2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
15-20 dk mı . Aboo nasıl dayanıyor . Gece kaç saat uyuyor

Gün içinde kendisi istemiyor mu memeyi? Eğer çok meme istemiyorsa bıraktırması kolay olur

Tek uyku olmasına rağmen çok kısa uyuyor, ay öyle bütün gün nasıl bir enerji ile duruyor

Kuşkonmazı hiç bilmiyorum, ama pazıyı deneyeyim benim daha denemediğim çocuğumun tadına bakmadığı çok şey var mesela geçen gün ilk defa yeşil fasülye yedi

Evet. Normal ıspanak yemeği yapıp üzerine beşamel sos yapıp fırına atıyorum (çalışan anne üşengeçliği). Ama mutlaka tarif vardır internette :)
Bakayım teşekkürler, birde öyle deneyim çünkü ıspanağı hiç yemedi hep ağzına alıp geri tükürüyor

Kızlar bebeğinde yiyecek alerjisi olup diyet yapan var mı?
Ben süt alerjisi için yapıyordum ama artık emziremiyorum. Süt yumurta fındık fıstık antep fıstığı Badem ceviz soya haşhaş bezelye nohut susam alerjileri var.

Kızlar bir de globber tarzı bir şey alan var mı ? Biz bebek arabası kullanıyoruz ne gibi farkları var gerekli mi gereksiz mi kullandıktan sonra heves edip neler neler aldım hep öylece kalıyor
E bebekten bunu aldık daha doğrusu hediye geldi çok memnun kaldım sürekli kullanıyorum. artık bebek arabasını istemiyor. Çok işlevsel, katlanıyor, çift yönlü, güneşliği var, kontrolü rahat. Pedallarını hareketsiz şekilde de takabiliyorsun. Kendi kendine ayaklarıyla geri geri gidiyor :)

Eklentiler

• Screenshot_20250426_025718_ebebek.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 26
Biz de aynı durumdayız üzülmeyin geçer inşallah neler neler atlattık bugüne kadar

arkadaslar Et,kofte ,tavuk,balik yemekleri disinda ne yediriyorsunuz bebeklerinize.biraz fikir verirmisiniz cok severek yediklerinden
Sebzelerden kek yapıyorum. Unsuz ya da az tam buğday unlu. Tarhana çorbasını kıymalı yapıyorum seviyor. Makarna seviyor sebzeli makarna yapıyorum arada.

Uyku eğitimi alan, tavsiyesi olan, almayı düşünen var mı acaba

Kuşkonmazı hiç bilmiyorum, ama pazıyı deneyeyim benim daha denemediğim çocuğumun tadına bakmadığı çok şey var mesela geçen gün ilk defa yeşil fasülye yedi
Pazı sarması yapacaktım üşenip yapmıyorum. bir kere annemde 1 tanesini yemişti pazı sarmasının da . insan şaşırıp kalıyor her gün ne yedircez diye bu bebelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…