- 16 Mart 2022
- 3.049
- 3.190
- 83
- 33
Çok zor o da . Sizinki de uykuyu sevmeyenlerden demekki.benimkinin Uykusunun çok kötü olduğu uyumak istemediği zamanlar oldu ama uykuyu seviyor genelde , uyanıp geri uyuyamayınca sinirleniyor ,ağlıyor. Saati geldiğinde uyutamazsam kızıyor. Çok uyanmasa keşke bi de . 4 aylığa kadar kesintisiz 6-7 saat uyuduğu olurduDoğdu doğalı öyle sarılıktı mesela yine öyle aman aman uyumazdı uykuya tepki olarak doğmuşşu sıra 9 gibi uyumuş oluyor 6 da mıkırdanmaya başlıyor sabah
Tam olarak 4.ayda başladı bizim de uyku durumları, o zamandan beri kesintisiz 3-4 saat uyuduğumu hatırlamıyorumÇok zor o da . Sizinki de uykuyu sevmeyenlerden demekki.benimkinin Uykusunun çok kötü olduğu uyumak istemediği zamanlar oldu ama uykuyu seviyor genelde , uyanıp geri uyuyamayınca sinirleniyor ,ağlıyor. Saati geldiğinde uyutamazsam kızıyor. Çok uyanmasa keşke bi de . 4 aylığa kadar kesintisiz 6-7 saat uyuduğu olurdu
Ben özellikle kahvaltı da çok şaşırıyorum en son bıraktım kasmayı standart her gün aynı şeyi yediriyorum başka alternatif gelmiyor aklıma çünküPazı sarması yapacaktım üşenip yapmıyorum. bir kere annemde 1 tanesini yemişti pazı sarmasının da .insan şaşırıp kalıyor her gün ne yedircez diye bu bebelere
Bir gün elbet buluşacağız o günlerdeÇok zor o da . Sizinki de uykuyu sevmeyenlerden demekki.benimkinin Uykusunun çok kötü olduğu uyumak istemediği zamanlar oldu ama uykuyu seviyor genelde , uyanıp geri uyuyamayınca sinirleniyor ,ağlıyor. Saati geldiğinde uyutamazsam kızıyor. Çok uyanmasa keşke bi de . 4 aylığa kadar kesintisiz 6-7 saat uyuduğu olurdu
İstiyor ama eskisi kadar çok değil benimki aşırı meme düşkünüydü baya azaldı çok şükürGün içinde kendisi istemiyor mu memeyi? Eğer çok meme istemiyorsa bıraktırması kolay olur
Biz oyleydik gece belki bin defa o emzik ağzından cikiyodu ariyodu bulamayinca agliyodu ama taktigim gibi uyuyodu ama ben sürekli uyanmaktan bitkin oluyodum.. sonra bı karar aldım ve 1 hafta boyunca gece emzikle yatırıp yattıktan sonra çıkardım gece uyandı ama bn yine de vermedim dedim zaten uyuyamıyorum o zaman hakkını vereyim.. şimdi gece kızım emzik ağzından çıkınca uyanmiyo belki 1 ya da 2 defa onda da kendi ariyo bulamayinca tekrar yatiyo..Benimki emzik içinde çok kalkıyor ya gece uyanıyor emzik ağzında uok çığlığı basıyor hemen bulursa susup uyuyor ama biraz ararsa bulamazsa ağlayarakkendi uykusunu açıyor. Gündüz artık emzik vermemeye çalışıyorum gece mecbur veriyorum çok alışık emziğe
Şuan bunu yapmak istiyorum eşime de dedim zaten uyumuyoruz biraz daha dayanalım belki olumlu teper istemedi erken diyor bana da erken geliyor ama bir yandan da içimden bir ses belki emziği bırakırsa uyur diyor bilmiyprum normalde çok uyuyan ve uykuyunsevem birisi değildim ama ciddi anlamda uyumayı çok özledim sadece 5 saat hiç uyanmadan uyumayı öyle istiyorum ki ama çocuğu birine bırakıp falan değil her şey yolunda olsun oda uyusun bende uyuyayımBiz oyleydik gece belki bin defa o emzik ağzından cikiyodu ariyodu bulamayinca agliyodu ama taktigim gibi uyuyodu ama ben sürekli uyanmaktan bitkin oluyodum.. sonra bı karar aldım ve 1 hafta boyunca gece emzikle yatırıp yattıktan sonra çıkardım gece uyandı ama bn yine de vermedim dedim zaten uyuyamıyorum o zaman hakkını vereyim.. şimdi gece kızım emzik ağzından çıkınca uyanmiyo belki 1 ya da 2 defa onda da kendi ariyo bulamayinca tekrar yatiyo..
Çok haklısın, ben de tam tersi uykuyu seven biriydim öğlene kadar uyurdum yada uyumuyorsam da yataktan çıkmazdım biraz üşengeç bir insandımŞuan bunu yapmak istiyorum eşime de dedim zaten uyumuyoruz biraz daha dayanalım belki olumlu teper istemedi erken diyor bana da erken geliyor ama bir yandan da içimden bir ses belki emziği bırakırsa uyur diyor bilmiyprum normalde çok uyuyan ve uykuyunsevem birisi değildim ama ciddi anlamda uyumayı çok özledim sadece 5 saat hiç uyanmadan uyumayı öyle istiyorum ki ama çocuğu birine bırakıp falan değil her şey yolunda olsun oda uyusun bende uyuyayım
Uykuyu sevmiyorum dedim ama yatmayı sevmiyorum demedimÇok haklısın, ben de tam tersi uykuyu seven biriydim öğlene kadar uyurdum yada uyumuyorsam da yataktan çıkmazdım biraz üşengeç bir insandımşimdi ama saçımı tarayacak zamanım yok ciddi anlamda bazen saçımı tarayamıyorum
Bizim doktor mayıs ayında keselim demiştiKızlar yazın d vitamini kullanma konusunda doktorlarınız bişey dedi mi?
Of öğlen uyumayan bebek çok zorBenim kizim gunduz uykusunu birakti galiba ya kizlar bugun de uyumadı
18 de arabada uyudu simdi gidip uyandiracagim. Sabaha kadar oturmalı bir gün dahaOf öğlen uyumayan bebek çok zor
Valla bizim doktor 7 yaşına kadar bana sormana bile gerek yok d vitaminini de balık yağını da kullan dediKızlar yazın d vitamini kullanma konusunda doktorlarınız bişey dedi mi?
Balık yağı da mı başladınızValla bizim doktor 7 yaşına kadar bana sormana bile gerek yok d vitaminini de balık yağını da kullan dedi
Osman gönülal da yazın bırakabilirsiniz demiş, bende bi bizim doktora soracağım tüm doktorların fikri farklı oluyorBizim doktor mayıs ayında keselim demişti
Kahvaltıyı ben de aynı yediriyorum genelde. Yumurta, domates, peynir,zeytin . Zaten ne yapılabilirki başka.Ben özellikle kahvaltı da çok şaşırıyorum en son bıraktım kasmayı standart her gün aynı şeyi yediriyorum başka alternatif gelmiyor aklıma çünkü
Aynen valla başka bişey yokKahvaltıyı ben de aynı yediriyorum genelde. Yumurta, domates, peynir,zeytin . Zaten ne yapılabilirki başka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?