir ignedir kalcadan agrisi gecmiyor

Ben ultrasona sabah aç karna gittim pek oynamıyordu yatıyordu bacak bacak üstüne atmış Ama doppler ile çok net hareketlerini duyuyorum bunu bir düşün
Tamam düşüncem tamam hemen olmaz demiyorum biraz düşüneyim markayla iletişim kurucam bünyelerine karmaları lazım bu cevheri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…