• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Uyku ve yemek konusunda verecek cevabım yok çünkü ikisi de berbat 😅 gündüz tek uyku yapıyor bazen 15 20 dk bazen 45 dk uyuyor sayılırsa işte gece sayısız kalkıyor. Yemek konusunda iyi zamanında da 2 yemek kaşığı kadar yese bugün iyi yedi diyenlerdenim genelde biz ne yersek onu yiyor özellikle yemek yapmıyorum.
15-20 dk mı . Aboo nasıl dayanıyor . Gece kaç saat uyuyor

Yok mamayı ameliyat sonrası kilo alması için vermiştim çok kısa bir süre verdim emziriyoeum hala ama geze emzirmesü baya azaldı nadiren 2 kwre emziriyorum 1 kere kesin emiyor ama şunu gözlemledim sanki emzirmesemde olur sırf uyanıyorum diye emziriyorum daha çok emzik için uyanıyor emziğinde bırakmak için sanki erken gibi geliyor bana
Gün içinde kendisi istemiyor mu memeyi? Eğer çok meme istemiyorsa bıraktırması kolay olur

Uyku ve yemek konusunda verecek cevabım yok çünkü ikisi de berbat 😅 gündüz tek uyku yapıyor bazen 15 20 dk bazen 45 dk uyuyor sayılırsa işte gece sayısız kalkıyor. Yemek konusunda iyi zamanında da 2 yemek kaşığı kadar yese bugün iyi yedi diyenlerdenim genelde biz ne yersek onu yiyor özellikle yemek yapmıyorum.
Tek uyku olmasına rağmen çok kısa uyuyor, ay öyle bütün gün nasıl bir enerji ile duruyor

Ara sıra deniyorum ben de işte. Terbiyeli ıspanak çorbası yapmıştım bi kere. Onu biraz yemişti . Bi de pazı var ya ıspanağa benzeyen onun saplarını haşlamıştım onu severek yedi . Et yerken onu da verdim yanında. Hiç kendim kuşkonmaz yememiştim . Kızıma tattırayım diye ilk kez yaptım . Onu da sevdi .
Kuşkonmazı hiç bilmiyorum, ama pazıyı deneyeyim benim daha denemediğim çocuğumun tadına bakmadığı çok şey var mesela geçen gün ilk defa yeşil fasülye yedi 😅

Evet. Normal ıspanak yemeği yapıp üzerine beşamel sos yapıp fırına atıyorum (çalışan anne üşengeçliği). Ama mutlaka tarif vardır internette :)
Bakayım teşekkürler, birde öyle deneyim çünkü ıspanağı hiç yemedi hep ağzına alıp geri tükürüyor

Kızlar bir de globber tarzı bir şey alan var mı ? Biz bebek arabası kullanıyoruz ne gibi farkları var gerekli mi gereksiz mi kullandıktan sonra 🌸 heves edip neler neler aldım hep öylece kalıyor
E bebekten bunu aldık daha doğrusu hediye geldi çok memnun kaldım sürekli kullanıyorum. artık bebek arabasını istemiyor. Çok işlevsel, katlanıyor, çift yönlü, güneşliği var, kontrolü rahat. Pedallarını hareketsiz şekilde de takabiliyorsun. Kendi kendine ayaklarıyla geri geri gidiyor :)

Eklentiler

• Screenshot_20250426_025718_ebebek.webp
    Screenshot_20250426_025718_ebebek.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 27
Biz çok kötü durumdayız ya gece uyanıp saatlerce uyumuyor ağlıyor akşama kadar zaten vızır vızır yemek desen yine sıfırladık neredeyse yüzü çöktü kemikleri çıplakken iskelet gibi ne zaman düze çıkacaz be
Biz de aynı durumdayız üzülmeyin geçer inşallah neler neler atlattık bugüne kadar

arkadaslar Et,kofte ,tavuk,balik yemekleri disinda ne yediriyorsunuz bebeklerinize.biraz fikir verirmisiniz cok severek yediklerinden
Sebzelerden kek yapıyorum. Unsuz ya da az tam buğday unlu. Tarhana çorbasını kıymalı yapıyorum seviyor. Makarna seviyor sebzeli makarna yapıyorum arada.

Kuşkonmazı hiç bilmiyorum, ama pazıyı deneyeyim benim daha denemediğim çocuğumun tadına bakmadığı çok şey var mesela geçen gün ilk defa yeşil fasülye yedi 😅
Pazı sarması yapacaktım üşenip yapmıyorum. bir kere annemde 1 tanesini yemişti pazı sarmasının da . 😅 insan şaşırıp kalıyor her gün ne yedircez diye bu bebelere 🥲

Back
X