- 16 Mart 2022
- 3.049
- 3.190
- 83
- 33
15-20 dk mı . Aboo nasıl dayanıyor . Gece kaç saat uyuyorUyku ve yemek konusunda verecek cevabım yok çünkü ikisi de berbatgündüz tek uyku yapıyor bazen 15 20 dk bazen 45 dk uyuyor sayılırsa işte gece sayısız kalkıyor. Yemek konusunda iyi zamanında da 2 yemek kaşığı kadar yese bugün iyi yedi diyenlerdenim genelde biz ne yersek onu yiyor özellikle yemek yapmıyorum.
Doğdu doğalı öyle sarılıktı mesela yine öyle aman aman uyumazdı uykuya tepki olarak doğmuş15-20 dk mı . Aboo nasıl dayanıyor . Gece kaç saat uyuyor
Genelde uyuyor bazen sabaha karşı uyanıyor ama geri dalıyorBir de gece delilsiz uyudu mu mükemmel olacak ya
Ispanağı mı ? Nasıl yapıyorsunuzKimyon koyuyorum ben mutlaka. Çok gaz yapmıyor o nedenle.
Graten denediniz mi? Yanına da sarımsaklı yoğurt :)
Gün içinde kendisi istemiyor mu memeyi? Eğer çok meme istemiyorsa bıraktırması kolay olurYok mamayı ameliyat sonrası kilo alması için vermiştim çok kısa bir süre verdim emziriyoeum hala ama geze emzirmesü baya azaldı nadiren 2 kwre emziriyorum 1 kere kesin emiyor ama şunu gözlemledim sanki emzirmesemde olur sırf uyanıyorum diye emziriyorum daha çok emzik için uyanıyor emziğinde bırakmak için sanki erken gibi geliyor bana
Benimki de çok seviyorAy oğlum yemek yemiyor demiştim çilek aldım hapur hupur yedi nasıl sevindim ya keşke doyuracak bişey olsaydı da gazlaca yedirseydim dokunur diye 2 tqne verdim
Tek uyku olmasına rağmen çok kısa uyuyor, ay öyle bütün gün nasıl bir enerji ile duruyorUyku ve yemek konusunda verecek cevabım yok çünkü ikisi de berbatgündüz tek uyku yapıyor bazen 15 20 dk bazen 45 dk uyuyor sayılırsa işte gece sayısız kalkıyor. Yemek konusunda iyi zamanında da 2 yemek kaşığı kadar yese bugün iyi yedi diyenlerdenim genelde biz ne yersek onu yiyor özellikle yemek yapmıyorum.
Hadi ya, mercimek çorbası seviyor mu pekiBenimki sevmedi kuru fasulye nohut . Mercimek de sevmedi. Bakliyat sevmiyor sanırım. . Yeşil mercimek yapmıştım geçen hafta ilk kez. Az bişey yedi . Gaz yaptı bayaa
Kuşkonmazı hiç bilmiyorum, ama pazıyı deneyeyim benim daha denemediğim çocuğumun tadına bakmadığı çok şey var mesela geçen gün ilk defa yeşil fasülye yediAra sıra deniyorum ben de işte. Terbiyeli ıspanak çorbası yapmıştım bi kere. Onu biraz yemişti . Bi de pazı var ya ıspanağa benzeyen onun saplarını haşlamıştım onu severek yedi . Et yerken onu da verdim yanında. Hiç kendim kuşkonmaz yememiştim . Kızıma tattırayım diye ilk kez yaptım . Onu da sevdi .
9 dan sabah 6 ya kadar uyanmıyor muDoğdu doğalı öyle sarılıktı mesela yine öyle aman aman uyumazdı uykuya tepki olarak doğmuşşu sıra 9 gibi uyumuş oluyor 6 da mıkırdanmaya başlıyor sabah
Evet. Normal ıspanak yemeği yapıp üzerine beşamel sos yapıp fırına atıyorum (çalışan anne üşengeçliği). Ama mutlaka tarif vardır internette :)Ispanağı mı ? Nasıl yapıyorsunuz
Bakayım teşekkürler, birde öyle deneyim çünkü ıspanağı hiç yemedi hep ağzına alıp geri tükürüyorEvet. Normal ıspanak yemeği yapıp üzerine beşamel sos yapıp fırına atıyorum (çalışan anne üşengeçliği). Ama mutlaka tarif vardır internette :)
Ben süt alerjisi için yapıyordum ama artık emziremiyorum. Süt yumurta fındık fıstık antep fıstığı Badem ceviz soya haşhaş bezelye nohut susam alerjileri var.Kızlar bebeğinde yiyecek alerjisi olup diyet yapan var mı?
E bebekten bunu aldık daha doğrusu hediye geldi çok memnun kaldım sürekli kullanıyorum. artık bebek arabasını istemiyor. Çok işlevsel, katlanıyor, çift yönlü, güneşliği var, kontrolü rahat. Pedallarını hareketsiz şekilde de takabiliyorsun. Kendi kendine ayaklarıyla geri geri gidiyor :)Kızlar bir de globber tarzı bir şey alan var mı ? Biz bebek arabası kullanıyoruz ne gibi farkları var gerekli mi gereksiz mi kullandıktan sonraheves edip neler neler aldım hep öylece kalıyor
Biz de aynı durumdayız üzülmeyin geçer inşallah neler neler atlattık bugüne kadarBiz çok kötü durumdayız ya gece uyanıp saatlerce uyumuyor ağlıyor akşama kadar zaten vızır vızır yemek desen yine sıfırladık neredeyse yüzü çöktü kemikleri çıplakken iskelet gibi ne zaman düze çıkacaz be
Sebzelerden kek yapıyorum. Unsuz ya da az tam buğday unlu. Tarhana çorbasını kıymalı yapıyorum seviyor. Makarna seviyor sebzeli makarna yapıyorum arada.arkadaslar Et,kofte ,tavuk,balik yemekleri disinda ne yediriyorsunuz bebeklerinize.biraz fikir verirmisiniz cok severek yediklerinden
Sayısız kere uyanıyor9 dan sabah 6 ya kadar uyanmıyor mu
Beni bitiriyor kendi bitmiyorTek uyku olmasına rağmen çok kısa uyuyor, ay öyle bütün gün nasıl bir enerji ile duruyor
Geçer inşallah düzene girerlerBiz de aynı durumdayız üzülmeyin geçer inşallah neler neler atlattık bugüne kadar
Hayır sevmedi mercimek çorbasını da malesefHadi ya, mercimek çorbası seviyor mu peki
Pazı sarması yapacaktım üşenip yapmıyorum. bir kere annemde 1 tanesini yemişti pazı sarmasının da .Kuşkonmazı hiç bilmiyorum, ama pazıyı deneyeyim benim daha denemediğim çocuğumun tadına bakmadığı çok şey var mesela geçen gün ilk defa yeşil fasülye yedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?