2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Çevremde korkunç normal doğum hikayeleri duymaktan ve daha bu günler ne ki 8. 9. Ayında yatamayacaksın kalkmayacaksın şaglarını duymaktan bıktım, bilinçaltıma korku işlediler resmen, bu korkulardan nasıl kurtuluruz acaba?

Bu bende de var çoğu kişi dönemeyeceksin uyku uyuyamayacaksın nefes alamayacaksın diyip duruyorlar ve korkmaya başladım

Aslında burçlardan az çok anlarım ama bi kovalar hakkında bir bilgim yok nasıl acaba bu kovalar
Bilim çocuk kova çocuklarından çıkıyor çoğunlukla meraklı yaratıcı oluyorlar ama özgürlüklerine de düşkünler bizler ekmeğini yeriz de ilişkilerinde bağımsız olmam isteyebilirler gerçi bizim alanımız değil biz doğruyu gösterelim yeter

Bu bende de var çoğu kişi dönemeyeceksin uyku uyuyamayacaksın nefes alamayacaksın diyip duruyorlar ve korkmaya başladım
Normal doğum istiyorum ve şu ana kadar sadece bir kişi beni cesaretlendirdi, herkes mi korkunç şey anlatır, yok oradan oraya yardılar buradan buraya kestiler, kakamı yapamadım şöyle oldu böyle oldu, tamam zor geçmiş olabilir ama daha 3 aylık bir gebeye bunları niye anlatırsın ki

Aynen öyle düşünmeden konuşuyorlar bende korkmaya başladım

Bana doğum yapma korkusu gelince ben direkt Yok ya ben rahat yaparım diyerek olumlama yapıyorum dua ediyorum bol bol herkesin aynı olacak diye bir şey yok bence hiç kulaklarınızı tıkayın kimseyle de konuşmayın gerekirse, onun dışında pazartesi bütün tahlilleri yaptırmıştı doktor Akdeniz anemisi olabilir Bir dahiliyeye gitmeni istiyorum dedi ben de bugün gittim kan verdim tekrardan bir de telesemi testi ücretliymiş onu yarın vereceğiz ama şimdiki çıkan testlere baktığımda kanimda 28 CRP çıktı yani mikrop var Akdeniz anemisinden şüpheleniyor zaten bulantılarım karnım aç olunca ve halsiz olduğumda daha çok oluyor yoğun oluyor eğer midemi çok karıştırırsam affedersiniz kusma da yaşıyorum ki bu özellik bana 14 haftadan sonra yüklendi ilk 3 ay hiçbir şey yoktu cinsiyet erkek,geçen hafta full baş ağrım vardı bu hafta ise ara ara akşamları oluyor veya sabahları oluyor bilmiyorum yani kızlar dua edin benim için değerlerin biraz karışık çıktı

İyice saçmalıyorlar kimseyi dinleme benim kuzenim sezaryen günü aldı korkusundan gün gelmeden 1 saat içinde pıt çıktı çocuk akşam kendiliğinden çok rahat bir normal doğumu oldu her gebelik kendine özel bir avazda olsun diye dua edelim bizim de hemencecik olsun pozitif hikayelere odaklanalım

Hiç tedirgin olmayın çok güzel olacak serklaj işlemine bi kere katılmıştım insallah sizinki de çok başarılı olacak
Merhaba kaçıncı haftada atılmıştı bide süreci nasıl gecirdiniz ben 14. Haftada atıldı suan 17 deyim ara ara dinlenerek kalkıyorum en fazla 3-4 dk ayakta kalıp tekrar uzunca dinleniyorum ama endişeliyim yinede

Listede erkekler çoğaldı kızlarrr ben resmi kime göstersem erkek diyor valla bakalım haftaya ne çıkacak, ya da çıkacak mı

Sezaryendı ilk doğumum spinal anestezi almıştım 5 sene geçti aradan anestezi için vurdukları iğnenin yerini bile tarif edebilirim sezaryen yerindeki sızıyi hissizligi söylemiyorum bile sezaryen ameliyat ya bildiğin normal doğumda anladığım olay doğru nefes ve zamanında ıkinmadan geçiyor bu olduğu takdirde dikişsiz bile doğum olabilir bence öncesinde bazı hastanelerde doğum öncesi eğitimler oluyor ebelerden doğum için eğitim alinabiliniyor ya da işte YouTube da videolar var düzenli yürüyüş yapıldığında doğuma kadar hareketli yaşam tarzı olduğunda doğum kolay geçiyor bir de akıldan olumsuzu geçirmeden hep olumluya kolay geçeceğine odaklanmak lazım. sezaryen mecbur kalinirsa bir seçenek olmalı,doğum sonrası iyi bakıldığı takdir 3-4 günde ayağa kalkıyorsun

Kızlar birde beta değeri hurafesi var sizce ne kadar doğru ikili tarama testinizde beta kaç çıktı ve cinsiyet olarak ne öğrendiniz .Mesela 50 üstü kız 50 altı erkek deniyor

Kızlar birde beta değeri hurafesi var sizce ne kadar doğru ikili tarama testinizde beta kaç çıktı ve cinsiyet olarak ne öğrendiniz .Mesela 50 üstü kız 50 altı erkek deniyor
138 beta , bu hafta doktor %75 erkek dedi cinsiyete 16. Haftada net söyleyecek kendi doktorum çok umutlanmıştım bende beta muhabbetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…