- 19 Mayıs 2024
- 2.523
- 1.591
- 48
Bir ara çok yapıyordur sonra unuttu ama bize yapmaya çalışıyor elini soktuğu yetmiyor ayaklarını ağzımıza burmuza sokmaya çalışıyorKızlar selam.Bebegim parmağını burnuna sokuyor.Burnunu karıştırıyor demek istemiyorum çünkü sadece delik olduğunu farketti ve parmağını sokup duruyor hayatta çocuklarda bebeklerde görüp en kınadığım şey başıma geldiböyle bir şey yaşayan var mı
Bildiğim kadarıyla sağlık ocapğı d vitaminine bakmıyorKızlar birşey soracağım, bebeğim 5 aydır diş çıkarmıyor diş eti şişmiş ama hala gelen giden yok acaba d vitamini eksikliği felan olunca mı diş çıkamıyor, sağlık ocağı vitamin değerlerine bakar mı d vitamini, demir vs.
Ben dana et kemik suyu da veriyorum uzun zamandır . Benimkiler de hiç öyle jöle gibi olmadı. Et suyu tüketmiş olsun yeter gözüyle bakıyorum artık .Düdüklüde haşlıyorum geçiyorum.Kızlar ek gıdaya başlarken et suyunu çoğumuz kuzu kemiğinden yapmıştık, illa kuzudan mı yapacaz şuan dana felan da olur mu acaba? İlikli jöle gibi olması lazımdı ama ben öyle yapamıyorum nedense
Benimki de maymuna babu diyorEvet bazen söylediği şeyi unutuyor tekrar söylemiyor, bende dikkat ettim bir kaç bizim söylediğimizide söylemeye çalışıyor kendinceçok hoşuma gitmeye başladı ahtapot diyorum pot diyor maymun diyorum mamu diyor
Anne baba bababa dede gel o kadar 14 ayljkKızlar bebekleriniz kaç kelime söyleyebiliyor? Söylediğiniz kelimeyi de tekrar edebiliyorlar mı mesela işte şöyle söyle dediğinizde söylüyorlar mı
Bizim minik kendi burnuna değil ama maalesef bizim burna sokmaya çalışıyorBir de son doz üçüncü menenjit asını yaptıran var mı kızlar.Doktora sordum bu ay bekliyorum menenjit için dedi bize
Çok geçmiş olsun inşallah hemen toparlarKızlar dün akşam 8 civarı oğlumun yüzü biraz sıcaktı ateşine baktım 37.5 ti calpol verdim ara sıra böyle olıypr çok koşturuyor hemde diş çıkarıyor diye tqkip ediyoeum gece ateşi 39.4 oldu yine valpol verdim hiç bu kadar yüksek olmamıştı ateşi üstünü falan çıkardım 38 küsürlwre düşürdük ama 38 altına inmeyince acile gittik kulağında enfeksiyon olmuş biraz kızarıklık varmış az bişeyde boğazında ama ne çksürmesi var ne burnu akıyor hiç bişeyi yoktu birden ateşi çıkyı yıkarken durmuyor kulağına su kaçıyor galiba ondan mı oldu acaba doktora sordum ama net bişey demedi siz yıkarken dikkat edin yinede dedi sadece
Yok ya hiç bişeyi yoktu o yüzden ateşi çıkacağını düşünemedim hiç calpol verip yatırdım bir yerinde bişey olsa ya da öksürüğü falan olsa beklerdim başında.. Her şey bir araya geldi galiba ya dişte çıkarıyor kulağı boğazı kızarıkmış dün geceden beri ateşi düşmüyor 38 altına uyutmadım da arada dalıp kalkıyordu şimdi dayanamıadı uyuduÇok geçmiş olsun inşallah hemen toparlardışında görünen bi kızarıklık var mıydı
