2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Kızlar bi şey sormak istiyorum siz 12.haftadan itibaren hangi takviyeleri kullanmaya başladınız bana doktor hiçbi şey yazmadı vitamin falan ilgisiz bi doktordu açıkçası ama merak ettim kullanmayan var mı benim gibi şu an

Aaa kullanman lazım canım başka bir doktora mutlaka git demir ilacı veriyor ve multivitamin
Ben regenesis max , ve şurup demir ilacı kullanıyorum doktorum çok önemli bunlar dedi bebek gelişimi için

Ben gebe kamadan 2 ay önce elenatal 1’e başlamıştım gebe kalınca doktorum devam ettirdi. 12.haftada da elenatal 2’ye geçirdi ekstra olarak da D vitamini damla başladı. Madem ilgisiz doktorunuzu değiştirin bence.

Aaa kullanman lazım canım başka bir doktora mutlaka git demir ilacı veriyor ve multivitamin
Ben regenesis max , ve şurup demir ilacı kullanıyorum doktorum çok önemli bunlar dedi bebek gelişimi için
Bende 13. Haftamda folik asiti bırakıp regenesis max başlattı. D vitamini ocean aldım ama güneşe çıktığın günlerde kullanma gerek yok dedi. Daha çok kapalı havalarda evdeyken kullanacağım. Demir ilacı vermedi ama?

Benim doktorumda demir ilacı vermedi. Kullandığım multivitaminin içinde var ondan mı acaba bilemedim bir sonraki muayenede soracağım.

Benim doktorumda demir ilacı vermedi. Kullandığım multivitaminin içinde var ondan mı acaba bilemedim bir sonraki muayenede soracağım.
Canım bana da vermedi bende herhalde daha zamanı var diye düşünüp sormadım normalde demirim de öyle aman aman yüksek değil sık sık da düşer

Canım bana da vermedi bende herhalde daha zamanı var diye düşünüp sormadım normalde demirim de öyle aman aman yüksek değil sık sık da düşer
Benim hiç aklıma gelmedi açıkçası. Kan tahlilinde demirim normal çıktı ama yine de bir soracağım merak ettim bak şimdi

Ya hatırlattım bi de o kadar bu adama var ya elindeki folik asiti bitir yazarım dedi yazsa ölürdü sanki o an 2 gün sonraki gidişimde de benim aklımdan çıktı sağol canım ben en yakın zamanda diğer doktoruma gideyim en iyisi o daha iyiydi

Aynen zaten devamlı olur diye düşünmemiştim ikili test vs için devlete giderim dedim bu da devletteki doktor insanı özel hastanelere mecbur bırakıyolar

Bulanti var mıydı bulantin varsa kan değerin iyiyse yazmamış olabilir ben ferro sanol bulanti yapıyor dedim kan değeri iyi o zaman biraz daha ertelenebilir dedi

Aynen zaten devamlı olur diye düşünmemiştim ikili test vs için devlete giderim dedim bu da devletteki doktor insanı özel hastanelere mecbur bırakıyolar
Evet kesinlikle özel hastanelere mecbur bırakıyorlar. Ben 8.haftadayken karın ağrısı için mecburen şehir hastanesine gittim gittiğime bin pişman oldum. Resmen kopek gibi davrandı ve kovmaktan beter ettiler. Allah düşürmesin

Hiç takma bunları..
Minik Burundur
Bizim burun 2.1 ense ,1.3 ..
herşey normal görünüyor..
Bugün görmeye gittim iyiydi şükürler olsun inşallah detaylı ultrason da güzel geçer

Bizim de ense 1.3 burun 1.4 çıktı normalde sanırım 2 civarı oluyormuş Ya zaten burnu minik olup da normal doğan çok bebek varmış araştırdım da biraz. İnşallah bizim de öyledir inşallah sizin benim hepimizin bebişleri sağlıklı olsun

Benim adet ağrısı gibi ağrılarım hala devam kızlar doktor normal diyor. Bebişte hiç sorun yok ama ağrılarım var kasıklarda
Adetlerim de fena ağrılı geçerdi hep kurtulamadım ağrıdan

Normal normal hiç takma kafana, olması önemli
Aminnn sağlıkla gelsinler

Benim adet ağrısı gibi ağrılarım hala devam kızlar doktor normal diyor. Bebişte hiç sorun yok ama ağrılarım var kasıklarda
Benim son 2 haftadır karın ağrım artmıştı ama büyüdüğü için diye düşündüm gerçekten de 2 hafta içinde o kadar büyümüş ki inanamadım. Çok hızlı büyüyorlar rahim genişliyor çoook normal

Benimde arada karın ağrım oluyor rahim kasları gerildiği için diye düşünüyorum çünkü kalp atışları devam ediyor. Bende regl olunca inanılmaz ağrılarım olurdu polikistik over olduğum için resmen çarpıntım olurdu ağrıdan her ay.

Ablam çam ve sakurada doğum yaptı 20 gün önce o kadar nefret ettim ki o hemşirelerden güvenliklerden ebelerden. Biri insan muamelesi gösterince mutlu oluyosun resmen öyle bi ortam var maalesef

Aynı durumdayım canım ben de ağrısız regl geçirmezdim hiç hatta bu kasık sancılarını regl olcam yakın zamanda diye düşünüp ona yormuştum hamileymişim meğer regl günümü 2 hafta geçince fark ettim. Hala da devam sancılar aşırı değil tabi dayanılmayacak gibi değil şükür ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…