2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Kızlaaar fetal dna sonucumuz çıktı şükürler olsun temiz 🍀 cinsiyeti söyleyemeyeceğim bi kutlama yapacağımız için doktordan kağıda yazmasını istedim en kısa zamanda tabloya ekleriz beni de🧿🥰
Ya cinsiyet partisini o kadar çok istiyordum ki ben de 🤣 Koç burcu olduğum için yapamıyorum malesef bekleyemedim 😅 gerçi 16. Hafta tamamen netleşecek napsam acaba pembe cıkarsa esas süpriz olur bana yapsam mi

Ya cinsiyet partisini o kadar çok istiyordum ki ben de 🤣 Koç burcu olduğum için yapamıyorum malesef bekleyemedim 😅 gerçi 16. Hafta tamamen netleşecek napsam acaba pembe cıkarsa esas süpriz olur bana yapsam mi
İkizler olarak inan bana da çok zor ama hep çok istediğim birşeydi bi şekilde kendimi tutacağım sonra içimde ukte kalır yapmazsam biliyorum 🥲🥲 hevesliysen neden olmasın yap gitsin ya 🥰

İkizler olarak inan bana da çok zor ama hep çok istediğim birşeydi bi şekilde kendimi tutacağım sonra içimde ukte kalır yapmazsam biliyorum 🥲🥲 hevesliysen neden olmasın yap gitsin ya 🥰
Ne zaman yapacaksınız peki canım 🫣 bugün belli olduysa haftaya falan mı

Eylül anneleri grubunun doğumlar başladı bile ya zaman çok çabuk geçiyor bize de az kaldı 🫣 yaz bitti bile neredeyse

Ne zaman yapacaksınız peki canım 🫣 bugün belli olduysa haftaya falan mı
Organizasyonu en erken ne zaman ayarlayabilirsem sanırım haftaiçi olacak çünki pek tercih edilmiyor haftaiçi şimdi haber bekliyorum görüştüğüm organizasyoncudan umarım salıya falan yapabiliriz 🙈 kıyafet vs herşey hazır zaten hallettim onları önceden😅 sadece organizasyon müsaitliği var onlardan haber brkliyorum 🤭

Kızlar bizim de bugün netleşti tam 16+0’da oğlumuz oluyormuş tahminler de o yöndeydi zaten mutlu oldum inşallah sağlıkla gelir oğluşumuz 💙
Valla grubumuzda erkek anneleri fazla olacak gibi , sağlıkla gelsin yakışıklılarımız 😍😍😍

Valla grubumuzda erkek anneleri fazla olacak gibi , sağlıkla gelsin yakışıklılarımız 😍😍😍
Kız istiyordum 13. Haftada çıkıntı var dedi doktor üzüldüm biraz ne yalan söyleyeyim ama böyle bu mesajı okuyunca içim ısındı birden oğluma 16 da ne olcak bakalım kesinlik vermemişti 13 te 🥰😂

Kız istiyordum 13. Haftada çıkıntı var dedi doktor üzüldüm biraz ne yalan söyleyeyim ama böyle bu mesajı okuyunca içim ısındı birden oğluma 16 da ne olcak bakalım kesinlik vermemişti 13 te 🥰😂
Ah ah kızı deli gibi istiyordum düne kadar hep ağladım 12+6 da cıkıntı var emin değilim ama %70 erkek gibi 16’da net olur dedi farklı bir doktordu kendi doktorumu bekliyorum ben de 🥲🥲 erkeğe de alıştırdım kendimi yapacak bisey yok

İlk zamanlar daha hiç geçmiyordu 6 7 8. Hafta diye diye şimdi de geçmiyor ama o zaman daha hiç geçmiyordu şimdi çoğumuz 13 14 15 teyiz artık 😂🥰
Şöyle 20leri 30lari da görsek bir an önce şubat gelse hayırlısıyla sağlıkla, mutlulukla, huzurla kucağımiza alsak minnoşlari:dua:

Ah ah kızı deli gibi istiyordum düne kadar hep ağladım 12+6 da cıkıntı var emin değilim ama %70 erkek gibi 16’da net olur dedi farklı bir doktordu kendi doktorumu bekliyorum ben de 🥲🥲 erkeğe de alıştırdım kendimi yapacak bisey yok
Belki klitoris çıkıntısıdır ya bebisler daha ufak he öyle olmaz mı 🥹 ben yüzde verir misiniz dedim yüzde vermek doğru olmaz canım daha kordon da orda dedi ama içimden o kadar kış geciyor ki😂 aklına gelebilcek her testi yaptım yüzüktur makasa oturmaktir çindir rustur nub tur hepsi kız dedi hâlâ umudum var ya 😂 sağlıklı olsun kız erkek fark etmiyor ama kız diye içimize doğduğu için heralde garipsedik😂😂 ne kadar var 16. Haftaya ?

Back
X