Çok geçmiş olsun canımKızlar dün akşam 8 civarı oğlumun yüzü biraz sıcaktı ateşine baktım 37.5 ti calpol verdim ara sıra böyle olıypr çok koşturuyor hemde diş çıkarıyor diye tqkip ediyoeum gece ateşi 39.4 oldu yine valpol verdim hiç bu kadar yüksek olmamıştı ateşi üstünü falan çıkardım 38 küsürlwre düşürdük ama 38 altına inmeyince acile gittik kulağında enfeksiyon olmuş biraz kızarıklık varmış az bişeyde boğazında ama ne çksürmesi var ne burnu akıyor hiç bişeyi yoktu birden ateşi çıkyı yıkarken durmuyor kulağına su kaçıyor galiba ondan mı oldu acaba doktora sordum ama net bişey demedi siz yıkarken dikkat edin yinede dedi sadece
Düşmedi mi halaYok ya hiç bişeyi yoktu o yüzden ateşi çıkacağını düşünemedim hiç calpol verip yatırdım bir yerinde bişey olsa ya da öksürüğü falan olsa beklerdim başında.. Her şey bir araya geldi galiba ya dişte çıkarıyor kulağı boğazı kızarıkmış dün geceden beri ateşi düşmüyor 38 altına uyutmadım da arada dalıp kalkıyordu şimdi dayanamıadı uyudu
Hala ateşi var saati gelmedi ama calpol verdim tekrar değilme olmazsa bir daha acile gidicemÇok geçmiş olsun canımiyi mi şimdi
Bu kulak enfeksiyonu beni korkutuyor ya hep anlaşılmıyor çünkü mesela oğlumun günlerdir ateşi var öyle 39a çıkmıyor ama 37 38 civarı ama azıları ile uğraşıyor işte eli ağzında dişten deyip gitmiyoruz belkide böyle başka bir şeyi var işte bilemiyorsunYok ya hiç bişeyi yoktu o yüzden ateşi çıkacağını düşünemedim hiç calpol verip yatırdım bir yerinde bişey olsa ya da öksürüğü falan olsa beklerdim başında.. Her şey bir araya geldi galiba ya dişte çıkarıyor kulağı boğazı kızarıkmış dün geceden beri ateşi düşmüyor 38 altına uyutmadım da arada dalıp kalkıyordu şimdi dayanamıadı uyudu
Benimkininde ateşi olurdu nadiren 38 gördüğüm oldu ama fazlası hiç olmamıştı ilk kez böyle ateşlendi dediği gibi kulaksa sorun baya kötü bir şeymiş diş falan bunun yanında bişey değil. Her yaşadığım şeyde bir öncekine şükreder oldum. Sadece boğazına sırtına ve kulağına bakıp tespit etti test falan yapılmadı inşallah doğru ilerliyoruzdurBu kulak enfeksiyonu beni korkutuyor ya hep anlaşılmıyor çünkü mesela oğlumun günlerdir ateşi var öyle 39a çıkmıyor ama 37 38 civarı ama azıları ile uğraşıyor işte eli ağzında dişten deyip gitmiyoruz belkide böyle başka bir şeyi var işte bilemiyorsun
Benimki de oyuncağı amacına uygun kullanmaz, etkinlik yapmazYa kızlar benim oğlum hiçbir etkinlikte yok ya mesela iki kaba su koydum bardak verdim birinden birine aktarsın diye gösterdim de aldı su dolu kovayı yere boşalttı yada koli bandına top yapıştır çek yapalım dedim koli bandını söktü mum boya almıştım bugün deneyim dedim defteri fırlattı attı boyaları yüzüne denedi baktı olmuyor onları da bıraktı kitap zaten okumuyor okutmuyor dışarı çıkarıyorum çayır çimen gidip hayvan dışkısı buluyor yada çöpe koşuyor çok değişik biri
Benimde hiçbir şey alasım gelmiyor artık kitaptı oyuncaktıBenimki de oyuncağı amacına uygun kullanmaz, etkinlik yapmazboya kalem yer kağıt yer hevesle aldığım şeyler hep kaldırıldı başka zaman kullanırız diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?