Benimde tüm gün hatta gece uyanıyorum bakıyorum hala bulantım varAllah seni bi tek sabah mı bulantın oluyordu bak burdan da erkek olduğu belli benim tüm gün bulantım var gerçi bence bünyeden bünyeye de değişiyor sen hiç kıyafet felan almış mıydın
Çok teşekkür ederim canımEkledim canım hayırlı olsun valla grupta erkek bebiş çoğunlukta
Kova erkeklerine bu dünya hazırdır inş yaçok iş düşüyor bizlere
Aslında burçlardan az çok anlarım ama bi kovalar hakkında bir bilgim yokEkledim canım hayırlı olsun valla grupta erkek bebiş çoğunlukta
Kova erkeklerine bu dünya hazırdır inş yaçok iş düşüyor bizlere
Bu bende de var çoğu kişi dönemeyeceksin uyku uyuyamayacaksın nefes alamayacaksın diyip duruyorlar ve korkmaya başladımÇevremde korkunç normal doğum hikayeleri duymaktan ve daha bu günler ne ki 8. 9. Ayında yatamayacaksın kalkmayacaksın şaglarını duymaktan bıktım, bilinçaltıma korku işlediler resmen, bu korkulardan nasıl kurtuluruz acaba?
Bilim çocuk kova çocuklarından çıkıyor çoğunluklaAslında burçlardan az çok anlarım ama bi kovalar hakkında bir bilgim yoknasıl acaba bu kovalar
Normal doğum istiyorum ve şu ana kadar sadece bir kişi beni cesaretlendirdi, herkes mi korkunç şey anlatır, yok oradan oraya yardılar buradan buraya kestiler, kakamı yapamadım şöyle oldu böyle oldu, tamam zor geçmiş olabilir ama daha 3 aylık bir gebeye bunları niye anlatırsın kiBu bende de var çoğu kişi dönemeyeceksin uyku uyuyamayacaksın nefes alamayacaksın diyip duruyorlar ve korkmaya başladım
Aynen öyle düşünmeden konuşuyorlar bende korkmaya başladımNormal doğum istiyorum ve şu ana kadar sadece bir kişi beni cesaretlendirdi, herkes mi korkunç şey anlatır, yok oradan oraya yardılar buradan buraya kestiler, kakamı yapamadım şöyle oldu böyle oldu, tamam zor geçmiş olabilir ama daha 3 aylık bir gebeye bunları niye anlatırsın ki
İyice saçmalıyorlar kimseyi dinleme benim kuzenim sezaryen günü aldı korkusundan gün gelmeden 1 saat içinde pıt çıktı çocuk akşam kendiliğinden çok rahat bir normal doğumu olduÇevremde korkunç normal doğum hikayeleri duymaktan ve daha bu günler ne ki 8. 9. Ayında yatamayacaksın kalkmayacaksın şaglarını duymaktan bıktım, bilinçaltıma korku işlediler resmen, bu korkulardan nasıl kurtuluruz acaba?
Merhaba kaçıncı haftada atılmıştı bide süreci nasıl gecirdiniz ben 14. Haftada atıldı suan 17 deyim ara ara dinlenerek kalkıyorum en fazla 3-4 dk ayakta kalıp tekrar uzunca dinleniyorum ama endişeliyim yinedeHiç tedirgin olmayın çok güzel olacak serklaj işlemine bi kere katılmıştım insallah sizinki de çok başarılı olacak
Sorma kristi delireceğim 9gün oldu bekliyorum olmadı yarın yazacağım bölge sorumlusunaYaaa senin de çıksın artık sonucccsende de çok merak ediyorum
Hangi firmaya vermiştiniz ?Sorma kristi delireceğim 9gün oldu bekliyorum olmadı yarın yazacağım bölge sorumlusuna
Nipt Plus canımHangi firmaya vermiştiniz ?
Sezaryendı ilk doğumum spinal anestezi almıştım 5 sene geçti aradan anestezi için vurdukları iğnenin yerini bile tarif edebilirim sezaryen yerindeki sızıyi hissizligi söylemiyorum bile sezaryen ameliyat ya bildiğin normal doğumda anladığım olay doğru nefes ve zamanında ıkinmadan geçiyor bu olduğu takdirde dikişsiz bile doğum olabilir bence öncesinde bazı hastanelerde doğum öncesi eğitimler oluyor ebelerden doğum için eğitim alinabiliniyor ya da işte YouTube da videolar var düzenli yürüyüş yapıldığında doğuma kadar hareketli yaşam tarzı olduğunda doğum kolay geçiyor bir de akıldan olumsuzu geçirmeden hep olumluya kolay geçeceğine odaklanmak lazım. sezaryen mecbur kalinirsa bir seçenek olmalı,doğum sonrası iyi bakıldığı takdir 3-4 günde ayağa kalkıyorsunNormal doğum istiyorum ve şu ana kadar sadece bir kişi beni cesaretlendirdi, herkes mi korkunç şey anlatır, yok oradan oraya yardılar buradan buraya kestiler, kakamı yapamadım şöyle oldu böyle oldu, tamam zor geçmiş olabilir ama daha 3 aylık bir gebeye bunları niye anlatırsın ki
Benimki 70 lerde cikmisti kuzum erkek amaKızlar birde beta değeri hurafesi var sizce ne kadar doğru ikili tarama testinizde beta kaç çıktı ve cinsiyet olarak ne öğrendiniz .Mesela 50 üstü kız 50 altı erkek deniyor
138 beta , bu hafta doktor %75 erkek dedi cinsiyete 16. Haftada net söyleyecek kendi doktorum çok umutlanmıştım bende beta muhabbetineKızlar birde beta değeri hurafesi var sizce ne kadar doğru ikili tarama testinizde beta kaç çıktı ve cinsiyet olarak ne öğrendiniz .Mesela 50 üstü kız 50 altı erkek deniyor
Tüm teoriler boş tek teori kendini belli etmesi galibaBenimki 70 lerde cikmisti kuzum erkek ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?